.gif)
(۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ صبح)derang نوشته است: سلام
دوستان اين اموزش مجله ترمه است ميخوام انجامش بدم ميشه لطف كنيد دقيق تر تو ضيح بديد.
پوسترش را از كجا ميتونم تهيه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اين قسمت هايي كه رو عكس مشخص كردم را چه جوري درست بايد كرد. منظورم اينه كه چه جوري برجسته ميشه؟؟؟؟؟
ايا از ژل موزاييك استفاده شده؟؟؟؟؟؟؟
تابلوهاي سه بعدي
$ لوازم مورد نياز:
* پوستر هم شکل و هم اندازه 5 عدد
* چسب آکواريوم به اندازه ي لازم
* کريستال سرورنيک به اندازه ي لازم
براي ساخت تابلوهاي سه بعدي نياز به 5 عدد پوستر يک شکل داريم. اگر مراحل را به دقت رعايت کنيد و برش ها درست انجام شود، نيازي به پوستر بيشتر نداريم و هر نوع شکل و مدلي را مي توانيد با اين تعداد کامل کنيد.
پوستر اول را روي فيبر با چسب آکواريوم چسبانده به طوريکه چسب کاملاً يکنواخت و صاف روي فيبر را بپوشاند.
از پوستر دوم طرح را به طور کامل با قيچي جدا کرده و سرجاي خودش با چسب آکواريوم مي چسبانيم. چسب ها بايد برجسته گذاشته شود و سپس طرح را به آرامي روي آن مي گذاريم و فرصت مي دهيم تا خشک شود.
از پوستر 3 تا 5 گلبرگ را به طور کامل در مي آوريم؛ يعني اگر گلبرگي زير گلبرگ ديگر قرار دارد بايد خودمان به طور فرضي آن را ادامه داده و سپس برش بزنيم و هر يک از گلبرگ ها را در جاي خود قرار دهيم.
بعد از اتمام کار 12 ساعت به آن فرصت داده تا چسب ها کاملاً خشک شود سپس روي آن را کريستال سرورنيک مي زنيم.
کريستال سرورنيک يک ماده ي براق دو جزئي است که بايد به مقدار مساوي با هم مخلوط شده و يک دقيقه کاملاً هم بخورد و با قلم مو روي تابلو زده شود. براي نتيجه بهتر بايد اول دو ماده را قبل از ترکيب کردن گرم کنيد.
منبع: نشريه ترمه، شماره 12
عزیزم نوشته کامل چی کار باید کرد نه از هیچ خمیری نبادی استفاده کرد همون روشی که توضیح دادم
قسمتهای علامت گذاری شده یعنی باید تعداد بیشتری از اون قسمت داشته باشی یعنی باید اون قسمتها رو از پوستر جدا کنید وبا چسب آکواریوم بچسبونید چسب آکواریوم هم بادید بصورت برجسته زده بشه نباید پوستر روش فشارداد همون نیم میلیمتر ضخامت چسب باعث برجسته تر شدن میشه ( یک نکته که اینجا نگفته همونی که من توضیح دادم که باید با اتوی سر گرد وکمی وازلین به گلبرگها حالت گودی داد تا برجسته تر بشه یعنی کارو از پشت چرب میکنیم وانو روی یک ابر یا بالش نرم میذاریم وبا اتو به حالت رفت توبرگشت با فشار کم حالت گودی بهش میدیم خیلی خیلی راحت بازم سوال داشتید در خدمتم
(۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ صبح)derang نوشته است: ممنون از راهنماييت ولي راستش من خودم هم اون تابلو شقايق را درست كردم
اما الان كه اموزش اين تاپيك را ديدم ديدم از خمير و ورق مس استفاده كرده كه من اصلا استفاده نكردم و چون از اون مرحله عكسي نبود متوجه نشدم براي چي از خمير و چع جور استفاده شده.
اما اين تابلو كه امروز خودم عكسش را گذاشتم:
راستش اينو تو يه اموزشگاه ديدم به نظر نمي امد اون قسمت هايي كه رو عكس مشخص كردم را به اتو سر گرد و چسب برجسته كرده باشه. ازش هم پرسيدم جواب نداد و گفت اين پوستراش را ما فقط خودمون داريم و اگه كسي خواست بياد اينجا ياد بگيره.
منم تو نت اينو پيدا كردم
حالا موندم پوسترش را از كجا تهيه كنم؟؟؟؟؟؟
بعد كسي بهم گفت ژل موزاييك را اگر بمالي رو قسمت هايي كه مشخص كرده برجسته ميشه.
خوب كه نگاه كردم اين خانم از اتو سر گرد استفاده نكرده
عزیزم منم تازه دیدم این روش اما روشی که من گفتم خودم همون تابلو شقایق رو درست کردم با همین روش هرکس دید نفهمید پوستر سرورینگ بزنی حالت شیشه ای به کار میده
پوسترهاشم گفتم باید خارجی بخرید ایرانیهاش کیفیت نداره ومات
من یکجا توی هفت حوض دیدم کلی پوسترهای جالب داشت طرحش هیچکجا ندیدم یک تابلوهم درست کردم مدل ژاپنی یک شهر با آدمای زیاد توخیابان همش کرم قهوه ای انگار معرق کار کردی نه پوستر
بعدم با اتوی سر گرد باید گود بشه اما تعدا پوسترها رو حجم تاثیر داده هرچی بیشتر باشه حجم بیشتر میشه در ضمن باید از پشت لبه کار با ماژیک مشکی بکشید تا وقتی از نیم رخ تابلورو میبینید سفیدی معلوم نباشه
نازنین جانم من عکس از کارام ندارم آخه همرو هدیه میدم
کجاشو متوجه نشدی بگم برات
این کار همش با پوستر انجام میشه حجم با تعداد پوستر ها بدست میاد
پوستر ها رو به ترتیب روی هم مچسبونیم بینش با چسب آکواریوم فاصله ایجاد میکنیم این چسب هم حکم چسبوندن رو داره هم ایجاد فاصله که نهایتا باعث برجسته تر شدن کار میشه یعنی چسب را بصورت توپی یا شکوفه های ریز میریزم رو کار یعنی غلیظ بعد پوستر بعدی رو روش میذاریم خیلی آروم که برجستگی چسب از بین نره بعد بین هر مرحله کمی زمان بدید تا چسب خشک بشه بعد پوستر بعدی رو بچسبونید
(۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۴۷ صبح)*nazanin* نوشته است: مرسی عزیزم از توضیحت.
در مورد نحوه ی چیدن عکسا. باید کدوم قسمتا در هر پوستر چیده بشن اینو خوب متوجه نشدم
نازنین جان باید اون قسمتهایی که میخوای برجسته تر بشه رو از رو پوستر جدا کنی مثلا یک گل بزرگ از پوستر خوشت اومده میخوای بزرگتر وبرجسته تر به نظر بیاد اونو از پوستر جدا میکنی تعدادش بستگی به حجمی که میخوای داره
مثل نقاشی میمونه که اجسام بعضی هاش دورترن بعضی هاش نزدیکتر به نظر میان باید از این قاعده استفاده کنی چیزهایی که میخوای نزدیکتر به نظر بیان را برجسته وچیزهای که میخوای معمولی باشه رو کمتر پوستر مچسبونی