خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آب پیازی (غذای محلی خوزستان)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
159
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 296


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
آب پیازی (غذای محلی خوزستان)
سلام این غذا رو ماوقتی که نان داشته باشیم مال چند روز قبل باشه ونمیخایم اصراف بشه دور نمیریزیم وباش این غذارو درست میکنیم خیلی زود آماده میشه وخیلیم خوشمزه اس 1 (49)


2عدد پیاز
2عدد لیمو عمانی
2تا گوجه رنده شده
نمک وزردچوبه
3تانان تیکه شده


پیاز رو با 2قاشق روغن تفت میدیم بعدکه طلایی شد 3تا4 لیوان اب میریزیم وقتی جوش اومد گوجه ونمک وزردچوبه ولیمو عمانی رو اضاف میکنیم ودر ظرف رو میذاریم 15دقیقه بعد نان ها رو اضافه میکنیم و میذاریم تا اب غذا بخار بشه تقریبا 10دقیقه ای طول میکشه تا اماده بشه _ بعضیا توش سیب زمینی رنده یا نگینی شده هم میذارن _نوش جانFlowerysmile[تصویر:  20130902171825_201309021559.jpg][تصویر:  20130902171934_201309021567.jpg][تصویر:  20130902172120_201309021576.jpg]
امضای kentia
خدایا آن ده که به تو نزدیکم کند 83
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ عصر، توسط kentia.)
۱۱-۶-۱۳۹۲, ۰۴:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از kentia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
bahartoranj, Atefe joon, رويا صادقي, simin.jodairy, قلب, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 38


محل سکونت : اهواز
ارسال: #2
RE: آب پیازی (غذای محلی خوزستان)
سلام ما هم این غذا رو درست می کنیم پدرشوهرم عاشق این غذاست ولی با این تفاوت که گوجه فرنگی یا رب گوجه رو بعد از سرخ کردن پیاز و اضافه کردن ادویه سرخ می کنیم بعد آب اضافه می کنیم که باعث خوشمزه شدن بیش از حد این غذا میشه
۱۲-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از golyakh_80 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kentia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
346
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 890


محل سکونت : اهواز
ارسال: #3
RE: آب پیازی (غذای محلی خوزستان)
سلام اگه دوس داشته باشین میشه توش دونه های خشک انار بریزین خوشمزه میشهYum2Yum2Yum2
امضای بانوی مهربانی
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش
۱۲-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از بانوی مهربانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, kentia


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 4,888 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: maman hamin
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,383 ۴-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ عصر
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 587 ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,816 ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 694 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ صبح
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 583 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد