خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آکراس

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #1
Ksmiletris  آکراس
[عکس: 20130820091504_.JPG]

لوبیا چشم بلبلی 250گرم
پیاز متوسط 1عدد
فلفل تند 1عدد،بدون تخم خردشده
نمک و فلفل بمیزان لازم

لوبیارو یک شب در آب خیس کرده.بعد آبکش کرده و پوست آنرا جدامیکنیم.لوبیای پوست گرفته را 2ساعت دیگر در آب خیس میکنیم.
پیاز و لوبیا و فلفل تند و نمک و فلفل رو توی غذاساز ریخته و خمیر میکنیم.مایه را در یک کاسه ریخته و چند دقیقه ورز میدهیم.اگه سفت بود اندکی آب افزوده تا مثل کوکوی سیب زمینی بشه.روغنو در تابه داغ میکنیم.از مایه به اندازه 1 قاشق برداشته ودر تابه ریخته و هر طرف اونو 3 دقیقه سرخ میکنیم.
(منبع مجله هنرآشپزی)
20-08-2013, 08:23 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: آکراس
با ترکیبات بالا که به جای لوبیا از عدس استفاده کردم +یه دونه سیب زمینی پخته Yum2Yum2

[عکس: 20131118225408_DSC09905.jpg]

اینا هم تو فر hih

[عکس: 20131118225856_DSC09908.jpg]
18-11-2013, 10:59 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد