تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آب پیازی (غذای محلی خوزستان)
#1
سلام این غذا رو ماوقتی که نان داشته باشیم مال چند روز قبل باشه ونمیخایم اصراف بشه دور نمیریزیم وباش این غذارو درست میکنیم خیلی زود آماده میشه وخیلیم خوشمزه اس 1 (49)


2عدد پیاز
2عدد لیمو عمانی
2تا گوجه رنده شده
نمک وزردچوبه
3تانان تیکه شده


پیاز رو با 2قاشق روغن تفت میدیم بعدکه طلایی شد 3تا4 لیوان اب میریزیم وقتی جوش اومد گوجه ونمک وزردچوبه ولیمو عمانی رو اضاف میکنیم ودر ظرف رو میذاریم 15دقیقه بعد نان ها رو اضافه میکنیم و میذاریم تا اب غذا بخار بشه تقریبا 10دقیقه ای طول میکشه تا اماده بشه _ بعضیا توش سیب زمینی رنده یا نگینی شده هم میذارن _نوش جانFlowerysmile[عکس: 20130902171825_201309021559.jpg][عکس: 20130902171934_201309021567.jpg][عکس: 20130902172120_201309021576.jpg]
خدایا آن ده که به تو نزدیکم کند 83
پاسخ }
#2
سلام ما هم این غذا رو درست می کنیم پدرشوهرم عاشق این غذاست ولی با این تفاوت که گوجه فرنگی یا رب گوجه رو بعد از سرخ کردن پیاز و اضافه کردن ادویه سرخ می کنیم بعد آب اضافه می کنیم که باعث خوشمزه شدن بیش از حد این غذا میشه
پاسخ }
#3
سلام اگه دوس داشته باشین میشه توش دونه های خشک انار بریزین خوشمزه میشهYum2Yum2Yum2
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش

پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 5,413 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴, ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: maman hamin
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,930 ۰۴-۰۶-۱۳۹۴, ۰۱:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 672 ۰۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,947 ۱۹-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 775 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 650 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما