تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش عدس بلغور (سنندج)
#1
[عکس: 20120528224549_or_5779033.jpg]

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
عدس 200 گرم
بلغور گندم 200 گرم
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
سیب ‏زمینی 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:
* عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

* سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.

* بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.

* سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.

* بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.

انرژی کل: 1700 کیلوکالری

منبع:مجله دنیای تغذیه
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }