تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش آبادان
#1
ما خوزستاني ها بيشتر اين آش رو از بيرون تهيه مي كنيم و واسه صبحانه سرو مي كنيم :
مواد لازم:
بلغور گندم 1 لیوان
برنج نصف لیوان
نخود عدس سبز و لوبیا سفید از هر کدام 150 گرم
تره 2 دسته کوچیک ( ميشه به جاش سبزي آش خيلي ريز شده هم ريخت)
پیاز 3 عدد متوسط
نمک، فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
گرد لیمو 3 قاشق مرباخوری
نخود و لوبيايي كه شب با كمي جوش شيرين خيسوندين رو بزارين بپزه نيمه پز كه شد عدس و يرنج . بلغور رو هم اضافه كنيد تو اين مرحله هم نزنين آش رو كه مجبور مي شيد مرتب هم بزنين تا ته نگيره . حبوبات كه كامل پخت برنج و بلغور هم كاملا له شده اند حالا تره و نمك وفلفل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنين تا حدود 40 دقيقه و بعد پياز سرخ شده و ليمو اماني رو اضافه كنين و ده دقيقه بعد هم آشتون آماده است.
عكس هم عكس آش فروشي آبادانه كه از سايت گرفتم!http://abadanphotoblog.blogfa.com/post-122.aspx


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پاسخ }
#2
اینم آش آبادانی که امشب پختم.

[عکس: 20140122203018_IMG_2945.JPG]
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پاسخ }
#3
جوش شیرین واسه معده ضرر داره اما من حبوبات رو که خیس می کنم تو آبش می ریزم که زودتر بپزه. قبل از پختش آب حبوبات رو کامل می ریزم و می شورمش. البته خالی از مضرات جوش شیرین نمی شه اما از اون ور از نفخ معده هم جلوگیری می کنه.angelic
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پاسخ }
#4
ممنونم صنم جان(1782)
من از 12شب با شعله ملایم گذاشتم واس صبحونه که خوب جا بیفته
[عکس: 20121118070844_11.JPG]
[عکس: 20121118070914_22.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی