خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم )

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #1
آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم )
قُمنَبیت به معنای نبات قم است. مردم استان قم به خاطر شوری آب قم و خاصیت قمنبیت (کلم قمری) در از بین بردن املاح مضر از کلیه‌ها در بعضی از غذاها مانند آبگوشت و لابه‌لای بعضی از پلوها از کلم قمری استفاده می‌کنند.

[تصویر:  20121119071124_2082_634880847922986486_l.jpg]

مواد اولیه:

گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان گوسفندی: 750 گرم

نخود و لوبیای سفید: 150 گرم

پیاز متوسط: دو عدد

سیب‌زمینی کوچک: پنج عدد

گندم: دو قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری

کلم قمری یا قُمنَبیت نگینی: نصف یک عدد

ترخون خشک‌‌شده: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

لیموعمانی: سه عدد

طرز تهیه:

* گوشت را تکه‌تکه کرده و بشویید، پیاز را خرد کرده، نخود، لوبیا و گندم را نیز شسته در قابلمه ریخته کلم قمری‌های خردشده را به همراه زردچوبه اضافه و پنج تا شش لیوان آب در آن بریزید. در ظرف را بسته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

* وقتی که گوشت، نخود و لوبیا کاملا پخته‌ شدند، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به آنها اضافه کنید.

* رب گوجه‌فرنگی و به اندازه کافی نمک، فلفل، لیموعمانی و ترخون را نیز در این مرحله اضافه کرده و بگذارید بپزند.

* پس از پختن همراه با نان سنگک و سبزی خوردن آن را سرو کنید.
امضای خاله سیما
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
۲۹-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از خاله سیما به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
90
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 167


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم )
توی کاشان هم از این غذا زیاد استفاده می شود و به "گوشت کلم" معروف هست . همان آبگوشت معمولی که در همه جا باب است می باشد با این اختلاف که به آن کلم قمری هم اضافه میشود.1 (49)
بسسسسسیار در فصل زمستان و هوای سرد می چسبد.Yum2Yum2
امضای یاسمین81
(1782)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ صبح، توسط یاسمین81.)
۲۹-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از یاسمین81 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رويا صادقي, sarvenaz32


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 4,885 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: maman hamin
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,379 ۴-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ عصر
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 586 ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,816 ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 7,161 ۱۲-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت کشک( غذای اراکی) خاله سیما 0 598 ۱۷-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ عصر
آخرین ارسال: خاله سیما
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 583 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد