تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آ ش شله
#1
اسم این غذا شله هستش که تلفظش مثل اول شله زرد هستش Flowerysmile
طرز تهیه
اول اب میریزیم بعد بلغور و گوشت و نمک رو اضافه میکنیم میزاریم بپزه بعداخرای پخت سیب زمینی و پوست میگیریم و خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد از پختن گوشت و سیب زمینی و با گوشت کوب له میکنیم و بعد به قابلمه اضافه میکنیم که هم گوشت تکه تکه بشه هم اینکه له کردنش با سیب زمینی غذا رو لعاب دار میکنه نوش جان به یه بار درست کردنش میارزه ما این غذا رو روزایی که برف بیاد حتما درست میکنیم چون غذای گرمی هستش و توی سرما حسابی میچسبه Flowerysmile[عکس: 20130527192929_111111111111111111.jpg]
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
[عکس: 20140409221909_llllllll.jpg]
جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم





پاسخ }
#2
گوشت گوسفندی - 1 كیلوگرم
پیاز درشت - 1عدد
برنج نیم دانه - 2پیمانه
لوبیا قرمز - 1 پیمانه
لوبیا سفید - 1 پیمانه
لوبیا چیتی - 1 پیمانه
نخود - 1 پیمانه
بلغور گندم -1 پیمانه
نمك، فلفل، دارچین و زنجبیل - به میزان لازم - آبلیمو دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا تمام حبوبات را شب قبل می خیسانیم سپس حبوبات رابه همراه گوشت و پیاز خرد شده با آب حرارت می‌دهیم تا كاملا پخته شود ، در حین پخت ، مرتب هم بزنید تا مواد كاملا له شود و به شكل حلیم دربیاید.

سپس در اواسط پخت، ادویه‌ها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب ، مواد را مخلوط می‌كنیم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله می‌ریزیم.
اینم طرز پخت یه جور شله است که مشهدی ها درست می کنند و به نام شله مشهدی معروفه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
باز کن پنجره را ، که بهاران آمد

که شکفته گل سرخ ، به گلستان آمد

پاسخ }
#3
[عکس: 20130818104425_Photo2253.jpg]
من این شله رو بااین دستور درست کردم قابل توجه مشهدی های عزیز که شله خورهای قهاری هستند باید عرض کنم که عالی شد.بااین دستور نزدیک 17تا بشقاب میشه.من چند تن از شله خورهای اسمی رو دعوت کرده بودم بااینکه دفعه ی اول بود میدرستیدم اما دلو زدم به دریا و خوشبختانه همشون فکر کردن از بیرون خریدم بعد که فهمیدن کار خودمه fakاینجوری شدنfakراستی تعجب نکنید که چرا نوشتم تولدت مبارک.اخه جاریم تولدش بود نتونس بیاد منم واسش فرستادم1 (49)
مواد لازم:
گوشت گوساله (مغز ران)=نیم کیلو
نخود=2 پیمانه
لوبیا رشتی= 1 پیمانه
لوبیا چیتی=1 پیمانه
لوبیا سفید= 1 پیمانه
ماش=1 پیمانه
عدس=1 پیمانه
بلغور گندم= 3 پیمانه
برنج نیمه= 1.5 پیمانه
پیاز =نیم کیلو
نمک و فلفل قرمز= به مقدار لازم
ریشه جوز هندی آسیاب شده= 70 گرم
زنجبیل و دارچین= 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه=1 قاشق چایخوری
هل ساییده=کمی
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آبپز می کنیم، وقتی آماده شد, آنها را رشته رشته می کنیم و کنار می گذاریم. حبوبات را هم قبلا می پزیم و کنار می گذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده می ریزیم و حرارت می دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می زنیم. وقتی آماده شد برنج را اضافه می کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشتهای رشته شده را می ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غذا کاملا جا بیافتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می کنیم.
تذکر: در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعدا آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.
باید بگم که ادویه نقش مهمی رو ایفا میکنه اگه میخواید شلتون عالی شه حتما میزان ادویه ها رو رعایت کنین
اللهم عجل لولیک الفرج
http://ansherli.niniweblog.com/
پاسخ }
#4
[عکس: 20131220214542_IMG_8079.jpg]
شله یه روز برفی که مامانم برام اورد Yum2
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
[عکس: 20140409221909_llllllll.jpg]
جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم





پاسخ }
#5
Wavesmile

همسرم که میدونند من به غذاهای محلی علاقه دارم، این شله رو بصورت آماده خریدند، منم که تاحالا ازاین خوشمزه، نخورده بودم اول به خانم گل اومدم تا از محتویات این غذا باخبر بشم بعدم گفتم عکسش وبزارم تا کدبانوهای مشهدی دست بکار بشن 16

[عکس: 20151101201257_IMG_20151101_195121_836.jpg]

83
[عکس: 20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...