تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش گوجه فرنگی
#1
مواد لازم :

گوجه فرنگی 1کیلو و 500 گرم
سبزی 750 گرم
لوبیا چیتی 1 لیوان
آبغوره 1 لیوان
غوره 2/1 لیوان
پیاز 2-3 عدد متوسط
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2-3 لیوان
برنج 1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه:

در یک قابلمه جادار، مقداری روغن داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود.بعد مقداری زردچوبه به آن بیافزاییدو بگذارید کاملا طلایی شود.

نیمی از پیاز داغ را می توان برای تزیین برداشت.لوبیا را از آب در آورده و همراه پیاز تفت دهیدو سپس 5-6 لیوان آب روی آن بریزیدو بگذارید تا 1 ساعت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.بعد از نرم شدن لوبیا ،برنج را آبکش کنید و همراه با آب گوشت داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود بعد سبزی خرد شده را همراه با غوره داخل مواد بریزید(دقت کنید آش در این مرحله نباید خیلی هم آب داشته باشد .در همین حد که آب روی سبزی را گرفته باشد کافی است. اگر نیاز به ریختن آب بود از آب جوش استفاده نمایید)درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه بگذارید سبزی با درب بسته بپزید وجوش بیاید.گوجه ها را میکس کنید.20 دقیقه بعد از ریختن سبزی،آب گوجه فرنگی را به آش اضافه نمایید ،حرارت را بالا ببریدو مدام آش را هم بزنید.در این مرحله 1 قاشق نعناع خشک را بدون تفت دادن داخل آش بریزیدو ادویه را هم اضافه کنید.حرارت زیر آش را ملایم کرده و 30دقیقه بگذارید تا آش جا بیافتد و در این مدت هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از جا افتادن آش آبغوره را داخل آش ریخته و حرارت را خاموش کنیدو مدام هم بزنید تا آبغوره به خرد آش رود و با پیاز داغ و نعناع خشک تفت داده تزیین بفرمایید و میل نمایید.

   



دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
پاسخ }
#2
اين آش گوجه فرنگي من
مواد لازم:
سبزي (تره و جعفري) نيم كيلو
بلغور خيس خورده : نصف استكان
برنج نيم دونه(برنج آش)نصف استكان
گوجه فرنگي:2عددنگيني خرد شده
لوبياچشم بلبلي:1استكان
رب گوجه:2قاشق غذاخوري
پياز :1عدد نگيني خرد شده
روغن :1قاشق غذاخوري
آب:1ليتر(4ليوان)
نمك-فلفل-زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتداپياز رو با روغن كمي تفت ميديم (سرخ نميكنيم)ونمك -فلفل وزرد چوبه رو اضافه ميكنيم بعد آب رو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا به جوش بيادوقتي جوشيد لوبيا رو اضافه ميكنيم وقتي لوبيا نيم پز شد بلغور وبرنج رو اضافه ميكنيم وبعدازاينكه مجدد جوشيد سبزي رو ميريزيم داخل قابلمه وحدود1ساعت بعدكه با حرارت ملايم آش در حال پخت بود وجا افتادگوجه فرنگي ورُب رو كه در مقداري آب رقيق كرديم به آش اضافه ميكنيم و15 دقيقه بعدشعله رو خاموش ميكنيم وقتي سرد شد سرو ميكنيم .(اين آش سردش جا افتاده تره).نوش جانFlowerysmile

[عکس: 20130525165027_.jpg]

وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
#3
اش گوجه ی بسیووووووور خوشمزهYum2Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20140605031315_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }
#4
اش گوجه خیلی خوشمزه مامان پزYum2Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20140802001633_2014-05-11-848.jpg]
خدایا هرگز نگویمت دست من بگیر...
عمیریست گرفته ای مبادا رها کنیDreamyeyesf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی