خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آ ش شله

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 601


محل سکونت :
ارسال: #1
آ ش شله
اسم این غذا شله هستش که تلفظش مثل اول شله زرد هستش Flowerysmile
طرز تهیه
اول اب میریزیم بعد بلغور و گوشت و نمک رو اضافه میکنیم میزاریم بپزه بعداخرای پخت سیب زمینی و پوست میگیریم و خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد از پختن گوشت و سیب زمینی و با گوشت کوب له میکنیم و بعد به قابلمه اضافه میکنیم که هم گوشت تکه تکه بشه هم اینکه له کردنش با سیب زمینی غذا رو لعاب دار میکنه نوش جان به یه بار درست کردنش میارزه ما این غذا رو روزایی که برف بیاد حتما درست میکنیم چون غذای گرمی هستش و توی سرما حسابی میچسبه Flowerysmile[تصویر:  20130527192929_111111111111111111.jpg]
امضای مرضیه مهدی
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
[تصویر:  20140409221909_llllllll.jpg]
جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ صبح، توسط Galaxy.)
۶-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از مرضیه مهدی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
voroojak rize, negin.s, shani, shamiiim, Tabasom14, rafighi, بانوی مهربانی, سمندر, يكي مثل من, laleh joon, Atefe joon, asal arya, مهرناز مامانی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
43
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 65


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شله
گوشت گوسفندی - 1 كیلوگرم
پیاز درشت - 1عدد
برنج نیم دانه - 2پیمانه
لوبیا قرمز - 1 پیمانه
لوبیا سفید - 1 پیمانه
لوبیا چیتی - 1 پیمانه
نخود - 1 پیمانه
بلغور گندم -1 پیمانه
نمك، فلفل، دارچین و زنجبیل - به میزان لازم - آبلیمو دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا تمام حبوبات را شب قبل می خیسانیم سپس حبوبات رابه همراه گوشت و پیاز خرد شده با آب حرارت می‌دهیم تا كاملا پخته شود ، در حین پخت ، مرتب هم بزنید تا مواد كاملا له شود و به شكل حلیم دربیاید.

سپس در اواسط پخت، ادویه‌ها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب ، مواد را مخلوط می‌كنیم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله می‌ریزیم.
اینم طرز پخت یه جور شله است که مشهدی ها درست می کنند و به نام شله مشهدی معروفه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای سمندر
باز کن پنجره را ، که بهاران آمد

که شکفته گل سرخ ، به گلستان آمد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ عصر، توسط سمندر.)
۶-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از سمندر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
memol.rm, يكي مثل من, asal arya, مرضیه مهدی, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
138
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شله
[تصویر:  20130818104425_Photo2253.jpg]
من این شله رو بااین دستور درست کردم قابل توجه مشهدی های عزیز که شله خورهای قهاری هستند باید عرض کنم که عالی شد.بااین دستور نزدیک 17تا بشقاب میشه.من چند تن از شله خورهای اسمی رو دعوت کرده بودم بااینکه دفعه ی اول بود میدرستیدم اما دلو زدم به دریا و خوشبختانه همشون فکر کردن از بیرون خریدم بعد که فهمیدن کار خودمه fakاینجوری شدنfakراستی تعجب نکنید که چرا نوشتم تولدت مبارک.اخه جاریم تولدش بود نتونس بیاد منم واسش فرستادم1 (49)
مواد لازم:
گوشت گوساله (مغز ران)=نیم کیلو
نخود=2 پیمانه
لوبیا رشتی= 1 پیمانه
لوبیا چیتی=1 پیمانه
لوبیا سفید= 1 پیمانه
ماش=1 پیمانه
عدس=1 پیمانه
بلغور گندم= 3 پیمانه
برنج نیمه= 1.5 پیمانه
پیاز =نیم کیلو
نمک و فلفل قرمز= به مقدار لازم
ریشه جوز هندی آسیاب شده= 70 گرم
زنجبیل و دارچین= 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه=1 قاشق چایخوری
هل ساییده=کمی
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آبپز می کنیم، وقتی آماده شد, آنها را رشته رشته می کنیم و کنار می گذاریم. حبوبات را هم قبلا می پزیم و کنار می گذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده می ریزیم و حرارت می دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می زنیم. وقتی آماده شد برنج را اضافه می کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشتهای رشته شده را می ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غذا کاملا جا بیافتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می کنیم.
تذکر: در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعدا آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.
باید بگم که ادویه نقش مهمی رو ایفا میکنه اگه میخواید شلتون عالی شه حتما میزان ادویه ها رو رعایت کنین
امضای شاین صورتی
اللهم عجل لولیک الفرج
http://ansherli.niniweblog.com/
۲۷-۵-۱۳۹۲, ۰۹:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از شاین صورتی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, McQueen, مرضیه مهدی, haidi, shaditaha, 1368Sheri, Atefe joon, asal arya
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 601


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: آ ش شله
[تصویر:  20131220214542_IMG_8079.jpg]
شله یه روز برفی که مامانم برام اورد Yum2
امضای مرضیه مهدی
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
[تصویر:  20140409221909_llllllll.jpg]
جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم
۲۹-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مرضیه مهدی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, monamona, haidi, 1368Sheri, Atefe joon, McQueen, asal arya
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
285
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 4216


محل سکونت : زیر سایه خداوند
ارسال: #5
RE: آ ش شله
Wavesmile

همسرم که میدونند من به غذاهای محلی علاقه دارم، این شله رو بصورت آماده خریدند، منم که تاحالا ازاین خوشمزه، نخورده بودم اول به خانم گل اومدم تا از محتویات این غذا باخبر بشم بعدم گفتم عکسش وبزارم تا کدبانوهای مشهدی دست بکار بشن 16

[تصویر:  20151101201257_IMG_20151101_195121_836.jpg]

83
امضای negare
[تصویر:  20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
۱۰-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negare به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yasamin zahra, mahsan3, نم نم بارون, samaneh1990, azam1360, Atefe joon, naghmeh24, مامي اروين, فاطي جووون

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد