تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.12 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش آبغوره
#1
آش آبغوره(برای 8-10 نفر)
مواد لازم:
جوی پوست کنده..............1پیمانه
عدس.............................1پیمانه
برنج................................نصف پیمانه
ماش ..............................1پیمانه
گندم.............................1پیمانه
سبزی آش ....................1کیلو
پیاز متوسط ..............1عدد
زرشک....................2قاشق غذا خوری
سیر تازه.......................2حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زنجبیل،وزیره ....به مقدار لازم
آبغوره.....................به مقدار لازم
روغن مایع................1استکان
پونه کوهی(نعنا)........1قاشق غذا خوری
****************************
جو و گندم وحبوبات را از شب قبل خیس میکنیم.روی حرارت میگذاریم تا پخته شود.پیاز خلا ل شده سرخ شده را هم به آن اضافه میکنیم البته پیاز را خام هم میشه ریخت.
سبزی خرد شده،زرشک،نمک وادویه جا ترا به ترتیب اضافه میکنیم هم میزنیم تا به مرور پخته شود وجابیفتد
در انتها روغن وآبغوره را اضافه میکنیم وبعد با پونه کوهی که در روغن تفت مختصر خورده تزیین میکنیم
این غذا عامل بسیار مفیدی برای کاهش فشار خون ونیز رفع غلظت خون است. وبرای بیماران کبدی نیز بسیار مفید است
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
پاسخ }
#2
آش آبغوره هوسانه عصر چند روز پيش
برنج، لپه، سبزي، آبغوره، نعنا داغ و پياز داغ و سير داغ
بسيارYum2

[عکس: 20130912003456_11.JPG]
83
پاسخ }
#3
برنج لپه .شوید تازه. ابغوره .نعنا داغ .پیاز داغ .کوفته قلقلی Yum2

[عکس: 20131223004826_1803.jpg]
وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
پیدایش که کردیم
دنبال عیب هایش میگردیم
وقتی که از دستش دادیم
در تنهایی دنبال خاطراتش میگردیم
مراقب قلبها باشیم
هیچ چیز آسانتر از قلب نمیشکندDreamyeyesf
پاسخ }
#4
سبزی اش نیم کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
لپه نیم پز 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
ابغوره 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک/فلفل/زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

لپه نیم پز شده را با 2 پیمانه اب جوش روی حرارت ملایم میزاریم تا بجوشد سپس سبزی اش را به لپه اضافه کرده پس از انکه جوشید برنج شسته شده را اضافه میکنیم تا پخته شود و چند جوش بخورد

پیاز را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم تا نرم شود سیر ریز خرد شده را نیز اضافه کرده به همراه گوشت چرخ کرده تفت میدهیم رب را اضافه کرده و سرخ میکنیم تا رنگ بدهد
در اخر گوجه فرنگیهای رنده شده را اضافه کرده و نمک و فلفل و زرد چوبه را میریزیم پس از 3 الی 4 دقیقه از روی حرارت برداشته و به اش اضافه میکنیم وقتی کاملا اش جا افتاد ابغوره را به ان اضافه میکنیم میگذاریم تا چند جوش بزند


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20140629144032_-.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }