تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری خرد کردن مرغ (روش تکه کردن مرغ درسته)
#1
اموزش خرد کردن مرغ با تصویر
برای عروس خانوم ها

[عکس: 20120214140104_7xx134.jpg]

اول
دمش رو جدا کنید
[عکس: 20120214140314_1xx139.jpg]
دوم
مطابق شکل با چاقو از وسط یه دو نیم قسمت کنید
[عکس: 20120214140553_2xx138.jpg]
سوم
از قسمت داخل هم برش بدید تا به راحتی از وسط نصف شود
[عکس: 20120214140718_3xx137.jpg]
چهارم
بعد هر تکه را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید
[عکس: 20120214140901_4zz136.jpg]
پنجم
قسمت بال و سینه را جدا کنید
[عکس: 20120214141018_5xx135.jpg]
ششم
قسمت ران را هم به دو قسمت تقسیم کنید
[عکس: 20120214141129_6xx134.jpg]
به همین راحتی
تموم شد
[عکس: 20120214141237_7xx134.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#2
نحوه ی خرد کردن مرغ به روایت تصویر Flowerysmile

[عکس: 20120803140248_ss_FC0310-HowtoCutChicken_1.jpg]

[عکس: 20120803140307_ss_FC0310-HowtoCutChicken_2.jpg]

[عکس: 20120803140325_ss_FC0310-HowtoCutChicken_3.jpg]

[عکس: 20120803140343_ss_FC0310-HowtoCutChicken_4.jpg]

[عکس: 20120803140359_ss_FC0310-HowtoCutChicken_5.jpg]

[عکس: 20120803140415_ss_FC0310-HowtoCutChicken_6.jpg]
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
#3
اینم به روایت دیگر
[عکس: 20120803140754_chickencut1.JPG]

[عکس: 20120803140844_chickencut2.JPG]

[عکس: 20120803140912_chickencut3.JPG]
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
#4
یادگیری روش پاک کردن مرغ، هم باعث صرفه جویی در هزینه های شما شده و هم بعنوان نیاز اولیه آشپزی میتواند باعث مستقل شدن و راحتی کار شما شود.



مراحل آماده سازی مرغ

شستن مرغ و جداسازی تمام مواد اضافی


1- مرغ را زیر آب سرد شسته و پوست و داخل مرغ را تمیز کنید.
[عکس: 20131129211258_1377339872.jpg]
2-مرغ را روی تخته گوشت بری قرار دهید
[عکس: 20131129211332_2.jpg]
3- با بریدگی روی بدن مرغ، قسمت گردن و قسمت های داخلی مرغ را جدا کنید.
[عکس: 20131129211519_3.jpg]
4 - قسمت بزرگ چربی انتهایی دم مرغ را جدا کنید.
[عکس: 20131129211543_4.jpg]




جدا کردن پاهای مرغ

جدا کردن مفصل لگن و زانو، برای جداسازی پاها از دو قسمت بدن مرغ


1- پوستی که بین پا و بدن مرغ قرار دارد را ببرید
.[عکس: 20131129211629_5.jpg]

2- زمانی که مفصل لگن را پیدا کردید، بدن مرغ را با یک دست خود محکم نگاه داشته و با دست دیگر پای مرغ را با قدرت بپیچانید. اینکار باعث جدا شدن مفصل لگن مرغ می شود.
[عکس: 20131129211710_6.jpg]
3- با بریدن مفصل لگن و قسمت های پیرامون آن، قسمت ران و پاهای مرغ را از بدن آن جدا کنید.
[عکس: 20131129211807_7.jpg]

4- ران مرغ را در یک دست و پای آنرا با دست دیگر بگیرید. پای مرغ را به سمت پائین کشیده تا مفصل زانو از جای خود خارج شود.
[عکس: 20131129211945_8.jpg]
5- مفصل زانو را با چاقو بریده و قسمت ران و پای مرغ را از هم جدا کنید.
[عکس: 20131129212024_9.jpg]


جدا کردن بال ها

پیدا کردن مفصلی که بال مرغ را به بدن آن اتصال میدهد، و بریدن آن برای جدا کردن بال.


1- مرغ را برگردانید تا پشت آن به سمت بالا باشد.
[عکس: 20131129212054_10.jpg]

2- مفصل بین بال و سینه مرغ را پیدا کنید و با چاقو آنرا بریده و بال مرغ را جدا کنید.
[عکس: 20131129212134_11.jpg]

3- اینکار را برای بال دیگر نیز انجام دهید.





جدا کردن پشت


1- چاقو را در داخل بدن مرغ قرار دهید.
[عکس: 20131129212211_12.jpg]
2- نوک چاقو را تا جایی که ابتدای گردن مرغ قرار داشت برسانید.
[عکس: 20131129212254_13.jpg]
3- قسمت باریک دور مفصل شانه را به سمت خارج ببرید.
[عکس: 20131129212348_14.jpg]
4- بوسیله چاقو موازی ستون فقرات مرغ برش داده و استخوان های قفسه سینه را جا کنید.
[عکس: 20131129212428_15.jpg]
5- مفصل شانه و قفسه سینه را در سمت دیگر مرغ نیز جدا کنید.
[عکس: 20131129212502_16.jpg]

6- پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و شانه های مرغ را با چاقو ببرید. این کار باعث جدا شدن پشت مرغ از قسمت سینه می شود.
[عکس: 20131129212537_17.jpg]


جدا کردن سینه ها
1- در طول استخوان سینه ، با چاقو برش داده تا قسمت سینه مرغ به دو قسمت تقسیم شود.
[عکس: 20131129212615_18.jpg]
از قطعات مرغ، طبق نیاز آشپزی خود استفاده کنید[عکس: 20131129212648_19.jpg]
موفق باشیدFlowerysmile
موفق باشید
اپلود[img][url=http:[عکس: 20131031154337_C9BC2251-2799-4CB2-883A-609D2C51C3E1.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20140223212228_1392956038.JPG]

[عکس: 20140223212759_1392956038_0.JPG]

[عکس: 20140223212819_1392956038_1.JPG]

[عکس: 20140223212905_1392956038_2.JPG]

[عکس: 20140223212916_1392956038_3.JPG]

[عکس: 20140223212937_1392956038_4.JPG]

[عکس: 20140223213051_1392956038_5.JPG]

[عکس: 20140223213117_1392956038_6.JPG]

[عکس: 20140223213343_1392956038_7.JPG]

[عکس: 20140223213403_1392956038_8.JPG]

[عکس: 20140223213417_1392956038_9.JPG]

[عکس: 20140223213446_1392956038_10.JPG]

[عکس: 20140223213516_1392956038_11.JPG]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فوت وفن دم کردن چای mamanbahar 16 7,521 ۰۲-۱۲-۱۳۹۵, ۰۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی ، باقالی و قارچ (بلانچ کردن) Galaxy 6 7,064 ۱۴-۰۲-۱۳۹۵, ۰۷:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: mahdiye.n
  فوت و فن دم کردن قهوه فانتین 15 9,181 ۱۶-۰۹-۱۳۹۴, ۱۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: golnaz1393
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 1,946 ۱۰-۰۵-۱۳۹۴, ۰۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nargol93
  بهترین روش دم کردن زعفران؟؟ biiib 17 37,566 ۱۶-۰۳-۱۳۹۴, ۱۱:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: ترنم 63
  طریقه پاک ،فیله کردن و پخت ماهی leili 4 1,496 ۲۳-۰۴-۱۳۹۳, ۰۷:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی sima 0 887 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: sima
  ده راه ساده برای بهتر گریل کردن گوشت anna63 0 844 ۱۰-۰۳-۱۳۹۱, ۱۰:۱۱ ق.ظ
آخرین ارسال: anna63