تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش پرپوله (آش عدس کردستان)
#1
[عکس: 20140610121517_IMG_20140607_235920.jpg]

مواد لازم (برای ۴ نفر):
عدس ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رشته آشی (به مقدار لازم)
ادویه (مرزه)
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

روش پخت:
ابتدا عدس‌ها را شسته، سپس به آن آب اضافه کرده می‌گذاریم تا عدس بپزد.
پیازهای خرد شده را همراه روغن تفت داده و به آن نمک و ادویه اضافه می‌کنیم.
بعد از پخت کامل عدس‌ها، پیاز داغ را به آن اضافه کرده و در این مرحله ادویه (مرزه) را به آش می‌افزاییم.
در مرحله آخر طبخ رشته آشی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم آش پرپۆڵه جا بیفتد و درست شود.

من از روی دستور این صفحه درست کردم
kordestan.irib.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=26115:%D8%A2%D8%B4-%D8%B9%D8%AF%D8%B3-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%BE%DB%86%DA%B5%D9%87&catid=455:%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C
چون مرزه خشک نداشتم از نعناع خشک استفاده کردم و البته عدس هارو هم دوروز خیسوندم و آبش رو عوض کردم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
یه کم کشک هم بهش اضافه کردم

[عکس: 20151216113634_C360_2015-11-25-21-59-39-542_org.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }