تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 35 رای - 2.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش دوغ
#1
اين اش دوغ خوشمزه رو از وبلاگ دوست خوبم گيسو جون برداشتم البته با اجازه :

مواد لازم :

برنج نصف لیوان

سبزی آش شامل گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو

رشته آش

دوغ (من از دوغ محلی سفت استفاده کردم و با آب رقیقش کردم) 2 لیتر

سیر 5 حبه



برنج رو همراه آب میگذارید آروم بپزه تا کاملا وا بره.

سبزی آش رو اضافه کنید.

وقتی سبزی نرم شد شعله رو کم کنید تا از جوش بیفته و دوغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نبره.

سیر و با نعناع تفت بدید و به آش اضافه کنید.

در آخر هم به مقدار دلخواه رشته و فلفل قرمز تند اضافه کنید و بعد از اینکه رشته پخت خاموش کنید و یه ربعی اجازه بدید تا رشته با بخار و گرمای آش حسابی باز بشه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
اینم آش دوغ خوشمزه
این دفعه یه پیمانه نخود پخته هم توش ریختم

[عکس: 20110625100007_DSC02433.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
مواد لازم:

دوغ: دوتا کیسه ای

آرد برنج:۲ قاشق غذاخوری

سبزی آش شامل : گشنیز . تره . شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش :نیم کیلو

برنج: ۵/۱ پیمانه

آب مرغ یا آب گوشت:۱ لیتر

نخود خیس خرده و پخته:۱ پیمانه

نمک و فلفل :به میزان لازم

نعناع داغ:جهت تزیین

سیر خام:۵ حبه ریز شده

کره:۵۰ گرم

طرز تهیه:

برنج . دوغ .آب گوشت یا مرغ. سبزی و نمک وفلفل(این آش را معمولا کمی تند درست می کنند.) را درون قابلمه ریخته و مرتب به هم می زنیم تا به جوش بیاید(اگر هم نزنیم دوغ بریده بریده می شود).

سیر و آرد را که در یک لیوان آب سرد حل کرده ایم اضافه کرده و می گذاریم تقریبا ۱ ساعت بپزد تا جا بیفتد.

موقع کشیدن در کاسه نخودهای پخته شده را اضافه می کنیم.

و برای درست کردن نعناع داغ از کره استفاده می کنیم

هم آش راحتیه هم لذیذ.پیشنهاد می کنم امتحان کنید

نوش جان....
[عکس: 20140122200055_Picture08828Small2928Smal...mall29.jpg]
پاسخ }
#4
آش دوغ طبق دستور سیما جون...اولین بار بود که درست کردم من دیوونه ی آش هستم مخصوصا آش دوغ هیچ وقت امتحان نکرده بودم ولی امشب درستیدم(به قوله خانوم گلی ها hih) دستور پختشم از همین تاپیک گرفتم Clap

[عکس: 20140122195237_20110827215054_psp.2404.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم برای 6 نفر :

گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
آرد برنج نصف لیوان
تخم مرغ 2 عدد
سبزی (تره ، گشنیز و سیر) 1 کیلو
نخود و لوبیای پخته 2 لیوان
برنج نصف لیوان
دوغ 4 کیلو
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم.
سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد). وقتی مخلوط جوش آمد، سبزی - پیاز داغ - کوفته ریزه - نخود و لوبیا را (در صورت تمایل) اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد.
روی آن را با فلفل - روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
آش دوغ مازندران :

دوغ ترش
باقلا ( با پوست ترجیحا اگه نبود پوست گرفته )
سیب زمینی
کدو حلوایی
کدو سبز
چغندر
اسفناج و برگ جغندر و گشنیز
برنج خورد ( نیم دونه)

مواد رو غیر از سبزی میذاریم با یه کم آب بپزه ( اگه ا زاول دوغ بریزید مواد له نمیشن که من بیشتر دوست دارم یه خورده خام میمونن) همه رو مکعبی خورد کنین ریز نباشه . بعدش که برنج له زد دوغ رو اضافه میکنیم و جوش که اومد سبزی ها رو میریزیم.نمکو فلفل . تمام.
نعناع داغ و سیر داغ هم اگه دوست دارین بدین روش. Clap

[عکس: 20111214105317_010.jpg]
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#7
البته درست کردن آش دوغ روشهای مختلفی داره
من دوستایی دارم که مال شهرهای مختلفن آش دوغهای مختلفی در میاد آش محل خودمون خیلی ساده است از برنج واسفناج یا برگ چغندر و دوغ محلی وکمی آرد و یه تخم مرغ ونعنا داغ درست میشه .....بعضیا موقع خوردن آش از سیر خام هم استفاده میکنن......
آش اون یکی دوستم که اصلیتش مال نهاونده از سبزی آش ( البته سبزیشونو موقع بهار از کوه تهیه میکنن)- بادمجون سرغ کرده در قطعات کوچک -رشته آش -عدس -نخود- لوبیا چیتی- پیاز داغ -سیر داغ -آرددرست میشه ..........
آش خود استان اردبیل مثل آش خودمونه توش نخود وبجای اسفناج سبزی آش می ریزن
پاسخ }
#8
اینم از آش دوغ قرمز بسیووووور لذیذYum2Yum2
خواستین دستورشو میذارم براتونYum21 (49)Yum2
[عکس: 20130801202221_20120712133606_10072012413.JPG]


اینم دستور آش بالایی که عکسش هستhih
آش دوغ قرمزYum2Yum2
(جعفری+تره+گشنیز+اسفناج)
قبل اینکه دوغ روی گاز برود6-7 تا گوجه فرنگی رنده شده میریزیم سپس 1مشت بلغور+1مشت برنج را شستته و در دوغ میریزیم+1 قاشق آرد را با 1 تخم مرغ میزنیم داخل دوغ میریزیم.2-3 تا فلفل سبز تند میندازیم. روی گاز میگذاریم مرتب هم میزنیم تا بجوشد و سر نرود. همین که جوشید نگاه میکنیم ببینیم تا هر وقت برج و بلغورها پختن سبزیهاش رو بریزیم. (نمک آش دوغ رو در آخر میزنن!!!!!!!!)Dreamyeyesf
[عکس: IbYjp3.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم آش دوغ مامانم
خیلی لذیذه
[عکس: 20120730101138_DSC01554.jpg]
مواد لازم:

دوغ: دوتا کیسه ای

آرد برنج:۲ قاشق غذاخوری

سبزی آش شامل : گشنیز . تره . شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش :نیم کیلو

برنج: ۵/۱ پیمانه

آب مرغ یا آب گوشت:۱ لیتر

نخود خیس خرده و پخته:۱ پیمانه

نمک و فلفل :به میزان لازم

نعناع داغ:جهت تزیین

سیر خام:۵ حبه ریز شده

کره:۵۰ گرم

طرز تهیه:

برنج . دوغ .آب گوشت یا مرغ. سبزی و نمک وفلفل(این آش را معمولا کمی تند درست می کنند.) را درون قابلمه ریخته و مرتب به هم می زنیم تا به جوش بیاید(اگر هم نزنیم دوغ بریده بریده می شود).

سیر و آرد را که در یک لیوان آب سرد حل کرده ایم اضافه کرده و می گذاریم تقریبا ۱ ساعت بپزد تا جا بیفتد.

موقع کشیدن در کاسه نخودهای پخته شده را اضافه می کنیم.

و برای درست کردن نعناع داغ از کره استفاده می کنیم

هم آش راحتیه هم لذیذ.پیشنهاد می کنم امتحان کنید

نوش جان....
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#10
آش دوغ به روش مادرشوهری

[عکس: 20120815121737_Aash.jpg]
پاسخ }