خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آلاسكا(بستني برشته)زردآلو و زنجفيل

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : مشهد
ارسال: #1
آلاسكا(بستني برشته)زردآلو و زنجفيل
مواد لازم:
* 2 قطعه كيك زنجفيلي(يا هر كيكي كه دوست داشتين) به ضخامت حدود 2سانت
* يك عدد سيب
* 1 تا 2 ق غ شربت يا عصاره زنجفيل
* 6 تكه برگه زرد آلو خردشده
* 4 ق غ بادام پرك
* 2 عدد سفيده تخم مرغ كوچك
* 100 گرم شكر دانه ريز
طرز تهيه :
1-هر قطعه كيك را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذاريد.
2-سيب را به 4قسمت تقسيم كنيد.دانه آن را خارج كرده و به ابعاد كوچكتر خرد نماييد.سپس آنها را درون قابلمه بريزيد.زردآلوهاي خردشده و آب پرتقال يا آب رااضافه كنيد و 5دقيقه روي حرارت ملايم بجوشانيد تا نرم شوند.
3-بادام ها را به مخلوط ميوه اضافه كنيد. سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوي روي قطعه هاي كيك درون ظروف بريزيد تا به شكل كپُه بالا بيايد.
4 – سفيده تخم مرغ ها را آنقدر بزنيد تا كاملاً سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف از آن نريزد. سپس به تدريج شكر را به آن بيافزائيد و قبل از افزودن شكر بيشتر مطمئن شويد كه سفيده ها سفت باشند.
5 – مرنگ ( مخلوط سفيده ها و شكر ) را با استفاده از قيف يا به وسيله قاشق روي كيك و ميوه ها بريزيد طوري كه روي هر يك از آن ها را بپوشاند.
6 – مواد را در فري كه از قبل گرم شده روي حرارت 200 درجه سانتي گراد يا 400 درجه فارنهايت و يا عدد 6 فرهاي گازي به مدت 4 تا 5 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شوند. آلاسكا را داغ سرو نمائيد.
توصيه : قبل از اضافه كردن مرنگ ميتوانيد بستتني وانيلي ، قهوه و يا شكلات را بر روي ميوه ها بريزيد. بعد مرنگ را اضافه كنيد توجه داشته باشيد كه اين كار بايد در لحظه آخر انجام شود و بلافاصله بعد از خارج كردن از فر خورده شود.
ببخشيد اگه كيفيت عكس پائينه چون از رو كتاب عكس گرفتم.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
04-02-2012, 07:44 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد