تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت
#1
خمیر فوندانت هم دستور تهیه های متفاوتی داره
مثل خمیر مارسیپان دو نوع طرز تهیه داره
خمیر فوندانتی که پخته میشه و نوع بدون نیاز به پخت


خمیر فوندانت شماره 1

1/3 پیمانه کره نرم یا 1/3 فنجان مارگارین
1/3 فنجان سیروپ ذرت
1 قاشق چای خوری وانیل
½ قاشق چای خوری نمک
3 ½ فنجان پودر قند



مخلوط کره، شربت ذرت، وانیل و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

پودر قند رو یکباره اضافه و مخلوط کنید

مخلوط رو اول با قاشق و وقتی خودش رو گرفت با دست خوب ورز بدید

مخلوط رو روی سطحی که پودر قند پاشیدین منتقل کنین و اینقدر ورز بدین تا صاف و منسجم بشه


این خمیر رو در یک ظرف محکم در جای خنک میتونین نگهداری کنین.




خمیر فوندانت 2:

1 قاشق غذاخوری به اضافه 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1/4 فنجان آب سرد
1/2 فنجان گلوکوز
2 قاشق مارگارین
1 قاشق غذاخوری گلیسرین
8 فنجان پودر قند


اولین کاری که انجام میدیم اینه که پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم تا آب رو جذب کنه و پف کنه

بعد ژلاتین رو به روش بن ماری حل میکنیم

به محض اینکه کامل حل شد گلوکوز رو اضافه و مخلوط میکنیم

بعد مارگارین رو اضافه میکنیم و قبل از اینکخ کامل ذوب بشه از روی حرارت ورش میدارم و گلیسیرین رو اضافه میکنیم
(این زمان بهترین زمان برای اضافه کردن طعم دهنده یا رنگ خوراکی به خمیره)

وقتی مخلوط ژلاتین ولرم شد،توی یه کاسه بزرگ پودر قند میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و قاشق قاشق مخلوط ژلاتین رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم
تا زمانی ادامه میدیم که خمیر خودش رو بگیره صاف و نرم بشه و بدست نچسبه
اگه خیلی سفت شد میتونین چند قطره آب اضافه کنین

این خمیر و در محل خشک و خنک در ظرف در بسته میتونین نگه داری کنین ولی در یخچال یا فریزر قرار ندین
بهترین حالت اینه که درست موقعی که نیاز دارین تهیه و استفاده کنین

[عکس: 20120206234854_knead_fondant.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
img]quote='rezamahb' pid='255136' dateline='1328526062']
پارانزیم جان لطف میکنی آموزش فوندانت با مارشملو رو بدی؟؟؟؟Flowerysmile
[/quote]
rezamahb خانمی من تازه پیامتو دیدم ببخش عزیزم اینم فوندات مارشملو از شیف طیبه عزیزم

فوندات مارشمارلو

خوب همینطور که قبلا توضیح دادم فوندانت ساختن "گاو نر میخواهد و مرد کهن" !!! ولی این ورژنش خداییش جادوییه! فقط به مقادیری عشق و علاقه نیاز داره که اونم ایشالا که شما دارید...

. پس بریم سر اصل مطلب:

مارشملوی سفید 450 گرم

آب 2 تا 5 ق غ

پودر شکر 1 کیلو

روغن ½ لیوان
[عکس: 20120225195836_11.]



اگه نمیدونید که مارشملو marshmallow اصلا چی هست تحت هیچ عنوان توی مغازه ها راه نیافتید بگید " آقا مارشملو دارید؟" چون اونا هم نمیدونند که مارشملو برگ چه درختیه! فقط باید وقتی تو قفسه ها دیدید بگید " آقا یه بسته از اینا میخوام" !!! خلاصه اینکه مارشملو یه چیز شیرین پفکیه که توی باربکیو ها استفاده میکنند و سر سیخ میزنند و کباب میکنند

ولی شما از همین مارکی که من اینجا بهتون نشون میدم بخرید (اگه خودتون مشتریش هستید پس مارک مورد نظر خودتون رو بخرید) خوشبختانه این روزا دیگه تو همه فروشگاه ها پیدا میشه

[عکس: 20120225200013_21.jpg]




من مارشملوهای سفید رو از صورتی جدا کردم و از سفید ها استفاده کردم.
خوب طبق معمول واسه ذوب کردنش با ید از "دبل بویلر" یا همون شیوه بخار آب استفاده کنید. ظرفتون رو روی ظرف حاوی آب جوش بذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه. 2 قاشق آب هم باید به مارشملو ها اضافه کنید. فکر کنم دیگه نیازی نباشه که توضیح بدم ...ولی باز تکرار میکنم...برای بار اول با کل مواد شروع نکنید. من با نصفش کار کردم . چون این خمیر رو میتونید هفته ها نگهداری کنید و خوب میصرفه که یکجا درست کنید و کم کم استفاده! و اما طبق معمول من از مایکروفر استفاده کردم. 30 ثانیه میذاریم توی فر و هم میزنیم...

[عکس: 20120225200104_31.jpg]



30 ثانیه دیگه ...و باز هم میزنیم....


[عکس: 20120225200141_43.jpg]


باز 30 ثانیه دیگه...اینکار رو به مدت 2.5 دقیقه انجام بدید.

[عکس: 20120225200231_51.jpg]


حالا توی مارشملو پودر شکر بریزید. اصل ماجرا اینه که شکرتون خیلی خوب پودر شده باشه تا خمیر کاملا لطیفی بدست بیاد. من 4 بار آسیاب کردم! بعد دستتون رو چرب کنید و سطح کارتون رو هم خیلی زیاد چرب کنید! من روغن جامد نداشتم و از روغن گیاهی استفاده کردم. خلاصه روغن باید بغل دستتون باشه و مرتب همه چیز رو چرب کنید. بعد از 10 دقیقه چرب کردن باید یه همچین خمیری داشته باشید...که کش میاد ولی به دست نمی چسبه! خلاصه جون میده واسه تزئین کیک! ( اگه دیدید که پودر قند گلوله شده توی کارتون هست به خمیر آب اضافه کنید)

[عکس: 20120225200358_61.jpg]



حالا باید از اینجای کار به بعد نشاسته کنار دستتون باشه! به دستتون نشاسته بزنید و با نوک خلال دندون کمی رنگ روی خمیر بزنید و ورز بدید تا یکدست بشه. دستکش یپوشید که دستتون رنگی نشه ( من چون از رنگ ویلتون استفاده کردم و جنسش خوبه، دستام رنگی نشد! ولی شما مثل من تنبلی نکنید و دستکش بپوشید) همینطور که قبلا گفتم من فقط سه رنگ خریدم پس برای سبز باید زرد و آبی رو ترکیب میکردم. رنگها رو روی هم نریزید. برای ترکیبش، رنگها رو روی خمیر بزنید و بعد با ورز دادن به رنگ مناسب میرسید. با کم و زیاد کردن زرد و آبی به تم مناسب سبز خواهید رسید.

[عکس: 20120225200448_71.jpg]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3
(۱۱-۰۲-۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ ق.ظ)sh61ha نوشته:  دوستای خوبم یه سوال داشتم
توی این تزئینا که گذاشتین کیک رو هم با همین خمیر روکش کردن با چیز دیگه ای هست؟
خمیرش نرم می مونه که قابل خوردن باشه یا مثل کرم رویال ایسینگ بعد مدتی خوشک و پفکی میشه

بله کیکم با همین روکش میشه کرد
نرمه خشک نمیشه
مگه اینکه زیاد در مجاورت هوای بیرون بمونه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۶-۰۱-۱۳۹۲, ۰۲:۱۰ ق.ظ)mahakp نوشته:  با سلام galaxi جان 1 سئوال دارم -منظورتون از سیروپ ذرت چیه؟همون آرد ذرته؟؟؟؟هرجا رفتم سراغ گرفتم کسی نمیدونه -ممنون میشم جواب بدین اگه زخمتی نیست پیام شخصی بدین این تایپیک خیلی سخت واسه من باز میشه ممنون میشم مرسسسسسسسسیFlowerysmile
عزیزم
سیروپ شربت ذرت هست
و بعضی از وسایل قنادی ها دارند
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#5
یه روش راحت برای درست کردن فوندانت مارشمالو

[عکس: 20130803183122_385408_288187911226618_1555588902_n.jpg]

مواد لازم:
مارشمالو
پودر قند الک شده
رنگ خوراکی و اسانس دلخواه


طرز تهیه:
مقادیر ذکر نشده چون فقط کافیه مارشمالو رو به روش بن ماری ذوب کنین،یعنی یه ظرف آب جوش بزارین روی حرارت و ظرفی که توش مارشمالو ریختین بزارین توی آب جوش و هم بزنین تا کاملا ذوب بشه

[عکس: 20130803183217_386812_288187861226623_782553181_n.jpg]

بعد پودر قند رو کم کم بهش اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد
در آخر سطح کارتون رو پودر قند بپاشین و خمیر رو از کاسه روی سطح کار انتقال بدین

[عکس: 20130803183257_386898_288187607893315_307822084_n.jpg]

رنگ و اسانس دلخواه رو اضافه کنین و خوب ورز بدین خمیر رو تا نرم و لطیف بشه

[عکس: 20130803183142_373997_288187821226627_2146886986_n.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونیی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
(۲۳-۰۷-۱۳۹۲, ۰۷:۳۶ ق.ظ)maryamr نوشته:  سلام .من هر جا رفتم سیپروپ ذرت نداشتن.میشه بگین چی هست؟جایگزین داره؟میشه از نشاسته ذرت استفاده کرد؟ممنون عزیز.مریم هستمFlowerysmile

برای جایگزین میتونی شربت مورد نظر رو تهیه کنین
شربت جایگزین سیروپ ذرت
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
مارشمالو+2 قاشق آب +1 ق آبلیمو +پودر شکر

[عکس: 20131206165020_IMG2051149414.jpeg]

[عکس: 20131206170123_IMG628471398.jpeg]

[عکس: 20131206170508_IMG672637611.jpeg]


اینم گلاش angelicangelicangelic

[عکس: 20131206170646_20131206152828_IMG_8231.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#8
(۲۳-۰۹-۱۳۹۲, ۰۶:۱۳ ب.ظ)مامان حنانه نوشته:  سلام خواستم بدونم مزه این خمیر روی کیک چطوره؟بدمزه ش نمیکنه؟

شیرینه بد مزه نیست فقط خیلی نرم نیست مثل خامه
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#9
مارشمالو فوندانت شکلاتی از مهرانه عزیز از روز منو
پودر قند نرم و الك شده 150 گرم
شکلات تیره يا شيري 200 گرم
مارشمالو 180 گرم ( رنگي بودن مارشمالو در نوع شكلات تيره و يا شيري مهم نيست )
کره یا مارگارین 1 قاشق غذاخوری
خامه يا شير 3 قاشق غذاخوری
آب يا آب پرتقال يا آب هر ميوه اي كه دوست داريد 1 قاشق غذاخوری
طرز تهيه :
- شكلات را به صورت بن ماري ذوب كرده.
2- مارشمالو را روي بخار آب يا مايكروفر آب كرده مارشمالو آب شده به صورت خميري چسبناك در مياد شكلات بن ماري شده را به مارشمالو اضافه كنيد دوباره روي بخار اب قرار دهيد .
- خامه يا شير ، کره، آب ميوه يا آب را به شكلات و مارشمالو اضافه هم مي زنيم تا مايه شكلاتي صاف و يكدستي بدست آيد
4 - در ظرف ديگري كمي پودر قند ريخته و مايه شكلات مارشمالو را روي پودر قند اضافه كنيد روي آنرا دوباره كمي پودر قند بپاشيد و با قاشق كمي هم بزنيد تا بخورد شكلات برود وقتي خمير شكلاتي جمع شد با دستي كه كمي چرب شده كل پودر قند را به خورد خمير دهيد تا خمير نرم و در عين حال منسجمي بدست ايد
فوندانت مارشمالو شكلاتي را مي توانيد در فويل پيچيده و در يخچال نگهداري كنيد و موقع استفاده در مايكروفر به مدت 10 تا 20 ثانيه نرم كنيد .
از اين خمير براي روكش كيكها يا بيسكويت يا تزيينات جانبي كيك مي توانيد استفاده كنيد .
حتما براي وردنه كردن و كار با فوندانت مارشمالو شكلاتي زير خمير پودر قند بپاشيد تا كار با خمير برايتان ساده تر شود .
براي فوندانت مارشمالو شكلاتي به رنگ سفيد از مارشمالو رنگ سفيد و شكلات سفيد استفاده كنيد)
خب.منم با 1/3 دستور درست کردم.به جای کره هم روغن مایع زدم.
همه چی مثه دستور پیش رفت جز اندازه ی پودر قند که خیلی بیشتر از 50 گرم مصرف شد.
خمیر خوب و خوش قلقیه.
این دو تا گل و همینجور محض خمیر بازی درست کردم
اولی که صاف و صوفه.دومیم بعد نیم ساعت که اولی خشک شده بود،دوباره گوله ش کردم،دومی و ساختم که یکم ترک داره.
حالا بقیه شو گذاشتم یخچال.دوباره خواستم استفاده کنم،از احوالاتش خبر میدم

[عکس: 20140826232923_img20140826_230652.jpg]

[عکس: 20140826232425_img20140826_230604.jpg]
من زنم اما نه تنها زرنگ و سیاستمدار نیستم بلکه آنقدر ساده م و ساده لوحانه عمل میکنم که میتونم روزی شیش بار از کسانی که دوستشون دارم ضربه بخورمHanghead
پاسخ }
#10
این گلا رو با همیت خمیر بالایی درست کردم.
یه تیکه شو جدا کردن،با دست چرب شده یکم ورز دادم،عالی شد.
لای پلاستیک چرب بازش کردم،قالب زدمDreamyeyesf
[عکس: 20140828164042_img20140828_153314.jpg]
من زنم اما نه تنها زرنگ و سیاستمدار نیستم بلکه آنقدر ساده م و ساده لوحانه عمل میکنم که میتونم روزی شیش بار از کسانی که دوستشون دارم ضربه بخورمHanghead
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تزیین کیک به شکل انواع کیف با خمیر فوندانت mansore66 7 5,122 ۱۴-۰۳-۱۳۹۶, ۱۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Akatora
  تزیین کیک به شکل مبل راحتی با خمیر فوندانت 1368Sheri 3 2,700 ۰۸-۰۳-۱۳۹۶, ۱۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: vidia
  آموزش تزیین کیک با طرح سگ با خمیر فوندانت 1368Sheri 2 1,937 ۱۴-۰۹-۱۳۹۵, ۱۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  آموزش تصویری تهیه فوندانت طرح دار Galaxy 3 1,139 ۳۰-۰۸-۱۳۹۵, ۱۱:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  تزیین کیک فوندانت با تم کارتون فروزن (Frozen Cake) Galaxy 0 505 ۲۴-۰۶-۱۳۹۵, ۱۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  مراحل تزیین کیک باربی با خمیر فوندانت mansore66 5 885 ۲۲-۰۶-۱۳۹۵, ۱۱:۱۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  مراحل تزیین کیک فوندانت با تم کارتون گیسو کمند (راپونزل) Galaxy 0 378 ۱۶-۰۶-۱۳۹۵, ۰۳:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  مراحل برش و تزیین کیک کفشدوزک با خمیر فوندانت Galaxy 0 430 ۰۹-۰۶-۱۳۹۵, ۰۹:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy