خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با روش تهیه انار پلو، غذای مخصوص شب یلدا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
135
تاریخ عضویت:
Sep 2012
مدال ها

اعتبار: 85


محل سکونت : مالزی
ارسال: #1
آشنایی با روش تهیه انار پلو، غذای مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای 4 نفر:

برنج: 2 پیمانه

انار دانه شده: یک و نیم پیمانه

خلال پسته: یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه

پودر تخم گشنیز: یک قاشق مربا‌خوری

کشمش پلویی: نصف پیمانه

زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

[عکس: 20121211070901_anar.jpg]

منبع :همشهری آنلاین
(آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2012, 09:39 AM توسط sonya.)
11-12-2012, 09:36 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
135
تاریخ عضویت:
Sep 2012
مدال ها

اعتبار: 85


محل سکونت : مالزی
ارسال: #2
RE: آشنایی با روش تهیه انار پلو، غذای مخصوص شب یلدا
(11-12-2012, 09:54 AM)afsoon_b82 نوشته: ممنون به خاطر اين آموزش
ولي يه سوال
دونه هاي انار موقع خوردن زير دندون نمياد يعني نرم ميشه يا همون طور سفت ميمونه؟DunnofgagDunnofgagDunnofgag



کمی نرم میشه اما بازم زیر دندون میاد
(آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2013, 02:50 PM توسط negin.s.)
11-12-2012, 11:54 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد