تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش درست کردن ترافل رنگی
#1
مواد لازم:
113 گرم ( در حدود 2 فنجان ) شکر
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری آب گرم ( به علاوه مقداری اضافی در صورت نیاز)
1/4 قاشق چای خوری وانیل ، بادام، و یا آب لیمو
نمک خیلی خیلی کم
رنگ خوراکی دلخواه

[عکس: 20120930111410_.jpg]

طرز تهیه:
1-روی سطح کار کاغذ روغنی قرار دهید.
2-شکر را چند بار الک کنید.
3-سفیده تخم مرغ را اضافه نمائید.
4-آب گرم را افزوده و مواد را خوب به هم بزنید و آب گرم را اضافه نمائید.
5-رنگ خوراکی را با نوک خلال دندان اضافه کرده و خوب هم بزنید.
6-مواد را در کیسه ریخته و با سر نازک روی کاغذ روغنی (مومی) خطوطی صاف و یکدست بکشید.
7-اجازه دهید تا مدت یک روز کامل در جای خنک خشک شود.
8-با چاقو یا ساطور آنها را ریز ریز کنید و در ظرف در بسته نگه داری کنید.
(در دستور اصلی از پودر سفیده تخم مرغ استفاده شده است.)

[عکس: 20120930112758_1.jpg]

[عکس: 20120930111208_2.jpg]


ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20140104073412_t.jpg]

مواد لازم :
نصف پیمانه پودر شکر
1 و نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی دلخواه
آب ولرم به مقدار لازم


شکر و نشاسته را با دقت الک کنید. رنگ خوراکی و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و غلیظ بدست بیاد. اگر خیلی غلیظ بود خیلی کم از آب ولرم استفاده کنید. حالا خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره گرد و خیلی کوچک روی کاغذ روغنی لوله های باریک ایجاد کنید و حداقل 24 ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا سفت شود بعد به تکه های ریز خرد کنید و استفاده کنید این ترافل ها تا 3 ماه در نایلون بدون هوا قابل نگهداری هستند.
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش تهیه شکر رنگی و کاربرد آن Galaxy 12 17,240 ۰۶-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: زریاس