تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش بادمجان (ملاير)
#1
[عکس: 20110805235759_ash.jpg]


مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

کشک 200 گرم

بادمجان 1 کيلو گرم

لوبيا‏ سفيد 100 گرم

لوبيا چيتي 100 گرم

لوبيا قرمز 100 گرم

نخود 80 گرم

بلغور گندم 250 گرم

گوشت گوسفندي 300 گرم

نمک، فلفل ‏سياه، ‏زرد چوبه به ميزان لازم

آب 2 ليتر

روغن 100 گرم

نعنا داغ 1 قاشق سوپ‏ خوري

سير داغ 1 قاشق غذاخوري

پياز داغ 4 قاشق غذاخوري(3عدد)


طرز تهيه:

گوشت را با يک عدد پياز خام و يک ليتر آب و فلفل روي حرارت مي‏ گذاريم تا کاملاً پخته شود.

سپس گوشت را خارج نموده و ريش ريش مي‏ کنيم.

حبوبات (نخود و لوبيا) را که از شب قبل خيس کرده‏ ايم با مقداري نمک به آب گوشت اضافه مي‏ کنيم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه مي ‏کنيم تا لعاب بدهد.

بادمجان‏ ها را پوست گرفته و خرد مي ‏کنيم و با مقداري روغن، سرخ کرده، کمي زردچوبه به آن افزوده و بعد به حبوبات اضافه مي ‏کنيم.

بعد از چند جوش نيمي از پياز داغ و سير داغ و نعنا داغ را به همراه گوشت ريش شده به آش مي ‏افزائيم.

وقتي آش‏ جا افتاده و لعاب دار شد، کشک را اضافه نموده هم زده و شعله را خاموش مي ‏کنيم.

آش را داخل ظرف کشيده و روي آن را با پياز داغ، نعنا داغ، سير داغ و کشک تزيين مي ‏کنيم.

انرژي کل: 4300 کيلو کالري

instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#2
[عکس: 20150607171622_DSC_0135.JPG]
آش بادمجان
مواد لازم:
بادمجان: 2 کیلو.. نخود: 2 لیوان ..عدس: 1 لیوان..پیاز: 3 تا بزرگ..سیر: 4 حبه..آرد: 1 قاشق غذاخوری پر..آب گوشت
نعناع داغ ..کشک: 2 لیوان
طرز پخت:
خوب مثل همه آش ها حبوبات رو از شب قبل جداگانه خیس دادم و چند بار آبش رو عوض کردم...فرداش جداگانه اونا رو پختم..(موقع پخت عدس، در دیگ رو نذارین تا پوستش کنده نشه)..بادمجونا رو هم نگينى ريز خرد کردم و نمک زدم و کنار گذاشتم. هرچى بادمجون ريزتر خرد بشه كارمون راحت تره و اش زودتر جا ميافته.یه پیاز بزرگ رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و سیر له شده رو همراه با زرچوبه توش ریختم..بادمجونا رو شستم و خشک کردم و به پیاز و سیر اضافه کردم تا نرم بشه و نیمه سرخ،بعد هم حبوبات رو باهاش قاطی کردم،آرد رو توی 2 قاشق روغن تفت دادم و بعد آب گوشت رو کم کم توش ریختم ( ميتوانيداز قلم گوساله استفاده كنيد يا اينكه مثل من وقتى نخود را ميپزيد كمى دنده گوسفندى را با پياز و ادويه جات به نخود اضافه كنيد و با هم بپزيد، اينجورى هم نخود مزه دار ميشه، هم آب گوشت براى آش داريم)
حبوبات و بادمجون رو هم اضافه کردم و نمک و فلفل زدم وگذاشتم تا بپزه و بادمجونا له بشه،يك ربع اخر پخت کشک رو جوشوندم و توی آش ریختم و یکم برای تزیین کنار گذاشتم ... بقیه پیازها رو هم خلالی و پیاز داغ درست کرده بودم..نصفش رو به همراه كمى نعناع داغ به آش اضافه کردم و بقیه رو واسه تزیین گذاشتم ... طعمش بی نظیره و ميتونه جايگزين خوبى براى اش رشته باشه.??? [/img]


[عکس: 20150607165226_DSC_0137.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
3
واقعاا طعمشش بی نظیرهههه برای عشاق بادمجوووون165
[عکس: 20150815195108_IMG_8381.jpg]
پاسخ }
#4
وقتی بادمجون دلمه ای از باغ بابا جون برسه یک آش بادمجون رو شاخشه

[عکس: 20160809203852_IMG_20160804_155149.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
آش با جاش33

[عکس: 20160901023955_DSC_1216.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }