خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آلاسكا(بستني برشته)زردآلو و زنجفيل

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : مشهد
ارسال: #1
آلاسكا(بستني برشته)زردآلو و زنجفيل
مواد لازم:
* 2 قطعه كيك زنجفيلي(يا هر كيكي كه دوست داشتين) به ضخامت حدود 2سانت
* يك عدد سيب
* 1 تا 2 ق غ شربت يا عصاره زنجفيل
* 6 تكه برگه زرد آلو خردشده
* 4 ق غ بادام پرك
* 2 عدد سفيده تخم مرغ كوچك
* 100 گرم شكر دانه ريز
طرز تهيه :
1-هر قطعه كيك را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذاريد.
2-سيب را به 4قسمت تقسيم كنيد.دانه آن را خارج كرده و به ابعاد كوچكتر خرد نماييد.سپس آنها را درون قابلمه بريزيد.زردآلوهاي خردشده و آب پرتقال يا آب رااضافه كنيد و 5دقيقه روي حرارت ملايم بجوشانيد تا نرم شوند.
3-بادام ها را به مخلوط ميوه اضافه كنيد. سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوي روي قطعه هاي كيك درون ظروف بريزيد تا به شكل كپُه بالا بيايد.
4 – سفيده تخم مرغ ها را آنقدر بزنيد تا كاملاً سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف از آن نريزد. سپس به تدريج شكر را به آن بيافزائيد و قبل از افزودن شكر بيشتر مطمئن شويد كه سفيده ها سفت باشند.
5 – مرنگ ( مخلوط سفيده ها و شكر ) را با استفاده از قيف يا به وسيله قاشق روي كيك و ميوه ها بريزيد طوري كه روي هر يك از آن ها را بپوشاند.
6 – مواد را در فري كه از قبل گرم شده روي حرارت 200 درجه سانتي گراد يا 400 درجه فارنهايت و يا عدد 6 فرهاي گازي به مدت 4 تا 5 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شوند. آلاسكا را داغ سرو نمائيد.
توصيه : قبل از اضافه كردن مرنگ ميتوانيد بستتني وانيلي ، قهوه و يا شكلات را بر روي ميوه ها بريزيد. بعد مرنگ را اضافه كنيد توجه داشته باشيد كه اين كار بايد در لحظه آخر انجام شود و بلافاصله بعد از خارج كردن از فر خورده شود.
ببخشيد اگه كيفيت عكس پائينه چون از رو كتاب عكس گرفتم.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای s.hatami
خنده بهترين اسلحه جنگ با زندگيست
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد