خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آجی بادام قرابیه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
900
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : پیش عشقم
ارسال: #1
آجی بادام قرابیه
مواد لازم

بادام : ۲۰۰ گرم

بادام : تلخ یک قاشق غذاخوری

آرد : ۶ پیمانه

آرد سیب زمینی : ۴ قاشق سوپ خوری

شکر : ۱۵۰ گرم

کره : ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

وانیل : به مقدار کم

طرز تهیه

ابتدا بادام ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و کره مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرم در آورید.

سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.Yum2

[عکس: 20120806092830_-300x225.jpg]
06-08-2012, 10:59 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد