خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها
قالب های کیک تنوع خیلی زیادی دارن چه از نظر سایز چه از نظر اندازه
اما به چند دسته کلی قابل تقسیم هستن که بعضی از کیک ها حتما باید در قالب خاص خودشون تهیه بشن و بعضیه ها هم نه

قالب کیک های معمولی تخته ای
این قالبها با کف صاف و بدون حفره یا طرح هستن که برای تهیه کیک های معمولی و همینطور کیکهایی که رو و بینشون قراره خامه کشی ، آیسینگ یا شکلات کشی بشه استفاده میشه چون سطح همواری از کیک براتون ایجاد میکنن در حالت معمول به شکل مربع،مستطیل و دایره و در اندازه های مختلف موجوده
معمولا از دو عدد قالب یکسان و یک اندازه برای خامه کشی استفاده میکنن

[تصویر:  20130604111124_22825_1BQLY6FY_Round_lg.jpg]

[تصویر:  20130604111157_25116_BK2R5Z3B_sheetpan_f1.jpg]



قالب لوف و مینی لوف
این نوع قالبها برای تهیه کیکهای صبحانه،پاندکیک ها و نان تست و صبحانه کاربرد داه

[تصویر:  20130604111507_701_Small_Loaf_Pan_Top_DS...0.1280.jpg]

[تصویر:  20130604111605_0007089627130_500X500.jpg]


قالب کمربندی
این قالب برای تهیه انواع چیز کیک و موس کیک ها و کرم کیکها استفاده میشه و بخاطر کمربند دورش نیازی به وارونه کردن کیک نیست
شکل روتینش دایره ای هست ولی در اشکال مختلف طراحی و تولید شده

[تصویر:  20130604111729_CakePan.jpg]

[تصویر:  20130604111936_-spring-form-cake-pan.jpg]



قالب کیک حلقه ای یا boundt cake pan
این نوع قالب ها در مدل ساده کیک لوله ای شکل به شما تحویل میدن و اسمش رو از یم نوع شیرینی گرد آلمانی به همین نان گرفته
این قالبها در مدل ساده و شیارداد و طرح دار موجوده و برای کیک های معمولی خونگی گزینه خوبیه
ارتفاع بعضی از این قالبها زیاده که برای کیکها با بافت سنگیت و حجم زیاد مناسبه تا به واسطه لوله وسط قالب میان کیک خوب پخته بشه و خمیر نمونه

[تصویر:  20130604112725_26338996.jpg]

[تصویر:  20130604113123_img12b.jpg]

[تصویر:  20130604113143_Bundt_cake_pan.jpg]



قالب کیک غذای فرشته angel food cake pan
این قالب میان تهی دیواره بلندی داره و مخصوص کیک رژیمی غذای فرشته س که فقط با سفیده تخم مرغ درست میشه خیلی پف میکنه و لبه هاش برجستگی هایی داره برای خنک کردن کیک
چون این کیک باید کامل خنک بشه و بعد از قالب جدا بشه

[تصویر:  20130604113430_angel_food_cake_pan_single_large.jpg]


قالب مافین
این قالب برای تهیه کیک های تک نفره استفاده میشه و در شکل ساده و یا با انواع طرح های زیبا موجوده و برای تهیه کیک برای مهمونی مناسبه چون کیک های یک نفره و به تعداد بهتون میده

[تصویر:  20130604125022_12_cup_muffin_pan.jpg]

[تصویر:  20130604114332_41oIsk9W6ML.jpg]


قالب رولت
قالبیه مستطیل شکل با ارتفاع کم مخصوص پخت کیک های ورقه ای

[تصویر:  20130604114510_CAKESHEETPANS.jpg]


قالب پای و تارت
این قالبها کم ارتفاع هستن و به شکل نرمال دایره ای هستن ولی مربع و مستطیل و ... هم مستونن باشن
قالب تارت معمولا با لبه دالبر و قالب پای ساده س که توی این قالبها پیتزا هم تهیه میشه و جنس فلزی،شیشه ای یا سرامیکی دارن

[تصویر:  20130604121633_img67b.jpg]

[تصویر:  20130604121902_img18b.jpg]

[تصویر:  20130604121935_hearttart-500x500.jpg]

[تصویر:  20130604121950_full-04-pie-pan.jpg]


بعضی از این قالبها کف جدا شونده دارن تا براحتی بتونین تارت رو سرو کنین

[تصویر:  20130604122044_BakersSecretMiniRectangul...tof2_1.jpg]

[تصویر:  20130604122059_images10.jpg]




قالب مادلن Madeleines pan
مادلن نوعی کیک فرانسوی کره ای اسفنجیه که بصورت تک نفره و در قالب با شکل مخصوص صدفی تهیه میشه

[تصویر:  20130604122137_Madeleines_pan.jpg]


قالب سه بعدی
این قالبها معمولا دو تکه هستن که مایه کیک رو توشون میریزین و بعد از پخت از کنار هم گذاشتنشون یه کیک سه بعدی بدست میاد

[تصویر:  20130604123419_3-tier-3d-mini-cake-pan-436-p.jpg]


این اصلیترین قالبها بودن


مطلب اختصاصی خانوم گل
جمع آوری و ترجمه و تایپ توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۳-۱۳۹۲, ۰۲:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قاصدک اسمانی, )Mitra(, monamona, niloofar00, Diamond58, ابوالفضل 1388, ليزا, memol.rm, طاطا, negin.s, 1368Sheri, taty, mahsa.mm, مامي اروين, BKK, دریا100, اسما حسینی, septa, monir jun, beliiii, گلسا90, صوری, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها
آماده سازی قالب برای پخت کیک

برای آماده سازی قالبها دور ورش وجود داره چرب و آردپاشی کردن قالب که اصطلاحا بهش گریس کاری قالب میگن و کاغذ کشی کردن قالب


برای چرب کردن قالب میتونین از چند روش استفاده کنین
1. استفاده از اسپری روغن

[تصویر:  20130604125722_cake-pan.jpg]

[تصویر:  20130604130003_665973523_088de6c590.jpg]

2. چرب کردن قالب به کمک قلمو

[تصویر:  20130604130812_cakepanpreparation.jpg]

3.چرب کردن قالب به کمک دستمال

[تصویر:  20130604130724_grease_pan.jpg][تصویر:  20130604130745_flour_pan.jpg]



بعد از چرب کردن باید قالب رو آد پاشی کنین
مقداری آرد توی قالب بپاشین و با تکون دادن آرد رو به همه سطح برسونین و بعد قالب رو یرته کنین و یه ضربه اضافی آرد رو بریزین دور

[تصویر:  20130604130942_100919240.jpg.rendition.p.jpg]
[تصویر:  20130604131024_100919242.jpg.rendition.p.jpg]
[تصویر:  20130604131040_100919244.jpg.rendition.p.jpg]



برای کاغذ کشی کردن قالب ابتدا قالب رو روی کاغذ روغنی بذارین و دورش رو با مداد مشخص کنین و کاغذ رو ببرین تا اندازه کف قالب در بیاد
و بعد اضافی کاغذ رو دور قالب بکشین تا مشخص بشه اندازه دورش چقدره و یک سانت بلند از ارتفاع دیواره برش بدین
اون یک سانت رو با قیچی با فاصله های کم برش بزنین تا بتونین دور ظرف بکشین و روی لایه زیرین فیکس کنین
حالا کف و اطراف قالب رو چرب کنین و کاغذ رو روش قرار بدین و روی کاغذ رو هم چرب کنین

اگه قالبتون دایره شکله میتونین کاغذ رو دولا کنین و بعد به شکل قیفی تا بزنین و نوک تیز قیف رو روی مرکز قالب نگه دارین و شعاع قالب رو مشعص کنین بعد کاغذ رو به اندازه شعاع برش بزنین و باز کنین تا دایره کف بدست بیاد


[تصویر:  20130604132204_line-a-round-tin-copy.jpg]


[تصویر:  20130604132358_3124341915_cc41eefcba.jpg]


[تصویر:  20130604132523_line-a-square-tin-copy.jpg]



کاغذ کشی قالب لوف

[تصویر:  20130604141904_poster_101-loafpan-640x362.jpg]

مطلب اختصاصی خانوم گل
جمع آوری و ترجمه و تایپ توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۳-۱۳۹۲, ۰۲:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, طاطا, حنانه11, ابوالفضل 1388, مامان تینا و سینا, یاسمن., negin.s, 1368Sheri, سمیه گلبانو, )Mitra(, قلب, مامي اروين, عسل شمس, دریا100, اسما حسینی, septa, beliiii, گلسا90, BKK, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها
(۲-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ عصر)بئاتریس نوشته شده توسط:  سلام


من چندبار رفتم قالب بخرم ..اما هروقت قالب هارو دیدم نمی دونستم چه سایزی باید بخرم ...

که مثلا یه پودر کیک اماده توش جا بشه

یا کیک برای شش .هفت نفر

ما 8نفریم ..برای این تعداد چه قالبی مناسبه

اندازه قالبا چطوری ن

مرسی

عزیزم قالب ها معمولا بر اساس قطرشون(اگه شکلش دایره باشه) با طول و عرض و ارتفاعشون(اگه قالب لوف یا یا قالب مرع و مستطیل ششکل باشه) دسته بندی میشن

برا یه بسته پودر کیک آماده یا کلا دستورای روتین کیک، یه قالب گرد قطر 22 سانت یه قالب نرماله و میتونی خیلی راحت هر کیکی که تو انجم هست رو داخلش بپزی و برای 8 تا 10 نفر هم میتوه کفایت کنه
بسته برش کیک داره اینجا میتونی انواع برش کیک رو ببینی:
http://www.khanoomgol.com/Thread-%D9%81%...#pid759536

امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲-۵-۱۳۹۲, ۰۵:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهربون یار, مامي اروين, گلسا90, Atefe joon, مهرناز مامانی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #4
RE: آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها
(۱۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ عصر)neda1024 نوشته شده توسط:  سلام دوستان به جای این قالب ها میشه از ظروف تفلون یا ظروف چدن یا ظروف روی استفاده کرد ؟

بله عزیزم میشه
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها
(۱۳-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ صبح)arezoo-jojo نوشته شده توسط:  من برا پخت کیک از هوا پز (سولار دم) استفاده میکنم .هواپزم قالب کیک نداره
میتونم برا پخت کیک مایه کیکمو تو ظروف چدن (قابلمه سایز کوچیکش )بریزم و بذارم تو هواپز تا بپزه ؟
کیکه میپزه ؟
قالب چه جنسی باید برا تو هواپز بخرم ؟
و چه سایزی؟

(۲۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ صبح)arezoo-jojo نوشته شده توسط:  چرا کسی بعد 5 ماه اینجا جواب نمیده Hanghead


سلام
تاجایی که من میدونم ... که از قالبهای سیلیکونی میشه استفاده کرد
البته فکر نکنم تو قالب آلومینیومی هم مشکلی داشته باشه ها....
چون به شخصه از هواپز استفاده نمیکنم نمیتونم بیشتر ازین کمکت کنم
میتونی یبار امتحان کنی نتیجه رو ببینی به هرحال تجربه ای که خود شخص بدست میاره خیلی ارزندستFlowerysmile
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ صبح، توسط z.arghavani.)
۲۵-۸-۱۳۹۳, ۱۰:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, نسرین کوچولو

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با خامه های غیر حیوانی و روش آماده سازی آنها(انواع کرم شانتی) Galaxy 0 1,711 ۱۴-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد