تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش سماق ( تویسرکان)
#1
بلغور: 2 پيمانه
عدس ريز: يك‌چهارم پيمانه
لوبياقرمز: يك چهارم پيمانه
پياز: يك عدد درشت
سير: 2 حبه
سماق: 150 گرم
چغندر: معمولي : 2عدد متوسط
گردو(خردشده:) يك‌دوم پيمانه
روغن مايع:3 قاشق غذاخوري
شكر 2 تا 3 قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه: به ميزان كافي
طرز تهيه: ابتدا بلغور و لوبيا و عدس و سير را خوب شسته و با يك‌ونيم ليتر آب مي‌گذاريم تا بپزد. پياز را با زردچوبه سرخ كرده يا تفت مي‌دهيم و همراه با گردو و چغندر بعد از يك ساعت و نيم كه مواد آش به حالت نيم‌پز درآمد، به غذا اضافه مي‌كنيم. سماق را يك بار با آب سرد مي‌شوييم و 5/2 تا 3 ليوان آب گرم روي آن ريخته و به مدت 5 دقيقه مي‌جوشانيم و آب آن را صاف كرده شكر را به آن اضانه مي‌كنيم. 10 الي 15 دقيقه قبل از سرو غذا آب صاف شده سماق و شكر را به غذا اضافه مي‌كنيم.
[عکس: 20120403074159_DSC00166.JPG]

پاسخ }