تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش باقالا
#1
دیدم دستور این آش ساده نیست منم دستورشو نوشتم مقدارشو نمیدونم چون چشمی درست میکنم سبزی :اسفناج و شوید ,پیاز داغ , ماش(دلخواهی ) , باقلا (اگه ترد باشه سفت نباشه باقالا رو با پوست استفاده میکنیم البته کمی از پوستش )آرد کار زیادی نداره اول باقالا و سبزی باهم میذاریم میپزه همینطور ماش جداگانه میپزیم و به سبزی و باقالا اضافه میکنیم ,پیاز داغ و اضافه میکنیم و برای سفت شدن آرد و با آب مخلوط میکنیم به آش اضافه میکنیم میذاریم بو ی خامی آرد گرفته بشه و جا بیفته و نمکشو اندازه میزنیم آش آمادس68

[عکس: 20150414193924_2015-01-1319.01.09-1.jpg]
آنکه از خدا بترسدقرار دهد در گرفتاری برونشدگانی و روزیش دهد از آنجا که در شمار نیارد و آنکه توکل کند بر خدا بس باشدش همانا خداست رسنده کار او و هر آینه نهاده است خدا برای هر چیزی اندازه ای
پاسخ }