تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 2.22 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش ترش مازندران
#1
آش ترش یکی از آش های مورد علاقه مازندرانی ها

این آش به خاطر داشتن علاقه مندان فراوان همه ساله در آخرین چهارشنبه سال یعنی چهارشنبه سوری توسط خانم های مازندرانی پخت می شود.

مقدار هر کدام از مواد داده شده ، تا نسبت آنها را در هنگام پخت رعایت کنید .

مواد لازم



باقلا 200 گرم

لوبیا چیتی 200 گرم

عدس 200 گرم

کدو نیم کیلو

سیر تازه سه دسته

چغندر 3 عدد

نیم دونه 100 گرم

سبزیجات و گیاهان مختلف از جمله برگ گلها و برگ درختان مرکبات مانند نارنگی و پرتقال و گزنه و...

مرسوم بوده که در این آش 40 نوع گیاه ریخته میشد.به همین دلیل آن را یکی از آش های با خاصیت فراوان توصیف می کردند.

حت المقدور انواه سبزیجات ریخته شود.

اسفناج 2 دسته

تره 2 دسته

گشنیز 2 دسته

جعفری 2 دسته

طرز تهیه:

یک روز قبل از پخت آش باید باقلا و لوبیا چیتی و عدس را در ظرف های جداگانه که پر از آب هستند بریزیم.

ابتدا سبزی ها و سیر تازه را شسته و خرد می کنیم سپس کدو و بعد چغندر پوست شده را خرد می کنیم.

داخل ظرف مورد نظرمان آب ریخته تا حدی که مواد را داخل آن میریزیم لبریز نشود . حبوبات و چغندر را در ظرف ریخته و به مقدار کافی نمک میزنیم .ظرف را روی گاز می گذاریم تا پخت شود. زمانی که حبوبات به اندازه ای پخت شدند که به راحتی با دست له می شوند نیم دونه و کدو را میریزیم.مدتی صبر کرده و سبزی ها را به آش اضافه می کنیم .

در آخرین مرحله با ریختن شکر سیر داغ منتظر پخت کامل آش میشویم . برای تزئینات و خوش مزه تر شدن آش در زمان خوردن آن از سیر داغ استفاده می شود.


[عکس: 20140203174601_images.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }