تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش خمیر مارسیپان
#1
اول با آموزش چند مدل خمیر مارسیپان یا مارزیپان شروع میکنیم
خمیر مارسیپان دونوعه
یکی برای تهیه ش احتیاج به حرارته و یکی نه
در بعضی دستورها سفیده تخم مرغ داریم ولی توی بعضی دیگه فقط پودر بادام و پودر شکر و آب نیازه

از خمیر مارسیپان معمولا برای مغز شیرینی و شکلات استفاده میشه
هم خالی قابل خوردنه هم بعنوان روکش کیک و مافین

چون خودم ترجمه میکنم یه کم طول میکشه تاپیک رو آپ کنم


خمیر ماسیپان 1:

2 فنجان شکر
1/8 قاشق چایخوری کرم تارتار
4 فنجان پودر بادام
2 سفیده تخم مرغ
پودر قند برای روی سطح


اول از همه سطح کارتون رو حسابی پودر قند بپاشین که آماده باشه
توی یه کاسه بزرگ یا سینکتون آب سرد پر کنین که نیاز میشه

بعد شکر و 2/3 پیمانه آب رو در یک قابلمه بزرگ سنگین و گرما به آرومی تکون بدین، تا زمانی که شکر حل بشه.

کرم تارتار رو اضافه کنین و شعله رو با دمای بالا روشن کنین تا جوش بیاد 3 دقیقه بجوشونین
با دماسنج مخصوص دماش رو چک کنین تا زمانیکه به 240 درجه برسه دیگه بسشه

ته قابلمه رو توی سینک آب سرد بذارین و مداوم هم بزنین تا زمانی که غلیظ و خامه ای بشه

پودر بادام و سفیده تخم مرغ رو با هم بزنین
قابلمه رو روی حرارت کم برگردونین و پودر بادام و سفیده زده شده رو اضافه و هم بزنید به مدت 2 دقیقه

بعد این مخلوط رو روی سطحی که پودر قنم پاشیدین پهن کنین تا یه کم سرد بشه

دستاتون رو با پودر شکر بپوشونین و شروع به ورز دادن خمیر کنین تا زمانیکه به دست نچسبه و صاف و یکدست بشه

این خمیر رو هم میتونین بلافاصله استفاده کنین هم میتونین توی کیسه فریزر نگهداری کنین

میتونین به مواد کمی وانیل هم اضافه کنید



خمیر مارسیپان 2:

500 گرم پودر قند
450 گرم پودر بادام
2 سفیده تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری آب لیمو


پودر قند و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه با بادام خوب بزنید
مواد باقی مانده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر سفت و منسجمی بدست بیاد.
روی سطح صافی پودر قند بپاشین و خمیر رو روش اینقدر ورز بدین تا کاملا صاف بشه


حالا کافیه تا خمیرتون رو با چند قطره از رنگ خوراکی ترکیب کنین تا بتونین کلی شکلات مارسیپانی خوشگل درست کنین یا کیکون رو روکش کنیدFlowerysmile

[عکس: 20120206225043_marzipan.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۹-۰۴-۱۳۹۲, ۰۴:۲۴ ب.ظ)alale1 نوشته:  من بادام ندارم می شه جاش ارد سفید بریزم یا چیز دیگه

نه نمیشه ، خمیر خراب میشه
بادام رو با هیچی جایگزین نکنین
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
(۰۴-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۰۰ ب.ظ)totalitrain نوشته:  سلام
ببخشيد بچه ها كرم تاتار چيه؟؟؟؟DunnofDunnof

پودر سفید رنگیه که هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ بهش اضافه میکنن تا پفش پایدار بمونه
از مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشن میتونین تهیه کنین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
یه سفیده حدودا چن گرمه؟ من ی مقدار کم ازین خمیر احتیاج دارم،بخوام یک چهارم مواد و درست کنم،چن گرم سفیده بزنم؟
من زنم اما نه تنها زرنگ و سیاستمدار نیستم بلکه آنقدر ساده م و ساده لوحانه عمل میکنم که میتونم روزی شیش بار از کسانی که دوستشون دارم ضربه بخورمHanghead
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فهرست تاپیک های موجود در زیرانجمن تکنیک کار با خمیر مارسیپان و فوندانت 1368Sheri 0 823 ۰۸-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri
  ایده تزیین کیک باربی با خمیر فوندانت یا مارسیپان elipari 8 15,284 ۲۳-۱۰-۱۳۹۲, ۰۵:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: 11_delaram