خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 42 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آلبالو پلو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #1
آلبالو پلو
آلبالو پلو
مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
آلبالو هسته گرفته 1 پیمانه
پودر هل کمی
زعفران دم کرده دو الی سه قاشق
دارچین کمی
شکر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را بعد از خیس کردن، آبکش میکنیم ولی از حد معمول زنده تر برمیداریم.
آلبالوها را در کمی روغن و کره تفت میدهیم بعد شکر (مقدار شکر بستگی دارد که شما پلوی شیرین دوست داشته باشید یانه میتوانید مقدارش را بیشتر یا کمتر بریزید) ، پودرهل و دارچین را به آن اضافه میکنیم. آلبالوها کمی آب میاندازد با شعله ملایم میگذاریم کمی بپزد و آب آن تمام شود. برای کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را میچینیم. سپس لایه لایه برنج و مواد سس آلبالو و زعفران دم کرده را میریزیم و پلو را دم میگذاریم.
این پلو با مرغ خوشمزه میشود. مرغی که به صورت ساده یا سرخ شده تهیه شده باشد.
البته بعضی از جاها من دیدم که آلبالوپلو را با سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده و یا با کوفته ریزه های سرخ شده از گوشت چرخ کرده درست کرده اند که به این صورت هم خوشمزه میشود. در صورتی که خواستید از این روش استفاده کنید مرغ ریش ریش شده یا کوفته ریزه ها را هنگامی که برنج و آلبالو را لایه لایه میگذارید در بینشان قرار دهید.



[تصویر:  20140201000301_albaloo.JPG]

ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ صبح، توسط niloofar00.)
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
آلبالو پلو
[تصویر:  DSC02410.jpg]

مواد لازم:
برنج 1 کیلو
آلبالو 500گرم
مرغ 500 گرم
شکر 150 گرم
روغن مقدار لازم
زعفران مقدار لازم

آلبالو ها را هسته شان را در می آوریم و با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب شود ( اصلاً آب اضافه نمیکنیم) مرغ را هم جدا باهویچ و کرفس میگذاریم تا بپزد و وقتی پخت ریش ریش میکنیم.
مرغها را کمی تفت میدهیم و آلبالو ها را اضافه میکنیم و زعفران را هم به مخلوط اضافه کرده
و به دو طریق استفاده میکنیم یکی اینکه میتونیم موقتی برنج را آبکش کردیم لا به لای برنج بریزیم ( مانند ماکارانی) و بگذاریم دم بکشد و راه دوم این هست که برنج را دم بکنیم و روی آن مواد را اضافه کرده و سرو کنیم البته من از روش دوم استفاده میکنم.
[تصویر:  DSC02407.jpg]
------------------------------------------------------------------
http://www.vismani.com/
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ماه جبین به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: آلبالو پلو
[img][تصویر:  20130520090048_201305191198.jpg][/img]

[img][تصویر:  20130520091336_201305191197.jpg][/img]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۳۰-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, marzi-h, Galaxy, 1368Sheri, سمندر, 162, NAHID.V, پارانزیم, مهربون یار, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
26
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 76


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: آلبالو پلو
این به روش مامان جونمه خیلی خوشمزه Yum2

مواد لازم به تعداد 2 نفر
برنج 2 پیمانه
گوشت گوسفندی یا گوساله 300 گرم
پیاز 1 عدد
رب -زردچوبه-نمک-فلفل-زعفران
مربای البالو

پیاز را نگینی کرده با گوشت خورشتی به مدت 20 دقیقه تفت دهیدزردچوبه رب و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدهیم اب ضافه کرده تا بپزد زعفران و نمک را 1 ساعت مانده به پخت اضافه میکنیم
برنج را ابکش کرده دم می گذاریم
مربای البالو را تفت میدهیم
در انتها برنج را کشیده با البالو و گوشت تزیین می کنیم
۱-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از elahe 63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Farnaz joon, مهرنوش طلا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
74
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 55


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: آلبالو پلو
اینم البالو پلو من
من اول البالو با شکر پختم ابم توش ریختم بعد ابش جدا کردم سپس مرغ تکه های ریز کردم تو اب البالو م پختم البته توش ابلیمو و ابغوره ریختم که مرغهام شیرین نشه و بهش نمک زردچوبه ادویه جات زدم بعد که ابش تمام شد دوباره البالوها باهاش قاطی کردم کمی رو گاز گذاشتم بی اب بعد برنج ابکش کردم و بعد تو ابکش با بربج و مواد قاطی کردم نترسید حتی اگر برنج محلی باشه دونش له نمی شه اگر کمی دونش زنده نگه دارید درضمن ته قابلمه نان یا سیب زمینی بزارید که البالوها باعث می شه زودی بسوزه

[تصویر:  20140201001005_3sahrmahramzan.JPG]

ویرایش فایل پیوست
امضای alale1
خدایا هیچ وقت به حال خودمون وامگذارمون31
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ صبح، توسط niloofar00.)
۸-۵-۱۳۹۲, ۰۳:۳۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از alale1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, NAHID.V, مهرنوش طلا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: آلبالو پلو
[تصویر:  20130905180159_IMG_6088.jpg]
Yum2Yum2
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۶-۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ عصر، توسط فائزه بانو.)
۱۴-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۰۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, parza, negin.s, 1368Sheri, McQueen, Atefe joon, niloofar00, N-M, مهرنوش طلا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد