تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 40 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری خمیر چینی (عروسک سازی)
#1
مواد لازم
چسب چوب 1 پیمانه (چسب چوب شمال و یا مشهد)
نشاسته ذرت 1 پیمانه
کرم مرطوب کننده معمولی 1 قاشق
گلیسیرین 1 قاشق غذاخوری
وازلین مقداری

یک پیمانه نشاسته رو توی ظرف ( بهتره یکبار مصرف باشه که دیگه نخواید بشوریدش) می ریزیم. بهتره برای بار اول از پیمانه های کوچک استفاده کنید.

[عکس: 20120215114759_1.JPG]

چسب چوب و گلیسیرین رو بهش اضافه می کنیم. همیشه ظرفی رو که میخواهید چسب چوب رو باهاش پیمانه کنیدو با گلیسیرین چرب کنید تا به راحتی از ظرف جدا شود. (من چون از لیوان یک بار مصرف استفاده کردم این کار رو نکردم ولی بازم توصیه می کنم این کار رو انجام بدید چون برای خالی کردن پیمانه خیلی اذیت می شید).

[عکس: 20120215115014_2.JPG]

بعد از آن بسته به اندازه پیمانه به آن کرم مرطوب کننده اضافه می کنیم. (چون من از 2 لیوان متوسط به عنوان پیمانه استفاده کردم یک قاشق غذا خوری سر پر کرم اضافه کردم.)

[عکس: 20120215115108_3.JPG]

حالا این مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. ( در این مرحله خمیر شل است و به دست می چسبد).

[عکس: 20120215115151_4.JPG]

[عکس: 20120215115216_5.JPG]
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#2
حالا کف یک ماهی تابه تفلون رو با وازلین چرب می کنیم و خمیر رو در ماهیتابه می ریزیم. (ماهیتابه ای رو که استفاده می کنید دیگر برای مصرف غذایی مناسب نیست و سعی کنید از ماهیتابه ای استفاده کنید که دیگر برای غذا درست کردن از اون استفاده نمی کنید ).

[عکس: 20120215115448_6.JPG]

حالا با قاشق اون رو به قطر کمتر از یک سانتیمتر صاف میکنیم.

[عکس: 20120215115522_7.JPG]

سپس اون رو روی شعله ملایم اجاق قرار میدیم. دو سه دقیقه صبر می کنیم تا کمی خود را بگیرد. با نوک قاشق اطراف خمیر را تست می کنیم. در صورتی که از تابه جدا می شود یک طرف آن پخته است و باید آن را وارونه کنیم.

[عکس: 20120215115602_8.JPG]

کمی دیگر صبر می کنیم تا طرف دیگر آن نیز خود را بگیرد. (طرف دوم زودتر می پزد چون در این مرحله هم تابه هم خمیر داغ است.)
سپس خمیر را جمع می کنیم. حالا سعی می کنیم خمیر را کمی ورز دهیم.

[عکس: 20120215115639_9.JPG]

[عکس: 20120215115717_10.JPG]

[عکس: 20120215115843_11.JPG]

[عکس: 20120215115919_12.JPG]
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#3
در صورتی که خمیر به دستتان نمی چسبد خمیر آماده است ولی اگر دیدید قسمتی از آن خود را نگرفته، آن قسمت را کمی روی تابه که هنوز حرارت دارد بگذارید تا خود را بگیرد.
توجه کنید که در این مراحل دستانتان هم مانند خمیر خواهد پخت.

[عکس: 20120215120018_13.JPG]

سپس خمیر را در یک پارچه ترجیحا سفید یا پارچه ای که مطمئنید رنگ پس نمیدهد قرار می دهیم تا حرارت آن گرفته شود.

[عکس: 20120215120054_14.JPG]

پس از چند دقیقه یک کیسه فریزری را با وازلین چرب می کنیم و خمیر را درون آن قرار می دهیم و در آن را می بندیم و در یک ظرف پلاستیکی می گذاریم و سپس را در یخچال قرار می دهیم. بعد از 24 ساعت خمیر کاملا آماده است.
نکته: موقع وارونه کردن خمیر، اگر مقداری از خمیر به ماهیتابه چسبیده باشد (ته دیگ) باید جدا شود . (سعی کنید ته دیگ وارد خمیرتان نشود).

[عکس: 20120215120141_15.JPG]

روش دیگر هم برای پختن خمیر هست که تا حالا استفاده نکرده ام. (خمیر رو 3-4 دقیقه توی آب می پزند)
اگر استفاده کردم حتما از مراحل پخت آن عکس می گیرم و براتون میذارم.
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#4
دوستان خواسته بودن که عکس ابزار های مورد نیاز رو بذارم.

[عکس: 20120215185449_DSC00059.JPG]

پایه مبل

[عکس: 20120215185601_DSC00064.JPG]

مروارید در سایزهای مختلف برای چشم عروسک
[عکس: 20120215185626_DSC00070.JPG]
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
رنگ روغن هم دونه ای 400 تومن
رنگ هایی که بیشتر استفاده میشه:
رنگ صورتی شماره 20 (برای صورت عروسک)
سبز شماره 11 و شماره 37
سفید شماره 1
صورتی شماره 50
نارنجی شماره 6
قرمز شماره 6 و شماره 49
قهوه ای شماره 3 و شماره 23
آبی شماره 10
زرد شماره 12
سیاه شماره 25
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#6
امروز خمیر رو توی آب پختم.
اول یه کیسه فریزری که خیلی نازک نباشه رو با وازلین چرب می کنیم و مواد رو درون اون میریزیم و درش رو گره میزنیم و اون رو به صورت کتابی درش میاریم با قطر حدود 1 الی 2 سانتیمتر (هر چی نازک تر باشه زود تر میپزه)


[عکس: 20120514121301_DSC00022.JPG]

توی یه قابلمه آب میریزیم و روی اجاق میزاریم تا جوش بیاد. وقتی که جوش اومد خمیر رو توی یه کیسه دیگه میزاریم و بازم درش رو گره می زنیم و میزاریم توی آب جوش

[عکس: 20120514121418_DSC00024.JPG]

اول بگم حواستون باشه که که زمان پخت بسته به مقدار خمیر، نوع چسب و نشاسته و ضخامت خمیر متفاوت است.

ابتدا 3 دقیقه صبر می کنیم تا یک طرف خمیر پخته شود، سپس برمی گردونیم تا طرف دیگر خمیر هم پخته شود.
خمیر رو از آب بیرون می آوریم و از کیسه اول هم در می آوریم و با دست شروع به ورز دادن خمیر می کنیم تا خمیرهای وسط که خام مانده بیرون بیاید.

[عکس: 20120514122009_DSC00026.JPG]

[عکس: 20120514122142_DSC00028.JPG]

دوباره خمیر رو درون کیسه می گذاریم و هر طرف را حدود 2 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا قسمت های خام پخته شوند.
بعد از بررسی خمیر در صورتی که میزان لطافت آن مناسب به نظر می رسد و خمیر خام در آن وجود ندارد کمی ورز می دهیم و سپس درون ظرف پلاستیکی قرار می دهیم. 24 ساعت بعد خمیر آماده استفاده است.

[عکس: 20120514122533_DSC00029.JPG]

اگر خمیرتون کمتر باشه مسلما زمان پخت کمتری نیاز خواهد داشت.
به نظرم خمیری که با این روش درست شده هم لطافت بیشتری دارد هم شفافیت بیشتر، همچنین این روش اصلا ضایعات (ته دیگ) ندارد.
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#7
من این خمیرو با توجه به آموزش تصویری nehdiجون کا قدم به قدم وخیلی کامل وعالی بود درست کردم.واقعا ممنون ازت
اینم عکسش:
[عکس: 20121003235554_12072012003.jpg]
فقط اینم بگم پختشو با آب جوش کردم عالی شدFlowerysmileFlowerysmile
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#8
سلام
من برای خمیر چینی از یک پیمانه نشاسته ، یک پیمانه چسب چوب،یک قاشق غذاخوری وازلین و دو قاشق غذاخوری گلیسیرین(یکیش برای چرب کردن پیمانه چسب چوب) استفاده میکنم.
اول چسب چوب و وازلین و گلیسیرین رو تو یه ظرف چینی یا پلاستیکی مخلوط میکنم و بعد نشاسته رو اضافه می کنم و خوب مخلوط میکنم.
مخلوط رو توی یه ماهیتابه تفلون روی حرارت خیلی کم میذارم.اولش یه مقدار چسبنده ست ولی بعدش کم کم جمع میشه و دیگه نمی چسبه.
با این روش ظرفمون[/size] هم دیگه خیلی کثیف نمیشه و قابل استفاده میمونهFlowerysmile
اين روزها،
وقتي با يه نفر دست ميدي،
بعدش بايد انگشتات رو هم بشماري و ببيني كه هر 5 تا رو پس گرفتي يا نه!
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
دوستان در مورد نشاسته ذرت خیلی سوال داشتن
عکسشو براتون میذارم، در ضمن این نشاسته با نشاسته خوراکی متفاوته و قابل خوردن نیست و باید از خرازی ها و یا جاهایی که لوازم کارهای هنری دارن بخریدFlowerysmile:

[عکس: 20130311162155_DSC08947.JPG]
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#10
طرز تهیه خمیر گل چینی (سرد)
مواد لازم :
نشاسته ذرت، یک پیمانه
- چسب چوب، دو سوم پیمانه
- گلیسیرین، یک قاشق غذاخوری
- وازلین

طرز تهیه :
نشاسته، چسب چوب و گلیسیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود. دست ها را به وازلین آغشته کنید و خمیر را در دست ها خوب ورز دهید. به اندازه مصرف از آن جدا کنید و بقیه خمیر را در ظرف دردار در یخچال بگذارید، تا مدت دو هفته به خوبی قابل مصرف می باشد.

نکته : علت ترک خوردن خمیر نیز می تواند درست پیمانه نکردن مواد باشد. کمی روغن وازلین به خمیر اضافه کنید.
FlowerysmileFlowerysmile
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش ساخت گلهای خمیری (چینی،فیمو،نمکی و...) mamane kiana 77 22,148 ۰۶-۰۶-۱۳۹۴, ۰۸:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sara jon joni
  ایده و آموزش تزیین ظروف با استفاده از خمیر(پلیمر،چینی،فیمو و ...) elipari 43 28,425 ۰۱-۰۶-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Atefe joon
  ایده تزیین کلید و پریز برق با خمیر(پلیمر،چینی،فیمو و ...) Galaxy 8 6,641 ۲۳-۱۰-۱۳۹۳, ۰۴:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy