تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش کلم قمری ( داش کلم تبریز)
#1
خودم این آشو خیلی دوس دارم و بخاطر پر خاصیت بودن کلم قمری خیلی طرفدار داره خونمون
اینطوری از مادرم یاد گرفتم :
[عکس: 20130924112019_IMG__.jpg]
مواد لازم
پیاز 1 عدد درشت
کلم قمری 1 عدد در حد یک کیلو خرد شده ( قبلا کمی بپزید چون دیر پزه)
برنج نیم دانه 1 پیمانه
کمی بلغور که اگه نزدید هم میشه
لپه یک و نیم پیمانه
سبزی هاش : تره و جعفری یک کیلو
نعناع خشک فراوون و زردچوبه و نمک و فلفل
آب گوشت ...قلم بهترهYum2

پیاز رو سرخ . کلم قمری رو هم ریز مربعی خرد میکنیم ، داخل پیاز ریخته و اونم کمی در حد اینکه تغییر رنگ نده تفت میدیم، نعناع رو هم میریزیم و مثل نعناع داغ سرخ میکنیم خیلی کم ( من عطر نعناع رو توی این آش خیلی دوس دارم) برنج و لپه رو هم اضافه و آب گوشت رو میریزیم ( میتونید از استاک هم استفاده کنید) میزاریم تا زمان پخت حبوبات بپزه بعد نمک و فلفلش رو کنترل میکنیم و سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم و تا جا افتادن آش میزاریم جوش بزنه و خودشو پیدا کنه ...
نحوه سروش
روشو نعناع داغ بریزید در هر دو حالت زیر ...
میتونید با کشک هم سرو کنید ...اما کشک رو قاطی نکنید ..
و هم میتونید آخر کار آبغوره بزنید و میل کنید
با هر دو تاشم خوشمزه میشه
در این تصویر من همون نعناع خشک پاشیدم روش ...
تزیین خاصی انجام ندادم چون فکر میکردم شاید دستورش توی انجمن باشه
این آش بسیار خوش عطر و خوش مزسYum2
[عکس: 20130924112019_IMG__.jpg]
پاسخ }
#2
عزیزم ممنون از دستورت اما مامان من هم این آش رو درست میکنه ، با این تفاوت که علاوه بر جعفری و تره ، سبزی مخصوص این آش کرفسه(کرویز) که طعم بینظیری به آش میده.
پاسخ }
#3
سلام
ما هم این اش میپزیم به این صورت که اول پیاز نگینی خرد شده رو با روغن تفت میدیم با زرد چوبه و نمک بعد کلم قمری نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم و بلغور ولپه رو اضافه میکنیم اب میریزم میزاریم بپزه بعد از 2ساعت سبزی شو که تره و جعفری و کرویزه رو اضافه وقتی کمی سبزیها پخت ربو اضافه میکنیم و کمی فلفل ودر اخر گوجه فرنگیهای خیلی ریز خرد شده کمی که گوجه فرنگی پخت زیر اجاقو خاموش میکنیم
پاسخ }
#4
ما با رشته درست میکنیم
(1782)
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...