خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با کیک های کره ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
آشنایی با کیک های کره ای

کیک های کره ای به کیک هایی گفته میشه که در مواد اولیه خودشون میزان زیادی چربی دارن
بافت نرم و مزه دلپذیری دارن و به راحتی بدون نیاز به خامه و کرم قابل سرو هستن
مواد اصلی این کیک ها آرد،شکر،کره و تخم مرغه که به کمک بیکینگ گودر یا سایر پف دهنده ها بافت سبکی پیدا میکنه

در این کیکها میزان کره و شکر عموما از نسبت آرد و تخم مرغ بیشتره که باعث میشه این کیک ها کمی مرطوب و لطیف باشن برخلاف کیک های فومی که در عین لطافت بافتشون برای رطوبت نیاز به کرم و خامه داره
راز تهیه یه کیک کره ای خوش مزه و نرم در انتخاب کره مرغوب و استفاده از اسانس برای طعم بهتر کیکه و همینطور شرایط نگهداری و دمای فر نقش مهمی در لطافتت کیک ایفا میکنه

برای پف دهندگی به این کیکها بهتره کره و شکر به همراه بیکینگ پودر زده بشه

قبل از اختراع پف دهنده ها انگلیسی ها کیک متشکل از چهار ماده اصلی کره،آرد،شکر و تخم مرغ رو با میزان مساوی یک پاند یا پوند (pound)با هم مخلوط و میپختن و گاعی از میوه های خشک و مغز آجیل هم در این کیک استفاده میکردن و بهش پاند کیک میگفتن
بعد از اختراع پف دهنده های دستورهای متفاوتی از این کیک در کشورهای مختلف رواج پیدا کرد ولی همچنان پاند کیک ها مهمترین کیک در گروه کیکهای کره ای هستن


اشکال اصلی کیک های کره ای:
این دسته از کیکها،تعداد گوناگونی رو شامل میشن که بسته به میزان مواد اولیه و همچینین نوعی قالبی درش پخته میشن طبقه بندی میشن

کیک تخته ای (Sheet Cakes): این کیک ها عموما در قالب مستطیل یا مربع شکل و با طعم های وانیلی،شکلاتی و کاکائویی پخته میشن و با روکش آیسینگ،خامه یا شکلات تزیین و سرو میشن
کیک های صبحانه(Loaf Cakes) که در قالب لوف تهیه میشن در این زیر گروه جای میگیرن


کیک های حلقه ای(Boundt Cakes): این کیک ها در قالب های گرد میانتهی تهیه میشن و نام خود رو از یک نوع کیک آلمانی که نخستین بار به این شکل تهیه شد گرفتن
قالبهای حلقه ای جدید در نشقها و طرحهای مختلف و در جنسهای متنوع مثل فلزی و آلومینیومی روکش شده با تفلون و سیلیکونی در بازار موجودن


کیک های لایه ای(Layer Cakes): کیک های لایه هم میتونین کیک کیره و هم اسفنجی باشن و کلا به چند لایه کیک که مابین آونها از خامه ،کرم یا مارمالاد و یا انواع آیسینگ پر شده باشه گفته میشه
پتی فورها از جمله کیک های لایه ای کره هستن

کاپ کیک ها(Cupcakes): این کیک ها جزو کیک های یک نفره هستن که در قالبهایی که به این منظور تهیه شدن درست میشن

مادلن(Madeleine): این کیک های کوچیک که در قالبهای کوچک و به شکل صدف تهیه میشن اولین بار در فرانسه طبخ شدن و جزو کیک های کره محسوب میشن


کیک های مخروطی(Conical Cakes): این کیک ها به شکل مخرو و برای مناسبتهای جشنهای خاص تهیه میشن و با روکش آیسینگ یا ماکارون تزیین میشن


کیک های توپی(Cake Bales): این کیک ها کمی با کیک های معمولی متفاوتن چون نین کره رو اول پودر کرده و بعد با پودر قند یا شکلات ذوب شده و یا مواد اینچنین به شکل توپ هایی با قطر 3 تا 5 سانت تهیه و تزیین میشن
ترایفیلهایی که با کیک کیره تهیه میشن در این زیر گروه جای میگیرن




گرد آوری و تایپ شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, arezou, negin.s, kapsul
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: آشنایی با کیک های کره ای
نکات مهم آماده سازی و پخت کیک های کره ای:

همه مواد باید از یک ساعت قبل از یخچال خارج سده و همدما با محیط بشن
اگه این نکته رو رعایت نکنین کیکتون کیفیتش رو از دست میده

اگه کره خوب نرم نشده و سرد باشه خوب با مواد مخلوط نمیشه در نتیجه کیک خوب پف نمکنه

اگه تخم مرغتون سرد باشه مخلوط خمیر سنگین میشه و یکدست و صاف نمیشه در نتیجه مایه کیک با چربی کیک خوب یکنواخت نمیشه و در نتیجه بافت کیک سفت و سنگین میشه و پوک نمیشه

اگه کره رو با گرما آب کنین و نذارین بطور طبیعی به دمای محیط برسه و نرم بشه کیکتون پوک نمیشه

حتما برای تهیه کیک(هرنوع کیک)از شکر دانه ریز استفاده کنین
شکرهای معمولی موجود در بازار برای تهیه کیک مناسب نیستن و حتما باید چند ثانیه آسیاب بشن تا دونه ها بشکنن

تخم مرغ کیک باید متوسط باشه و وزن تقریبی در حدود 60 تا 65 گرم داشته باشه

آرد کیک حتما باید آرد قنادی بدون سبوس باشه.آرد نانوایی و سبوسدار آردهای سنگینی هستن و بافت کیک رو زبر میکنن

حتما اول مواد خشک رو اول مخلوط و بعد 2 تا 3 بار الک کنین


قالبها رو قبل از شروع کار حتما با کره نرم یا روغن چرب و بعد آردپاشی کنین و آرد اضافی رو خالی کنین

برای همزدن کیک حتما از همزن برقی استفاده کنین

برای کیک های کره ای بهتره اول کره نرم رو یک تا دو دقیقه با همزن بزنین تا پوک بشه و بعد شکر رو اضافه کنین و حدود 4 دقیقه هم بزنین

حتما موادی که دور دیواره ظرف میچسبن رو با لیسک به وسط منتقل کنین تا یکدست مخلوط بشن

تخم مرغ هارو دونه دونه و با فاصله اضافه و با دور کند همزن بزنین تا یکدست بشه و بعد تخم مرغ بعدی

در این مرحله اسانسريالادویه یا هر طعم دهنده دیگه ای اضافه میشه و با سرعت بالا هم زده میشه که پف مواد از بین نره


بعد مخلوط آرد طی سه مرحله اضافه و هم بزنین


اگه در دستور از میوه خشک یا مغز و شکلات استفاده شده در آخرین محله اضافه و با همزن دستی یا لیسک بصورت دورانی مخلوط کنین


اگه میوه تازه در دستور هست بعد از خرد کردن روی دستمال اشپزخونه بچینین تا آبش گرفته بشه و بهتره کمی در آرد بغلطونین و به مواد اضافه کنین تا تهنشین نشه

مواد رو بلافاصله در فر قرار بدین بیرون نگه داشتن قالب باعث میشه کیفیت کیک پایین بیاد پس یادتون نره قبل از شروع اول فر رو گرم کنین

این نوع کیک ها احتمال سرریز دارن پس حتما یک سوم بالای قالب باید خالی باشه

حین پخت میتونین در فر رو باز کنین و قالب رو بچرخونین

برای مطمئن شدن بجز روش سیخ چوبی میتونین انگشتتون رو ورسط کیک فرو کنین اگه حالت فنری داشت و برگشت سرجاش کیک حاضره

بعد از خارج کردن قالب از فر 10 دقیقه صبر کنین و بعد اونرو سرته و کیک رو جدا و روی توری قرار بدین



گرد آوری و تایپ شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۳-۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, m_habibi, )Mitra(, niloofar00, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد