تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آلبالو پلو
#1
آلبالو پلو
مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
آلبالو هسته گرفته 1 پیمانه
پودر هل کمی
زعفران دم کرده دو الی سه قاشق
دارچین کمی
شکر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را بعد از خیس کردن، آبکش میکنیم ولی از حد معمول زنده تر برمیداریم.
آلبالوها را در کمی روغن و کره تفت میدهیم بعد شکر (مقدار شکر بستگی دارد که شما پلوی شیرین دوست داشته باشید یانه میتوانید مقدارش را بیشتر یا کمتر بریزید) ، پودرهل و دارچین را به آن اضافه میکنیم. آلبالوها کمی آب میاندازد با شعله ملایم میگذاریم کمی بپزد و آب آن تمام شود. برای کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را میچینیم. سپس لایه لایه برنج و مواد سس آلبالو و زعفران دم کرده را میریزیم و پلو را دم میگذاریم.
این پلو با مرغ خوشمزه میشود. مرغی که به صورت ساده یا سرخ شده تهیه شده باشد.
البته بعضی از جاها من دیدم که آلبالوپلو را با سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده و یا با کوفته ریزه های سرخ شده از گوشت چرخ کرده درست کرده اند که به این صورت هم خوشمزه میشود. در صورتی که خواستید از این روش استفاده کنید مرغ ریش ریش شده یا کوفته ریزه ها را هنگامی که برنج و آلبالو را لایه لایه میگذارید در بینشان قرار دهید.



[عکس: 20140201000301_albaloo.JPG]

ویرایش فایل پیوست
پاسخ }
#2
[عکس: DSC02410.jpg]

مواد لازم:
برنج 1 کیلو
آلبالو 500گرم
مرغ 500 گرم
شکر 150 گرم
روغن مقدار لازم
زعفران مقدار لازم

آلبالو ها را هسته شان را در می آوریم و با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب شود ( اصلاً آب اضافه نمیکنیم) مرغ را هم جدا باهویچ و کرفس میگذاریم تا بپزد و وقتی پخت ریش ریش میکنیم.
مرغها را کمی تفت میدهیم و آلبالو ها را اضافه میکنیم و زعفران را هم به مخلوط اضافه کرده
و به دو طریق استفاده میکنیم یکی اینکه میتونیم موقتی برنج را آبکش کردیم لا به لای برنج بریزیم ( مانند ماکارانی) و بگذاریم دم بکشد و راه دوم این هست که برنج را دم بکنیم و روی آن مواد را اضافه کرده و سرو کنیم البته من از روش دوم استفاده میکنم.
[عکس: DSC02407.jpg]
------------------------------------------------------------------
http://www.vismani.com/
پاسخ }
#3
[img][عکس: 20130520090048_201305191198.jpg][/img]

[img][عکس: 20130520091336_201305191197.jpg][/img]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#4
این به روش مامان جونمه خیلی خوشمزه Yum2

مواد لازم به تعداد 2 نفر
برنج 2 پیمانه
گوشت گوسفندی یا گوساله 300 گرم
پیاز 1 عدد
رب -زردچوبه-نمک-فلفل-زعفران
مربای البالو

پیاز را نگینی کرده با گوشت خورشتی به مدت 20 دقیقه تفت دهیدزردچوبه رب و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدهیم اب ضافه کرده تا بپزد زعفران و نمک را 1 ساعت مانده به پخت اضافه میکنیم
برنج را ابکش کرده دم می گذاریم
مربای البالو را تفت میدهیم
در انتها برنج را کشیده با البالو و گوشت تزیین می کنیم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم البالو پلو من
من اول البالو با شکر پختم ابم توش ریختم بعد ابش جدا کردم سپس مرغ تکه های ریز کردم تو اب البالو م پختم البته توش ابلیمو و ابغوره ریختم که مرغهام شیرین نشه و بهش نمک زردچوبه ادویه جات زدم بعد که ابش تمام شد دوباره البالوها باهاش قاطی کردم کمی رو گاز گذاشتم بی اب بعد برنج ابکش کردم و بعد تو ابکش با بربج و مواد قاطی کردم نترسید حتی اگر برنج محلی باشه دونش له نمی شه اگر کمی دونش زنده نگه دارید درضمن ته قابلمه نان یا سیب زمینی بزارید که البالوها باعث می شه زودی بسوزه

[عکس: 20140201001005_3sahrmahramzan.JPG]

ویرایش فایل پیوست
خدایا هیچ وقت به حال خودمون وامگذارمون31
پاسخ }
#6
[عکس: 20130905180159_IMG_6088.jpg]
Yum2Yum2
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#7
البالو پلوی بسی خوشمزهYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140302085946_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }
#8
[عکس: 20140303092837_13874342906141.jpg]
البالو پلوبا البالو ی تو فریزرولی بازم خوشمزه بود.
[عکس: 20131228192759_IMG-20131221-WA0005.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
البالو 1 کیلو
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نمک و زرد چوبه به اندازه
زعفران اب کرده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
مرغ را با یک عدد پیاز روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه را به ان اضافه میکنیم
بعد از اینکه کمی تفت داده شد اب به ان اضافه میکنیم
شعله گاز را کم کرده تا مرغ کاملا بپزد
و کمی اب داشته باشد
مرغ را به تکه های بزرگ تقسیم کرده و کنار میزاریم
هسته البالو را گرفته و شکر را به ان اضافه میکنیم
و روی شعله میزاریم تا مانند مربا با حرارت کم بپزد
و غلیظ شود سپس البالوهارا به مرغ اضافه میکنیم
برنج را ابکش کرده بعد از دم کشیدن در دیس کشیده و مایه مرغ و البالو را روی برنج میریزیم
در انتها زعفران را اضافه میکنیم

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20140724004715_105578_725.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#10
مامان من یکم متفاوت درست میکنه.....منم مثه مامانم درست کردمYum2Dreamyeyesf
ما البالو رو نمیپزیم....شکر و دارچین هم توش نمیریزیم....خلال پسته هم میریزیم توشYum2
راستی اون قسمتش نسوخته ها....رنگ البالوئه ستhih
[عکس: 20140920142130_DSC_1321.jpg]
[عکس: 20140920142428_DSC_1322.jpg]
پاسخ }