تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با روش تهیه انار پلو، غذای مخصوص شب یلدا
#1
مواد لازم برای 4 نفر:

برنج: 2 پیمانه

انار دانه شده: یک و نیم پیمانه

خلال پسته: یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه

پودر تخم گشنیز: یک قاشق مربا‌خوری

کشمش پلویی: نصف پیمانه

زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

[عکس: 20121211070901_anar.jpg]

منبع :همشهری آنلاین
اینم وبلاگ منه دوستان که میتونید کلی مطلب و آشپزی ازش یاد بگیرید:

http://life-topic.blogspot.com/
پاسخ }
#2
(۲۱-۰۹-۱۳۹۱, ۰۹:۵۴ ق.ظ)afsoon_b82 نوشته:  ممنون به خاطر اين آموزش
ولي يه سوال
دونه هاي انار موقع خوردن زير دندون نمياد يعني نرم ميشه يا همون طور سفت ميمونه؟DunnofgagDunnofgagDunnofgag



کمی نرم میشه اما بازم زیر دندون میاد
اینم وبلاگ منه دوستان که میتونید کلی مطلب و آشپزی ازش یاد بگیرید:

http://life-topic.blogspot.com/
پاسخ }