تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش ماش
#1
آش ماش


ماش : ۲۷۵ گرم
لوبیا قرمز : ۷۵۰ گرم
برنج : ۲۵۰ گرم
روغن : ۱۰۰ گرم

ماش را در آبجوش ریخته و با کفگیر پوست‌های آن را که روی آب جمع می‌شود بگیرید، بعد خورده برنج را در آن ریخته و شش عدد پیاز به همراه چند عدد شلغم نسبتاً کوچک و چند قطعه کدو حلوائی بریزید.
پس از اینکه آش پخت، زرد چوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کرده بگذارید تا چند دقیقه دیگر هم روی آتش بماند.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
آش ماش بدون گوشت، سبک مخصوص افطار !


مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر:
ماش 1و نیم پیمانه
جو نصف پیمانه
کلم برگ سفید 1 پیمانه خورد شده
هویج 1عدد متوسط خورد شده
سیب زمینی 1عدد متوسط
گوجه فرنگی 6 عدد متوسط
گشنیز 2 پیمانه خورد شده
نمک، فلفل، ادویه، زیره سبز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان
طرز تهیه :
ماش و جو را از شب قبل خیس کنید، هویج و سیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده و گوجه ها را با کمی آّب مخلوط کنید، جو را جداگانه 1 ساعت بپزید بعد تمام این مواد به همراه ادویه ها را به جز گشنیز به مدت 1 ساعت بگذارید بپزند ، 15 دقیقه قبل از آماده شدن گشنیزها را اضافه کنید و به همراه روغن زیتون میل کنید.
نوش جان و التماس دعا

پاسخ }
#3
آش ماش بنده که دستورش رو از مادر همسری گرفتم
ماش 2 پ, برنج محلی یا نیم دانه 1 پ , سبزی آش یا چغندر و اسفناج به میزان دلخواه, و گوشت چرخ کرده 50 گرم برای هرنفر و پیاز.
اول ماش رو میپزیم بعد برنج و سبزی رو میزاریم بپزه, سپس گوشت رو با پیاز تفت میدیم کمی زردچوبه و به دلخواه فلفل بش میزنیم و سپس به اشمون اضاف میکنیم و میگذاریم جا بیافته( زمان پخت طولانی نداره) سپس با پیاز و نعناع داغ سرو میکنیم.
[عکس: 20141219231217_IMG_3463.JPG]
پاسخ }
#4
555


[عکس: 20151019172004_20151017_220705.jpg]
روزگارت بر مراد روزهایت شاد شاد
آسمانت بی غبار سهم چشمانت بهار
قلبت از هر غصه دور بزم عشقت پر سرور
بخت و تقدیرت قشنگ عمر شیرینت بلند
سرنوشتت تابناک جسم و روحت پاک پاک
دیدگانت از همیشه شادتر شهر قلبت زنده و آبادتر
غصه هایت دم به دم ای مهربان در گذرگاه زمان بربادتر
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20151031110543_IMG_5546.JPG]
ما اینجوری میپزیم:اول گوشتو با آب میذاریم بپزه...بعد که گوشتمون پخت ماشو اضافه میکنیم....وقتی ماش پخت پوستش جدا میشه....در قابلمه رو کامل میبندیم و زیر شعله رو زیاد میکنیم که پوستش بیاد بالا برش داریم...رو سرش باشین که سر نره10بعد نمک و ربشو اضافه میکنیم...وقتی جا افتاد ابلیمو و پیاز داغ با ادویه رو بهش اضافه میکنیم.خیلی خوشمزست.....تو روزایه سرد حسابی میچسبه3
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }