خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,375
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24005


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت
خمیر فوندانت هم دستور تهیه های متفاوتی داره
مثل خمیر مارسیپان دو نوع طرز تهیه داره
خمیر فوندانتی که پخته میشه و نوع بدون نیاز به پخت


خمیر فوندانت شماره 1

1/3 پیمانه کره نرم یا 1/3 فنجان مارگارین
1/3 فنجان سیروپ ذرت
1 قاشق چای خوری وانیل
½ قاشق چای خوری نمک
3 ½ فنجان پودر قند



مخلوط کره، شربت ذرت، وانیل و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

پودر قند رو یکباره اضافه و مخلوط کنید

مخلوط رو اول با قاشق و وقتی خودش رو گرفت با دست خوب ورز بدید

مخلوط رو روی سطحی که پودر قند پاشیدین منتقل کنین و اینقدر ورز بدین تا صاف و منسجم بشه


این خمیر رو در یک ظرف محکم در جای خنک میتونین نگهداری کنین.




خمیر فوندانت 2:

1 قاشق غذاخوری به اضافه 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1/4 فنجان آب سرد
1/2 فنجان گلوکوز
2 قاشق مارگارین
1 قاشق غذاخوری گلیسرین
8 فنجان پودر قند


اولین کاری که انجام میدیم اینه که پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم تا آب رو جذب کنه و پف کنه

بعد ژلاتین رو به روش بن ماری حل میکنیم

به محض اینکه کامل حل شد گلوکوز رو اضافه و مخلوط میکنیم

بعد مارگارین رو اضافه میکنیم و قبل از اینکخ کامل ذوب بشه از روی حرارت ورش میدارم و گلیسیرین رو اضافه میکنیم
(این زمان بهترین زمان برای اضافه کردن طعم دهنده یا رنگ خوراکی به خمیره)

وقتی مخلوط ژلاتین ولرم شد،توی یه کاسه بزرگ پودر قند میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و قاشق قاشق مخلوط ژلاتین رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم
تا زمانی ادامه میدیم که خمیر خودش رو بگیره صاف و نرم بشه و بدست نچسبه
اگه خیلی سفت شد میتونین چند قطره آب اضافه کنین

این خمیر و در محل خشک و خنک در ظرف در بسته میتونین نگه داری کنین ولی در یخچال یا فریزر قرار ندین
بهترین حالت اینه که درست موقعی که نیاز دارین تهیه و استفاده کنین

[تصویر:  20120206234854_knead_fondant.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, الهام پرتو, Atefe joon, miss kiae
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت و تزیینات فوندانتی
img]quote='rezamahb' pid='255136' dateline='1328526062']
پارانزیم جان لطف میکنی آموزش فوندانت با مارشملو رو بدی؟؟؟؟Flowerysmile
[/quote]
rezamahb خانمی من تازه پیامتو دیدم ببخش عزیزم اینم فوندات مارشملو از شیف طیبه عزیزم

فوندات مارشمارلو

خوب همینطور که قبلا توضیح دادم فوندانت ساختن "گاو نر میخواهد و مرد کهن" !!! ولی این ورژنش خداییش جادوییه! فقط به مقادیری عشق و علاقه نیاز داره که اونم ایشالا که شما دارید...

. پس بریم سر اصل مطلب:

مارشملوی سفید 450 گرم

آب 2 تا 5 ق غ

پودر شکر 1 کیلو

روغن ½ لیوان
[تصویر:  20120225195836_11.]



اگه نمیدونید که مارشملو marshmallow اصلا چی هست تحت هیچ عنوان توی مغازه ها راه نیافتید بگید " آقا مارشملو دارید؟" چون اونا هم نمیدونند که مارشملو برگ چه درختیه! فقط باید وقتی تو قفسه ها دیدید بگید " آقا یه بسته از اینا میخوام" !!! خلاصه اینکه مارشملو یه چیز شیرین پفکیه که توی باربکیو ها استفاده میکنند و سر سیخ میزنند و کباب میکنند

ولی شما از همین مارکی که من اینجا بهتون نشون میدم بخرید (اگه خودتون مشتریش هستید پس مارک مورد نظر خودتون رو بخرید) خوشبختانه این روزا دیگه تو همه فروشگاه ها پیدا میشه

[تصویر:  20120225200013_21.jpg]




من مارشملوهای سفید رو از صورتی جدا کردم و از سفید ها استفاده کردم.
خوب طبق معمول واسه ذوب کردنش با ید از "دبل بویلر" یا همون شیوه بخار آب استفاده کنید. ظرفتون رو روی ظرف حاوی آب جوش بذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه. 2 قاشق آب هم باید به مارشملو ها اضافه کنید. فکر کنم دیگه نیازی نباشه که توضیح بدم ...ولی باز تکرار میکنم...برای بار اول با کل مواد شروع نکنید. من با نصفش کار کردم . چون این خمیر رو میتونید هفته ها نگهداری کنید و خوب میصرفه که یکجا درست کنید و کم کم استفاده! و اما طبق معمول من از مایکروفر استفاده کردم. 30 ثانیه میذاریم توی فر و هم میزنیم...

[تصویر:  20120225200104_31.jpg]



30 ثانیه دیگه ...و باز هم میزنیم....


[تصویر:  20120225200141_43.jpg]


باز 30 ثانیه دیگه...اینکار رو به مدت 2.5 دقیقه انجام بدید.

[تصویر:  20120225200231_51.jpg]


حالا توی مارشملو پودر شکر بریزید. اصل ماجرا اینه که شکرتون خیلی خوب پودر شده باشه تا خمیر کاملا لطیفی بدست بیاد. من 4 بار آسیاب کردم! بعد دستتون رو چرب کنید و سطح کارتون رو هم خیلی زیاد چرب کنید! من روغن جامد نداشتم و از روغن گیاهی استفاده کردم. خلاصه روغن باید بغل دستتون باشه و مرتب همه چیز رو چرب کنید. بعد از 10 دقیقه چرب کردن باید یه همچین خمیری داشته باشید...که کش میاد ولی به دست نمی چسبه! خلاصه جون میده واسه تزئین کیک! ( اگه دیدید که پودر قند گلوله شده توی کارتون هست به خمیر آب اضافه کنید)

[تصویر:  20120225200358_61.jpg]



حالا باید از اینجای کار به بعد نشاسته کنار دستتون باشه! به دستتون نشاسته بزنید و با نوک خلال دندون کمی رنگ روی خمیر بزنید و ورز بدید تا یکدست بشه. دستکش یپوشید که دستتون رنگی نشه ( من چون از رنگ ویلتون استفاده کردم و جنسش خوبه، دستام رنگی نشد! ولی شما مثل من تنبلی نکنید و دستکش بپوشید) همینطور که قبلا گفتم من فقط سه رنگ خریدم پس برای سبز باید زرد و آبی رو ترکیب میکردم. رنگها رو روی هم نریزید. برای ترکیبش، رنگها رو روی خمیر بزنید و بعد با ورز دادن به رنگ مناسب میرسید. با کم و زیاد کردن زرد و آبی به تم مناسب سبز خواهید رسید.

[تصویر:  20120225200448_71.jpg]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ عصر، توسط پارانزیم.)
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Daffodill, aseeye, golgis, parza, الهام پرتو, Atefe joon, niloofar00, jamil, مهلا گلي, نسیم32
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,375
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24005


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت و تزیینات فوندانتی
(۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ صبح)sh61ha نوشته شده توسط:  دوستای خوبم یه سوال داشتم
توی این تزئینا که گذاشتین کیک رو هم با همین خمیر روکش کردن با چیز دیگه ای هست؟
خمیرش نرم می مونه که قابل خوردن باشه یا مثل کرم رویال ایسینگ بعد مدتی خوشک و پفکی میشه

بله کیکم با همین روکش میشه کرد
نرمه خشک نمیشه
مگه اینکه زیاد در مجاورت هوای بیرون بمونه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #4
RE: آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت
(۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ صبح)mahakp نوشته شده توسط:  با سلام galaxi جان 1 سئوال دارم -منظورتون از سیروپ ذرت چیه؟همون آرد ذرته؟؟؟؟هرجا رفتم سراغ گرفتم کسی نمیدونه -ممنون میشم جواب بدین اگه زخمتی نیست پیام شخصی بدین این تایپیک خیلی سخت واسه من باز میشه ممنون میشم مرسسسسسسسسیFlowerysmile
عزیزم
سیروپ شربت ذرت هست
و بعضی از وسایل قنادی ها دارند
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۱۶-۱-۱۳۹۲, ۰۸:۳۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
RE: آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت
یه روش راحت برای درست کردن فوندانت مارشمالو

[تصویر:  20130803183122_385408_288187911226618_1555588902_n.jpg]

مواد لازم:
مارشمالو
پودر قند الک شده
رنگ خوراکی و اسانس دلخواه


طرز تهیه:
مقادیر ذکر نشده چون فقط کافیه مارشمالو رو به روش بن ماری ذوب کنین،یعنی یه ظرف آب جوش بزارین روی حرارت و ظرفی که توش مارشمالو ریختین بزارین توی آب جوش و هم بزنین تا کاملا ذوب بشه

[تصویر:  20130803183217_386812_288187861226623_782553181_n.jpg]

بعد پودر قند رو کم کم بهش اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد
در آخر سطح کارتون رو پودر قند بپاشین و خمیر رو از کاسه روی سطح کار انتقال بدین

[تصویر:  20130803183257_386898_288187607893315_307822084_n.jpg]

رنگ و اسانس دلخواه رو اضافه کنین و خوب ورز بدین خمیر رو تا نرم و لطیف بشه

[تصویر:  20130803183142_373997_288187821226627_2146886986_n.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونیی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۲-۵-۱۳۹۲, ۰۵:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, مامان مهرانه, z.arghavani, parza, مامان زینب کوچولو, mozhgan57, Galaxy, Atefe joon, niloofar00, 1368Sheri, مامي اروين, ستاره66

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: آموزش خمیر فوندانت و مارشمالو فوندانت
(۲۳-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ صبح)maryamr نوشته شده توسط:  سلام .من هر جا رفتم سیپروپ ذرت نداشتن.میشه بگین چی هست؟جایگزین داره؟میشه از نشاسته ذرت استفاده کرد؟ممنون عزیز.مریم هستمFlowerysmile

برای جایگزین میتونی شربت مورد نظر رو تهیه کنین
شربت جایگزین سیروپ ذرت
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۳-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, vidia, nothing, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش تزیین کیک با طرح سگ با خمیر فوندانت 1368Sheri 2 1,814 ۱۴-۹-۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  آموزش تصویری تهیه فوندانت طرح دار Galaxy 3 1,039 ۳۰-۸-۱۳۹۵ ۱۱:۱۳ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  تزیین کیک فوندانت با تم کارتون فروزن (Frozen Cake) Galaxy 0 431 ۲۴-۶-۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  مراحل تزیین کیک باربی با خمیر فوندانت mansore66 5 793 ۲۲-۶-۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  مراحل تزیین کیک فوندانت با تم کارتون گیسو کمند (راپونزل) Galaxy 0 317 ۱۶-۶-۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  مراحل برش و تزیین کیک کفشدوزک با خمیر فوندانت Galaxy 0 358 ۹-۶-۱۳۹۵ ۰۹:۴۱ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  تزیین کیک با فوندانت ومارشمالو فوندانت (کار اعضا) mhsa 31 11,603 ۲۱-۴-۱۳۹۵ ۰۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: Farfarr
  تزیین کیک به شکل مبل راحتی با خمیر فوندانت 1368Sheri 2 2,450 ۳۱-۳-۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد