خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آش انار

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 555


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
آش انار
[تصویر:  20130801210434_DSC00359.JPG]
اش انار بسیار خوشمزه است.حتما توصیه میکنم که برای یکبار که شده امتحان کنید!!!!!!

مواد لازم (البته بطور دقیق نمیدونم چون چشمی کار میکنم)

- سبزی آش
- لپه نصف پیمانه
- برنج یک پیمانه
- گوشت (الزامی نیست)
- پیاز خلالی یک عدد متوسط
- سیر خرد شده 2-1 حبه
- رب انار
- انار دانه شده یک عدد
- نمک -زردچوبه و فلفل قرمز
طرز تهیه:

پیاز خلالی را سرخ کرده سپس سیر را افزوده و سرخ میکنیم.
لازم بذکر است لپه را یک شب قبل خیس میکنیم .
پس از سرخ کردن سیر و پیاز گوشت را ریخته یه تفت داده و بعد از آن لپه و برنج که برنج حدود یکساعت باید از قبل خیسانده شده باشد را افزوده و تفت میدهیم سپس زردچوبه را افزوده و بعد سبزی اش و سپس اب جوش اضافه میکنیم و بعد از آن رب انار(بسته به میزان ترشی رب انار و ذائقه مقدارش متفاوته) تا برنج و لپه بپزد بعد از آن انار را اضافه میکنیم .دقت داشته باشید که انار چون اب مب اندازد سعی کنید اب در اش زیاد ریخته نشود ولی مرتبا هم بزنید تا آش ته نگیرد.

با توجه به اینکه فصل سرما مصادف با میوه انار است تهیه آن توصیه میشود.این اش بواسطه انار برای فشارخون و چربی بسیار مناسبه.

اینم آش اناری که دیشب درست کردم
امضای aida1352
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ عصر، توسط negin.s.)
۹-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از aida1352 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: آش انار
منم این آش رو خیلی دوست دارم excited

ولی ما یه جور دیگه درست میکنیم gag

برنج
عدس
نخود
گوشت (بهتره گوشت دنده باشه)
پیاز داغ
نعنا داغ
رب انار (یا آب انار)

اول گوشت رو با پیاز و زرد چوبه و فلفل و نمک میزاریم خوب بپزه. بعد استخوان گوشت رو جدا کرده و گوشت رو ریش ریش میکنیم. برنج (بهتره نیم دانه باشه) رو که از قبل خیس کردیم و نخود (پخته شده) و عدس رو به آب گوشت اضافه میکنیم و میزاریم تا برنج و عدس کاملا بپزه در آخر هم رب انار یا آب انار (بسته به اندازه ترشی که دوست دارید) اضافه میکنیم و در انتها هم پیاز داغ و نعنا داغ رو اضافه میکنیم Clap

ببخشید عکس ازش ندارم که براتون بزارم.
امضای papary
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
۹-۸-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352, مهساع



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد