تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با خامه های غیر حیوانی و روش آماده سازی آنها(انواع کرم شانتی)
#1
در حال حاضر دو نوع خامه با پایه غیر حیوانی در لوازم قنادی های ایران موجوده به اسم کرم شانتی که دو نوع پودری و مایع داره
دقت کنین که کرم شانتی با پودر خامه فرق میکنه
این خامه های رژیمی هستن و هرچند به خوشمزگی خامه های حیوانی نیستن ولی جایگزین مناسبی برای اونها در کیک ها و ذسرها هستن



روش آماده سازی کرم شانتی پودری:
روش آماده سازی کلی کرم شانتی پودری،ترکیب مقدار مشخصی شیر یا آب سرد با پودر و همزدن اون بین 3 تا 5 دقیقه س تا سفت بشه و بعد کمی در یخچال استراحت و خنک میشه و روی کیک یا دسر ریخته میشه
میزان دقیق پودر و مایع بسته به هر کارخونه متفاوته و باید روی بسته رو مطالعه کنین
این پودر ها در طعم های واینلی،کاکائویی،توت فرنگی و موزی در بازار موجوده
میتونین به نوع ساده کمی پودر قهوه فوری اضافه کنین و هم بزنین تا نوع قهوه ای داشته باشین

روش آماده سازی شانتی پک مایع:
نوع مایع از نوع پودری شانتی خوشمزه تره و بدون کلسترول بوده و لذیذتر از پودره
این نوع خامه خیلی پایداره و میشه برای فرم دادن به خامه حیوانی ازش کمک گرفت به اینصورت که به میزان مساوی با خامه حیوانی ترکیب و هم بزنین تا فرم بگیره

برای فرم دادن به شانتی مایع،پک رو به مدت 12 ساعت در یخچال قرار بدین تا کاملا خنک بشه و بعد محتوی بسته رو که معمولا یک لیتره توی کاسه گودی بریزین و با دور متوسط همزن بزنین تا فرم بگیره
این پک ها تا 12 ساعت قبل از مصرف نیازی به یخچال ندارن
فقط برای استفاده پک رو از کابینت در بیارین و 12 ساعت خنکش کنین




گردآوری و تایپ توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با انواع قالب و روش آماده سازی آنها Galaxy 4 16,208 ۲۵-۰۸-۱۳۹۳, ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: z.arghavani