خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش خمیر مارسیپان

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
آموزش خمیر مارسیپان
اول با آموزش چند مدل خمیر مارسیپان یا مارزیپان شروع میکنیم
خمیر مارسیپان دونوعه
یکی برای تهیه ش احتیاج به حرارته و یکی نه
در بعضی دستورها سفیده تخم مرغ داریم ولی توی بعضی دیگه فقط پودر بادام و پودر شکر و آب نیازه

از خمیر مارسیپان معمولا برای مغز شیرینی و شکلات استفاده میشه
هم خالی قابل خوردنه هم بعنوان روکش کیک و مافین

چون خودم ترجمه میکنم یه کم طول میکشه تاپیک رو آپ کنم


خمیر ماسیپان 1:

2 فنجان شکر
1/8 قاشق چایخوری کرم تارتار
4 فنجان پودر بادام
2 سفیده تخم مرغ
پودر قند برای روی سطح


اول از همه سطح کارتون رو حسابی پودر قند بپاشین که آماده باشه
توی یه کاسه بزرگ یا سینکتون آب سرد پر کنین که نیاز میشه

بعد شکر و 2/3 پیمانه آب رو در یک قابلمه بزرگ سنگین و گرما به آرومی تکون بدین، تا زمانی که شکر حل بشه.

کرم تارتار رو اضافه کنین و شعله رو با دمای بالا روشن کنین تا جوش بیاد 3 دقیقه بجوشونین
با دماسنج مخصوص دماش رو چک کنین تا زمانیکه به 240 درجه برسه دیگه بسشه

ته قابلمه رو توی سینک آب سرد بذارین و مداوم هم بزنین تا زمانی که غلیظ و خامه ای بشه

پودر بادام و سفیده تخم مرغ رو با هم بزنین
قابلمه رو روی حرارت کم برگردونین و پودر بادام و سفیده زده شده رو اضافه و هم بزنید به مدت 2 دقیقه

بعد این مخلوط رو روی سطحی که پودر قنم پاشیدین پهن کنین تا یه کم سرد بشه

دستاتون رو با پودر شکر بپوشونین و شروع به ورز دادن خمیر کنین تا زمانیکه به دست نچسبه و صاف و یکدست بشه

این خمیر رو هم میتونین بلافاصله استفاده کنین هم میتونین توی کیسه فریزر نگهداری کنین

میتونین به مواد کمی وانیل هم اضافه کنید



خمیر مارسیپان 2:

500 گرم پودر قند
450 گرم پودر بادام
2 سفیده تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری آب لیمو


پودر قند و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه با بادام خوب بزنید
مواد باقی مانده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر سفت و منسجمی بدست بیاد.
روی سطح صافی پودر قند بپاشین و خمیر رو روش اینقدر ورز بدین تا کاملا صاف بشه


حالا کافیه تا خمیرتون رو با چند قطره از رنگ خوراکی ترکیب کنین تا بتونین کلی شکلات مارسیپانی خوشگل درست کنین یا کیکون رو روکش کنیدFlowerysmile

[عکس: 20120206225043_marzipan.jpg]
07-02-2012, 01:20 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: آموزش خمیر مارسیپان
(10-07-2013, 04:24 PM)alale1 نوشته: من بادام ندارم می شه جاش ارد سفید بریزم یا چیز دیگه

نه نمیشه ، خمیر خراب میشه
بادام رو با هیچی جایگزین نکنین
10-07-2013, 04:26 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: آموزش خمیر مارسیپان
(23-02-2014, 08:00 PM)totalitrain نوشته: سلام
ببخشيد بچه ها كرم تاتار چيه؟؟؟؟DunnofDunnof

پودر سفید رنگیه که هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ بهش اضافه میکنن تا پفش پایدار بمونه
از مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشن میتونین تهیه کنین
23-02-2014, 08:12 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
164
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 465


محل سکونت : لاهيجان،چابهار
ارسال: #4
RE: آموزش خمیر مارسیپان
یه سفیده حدودا چن گرمه؟ من ی مقدار کم ازین خمیر احتیاج دارم،بخوام یک چهارم مواد و درست کنم،چن گرم سفیده بزنم؟
06-04-2014, 02:05 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فهرست تاپیک های موجود در زیرانجمن تکنیک کار با خمیر مارسیپان و فوندانت 1368Sheri 0 800 27-02-2014, 11:16 PM
آخرین ارسال: 1368Sheri
  ایده تزیین کیک باربی با خمیر فوندانت یا مارسیپان elipari 8 15,035 13-01-2014, 05:36 PM
آخرین ارسال: 11_delaram


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد