۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۳ ق.ظ
سحررر شوهری هفت پاشد منم بیدار شدم بعدش که رفت خوابم برد ده و نبم بیدار شدم
ممنونم عسل جون

.gif)
![[عکس: 20141119103800_images-6.jpeg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141119103800_images-6.jpeg)
اتاق گفتگوی مامانایی که می خوان باردار(مامان) بشن7 |
۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۳ ق.ظ سحررر شوهری هفت پاشد منم بیدار شدم بعدش که رفت خوابم برد ده و نبم بیدار شدم ![]() ![]() ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ ق.ظ ![]() سلام مارال نامحسوس ![]() عسل برا چی الان نمیری واسه اقدام ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۵ ق.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ ق.ظ توسط *khanoomi*.) (۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۰ ق.ظ)saharr نوشته: سلام مارال جونی خوبی عزیز؟ماشاله...چه فعال...خوشبحالتون...ما هنوز که هنوزه برنامه عیدومون نامعلومه...خدا به خیر کنه... ![]() ![]() ![]() راستی سحرجون...تولدت چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ ق.ظ مارالی من امروز همسری رفت ولی گوشیشو فراموش کرد ببره ساعت 7 زنگ خورد منم بیدار شدم بعدم خود همسری زنگید که گوشیش رو جا گذاشته و دایبرد کنم گوشیشو رو خط شعبه ![]() ![]() دختر یعنی لبخند در هجوم گریه ها آرامش وقت بی قراری های مدام عاشقانه ای هنگام غروب ، وسط میدان جنگ دختر یعنی تفسیر جمله ی ” دوستت دارم ” یعنی خدا هم زیباست، عجب نقاشی خوبی است دختر یعنی دختر ، مادر ، معصومیت تا بی نهایت … ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ ق.ظ تازش الانم باز خوابم میادش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ ق.ظ (۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۲ ق.ظ)saharr نوشته: ممنون عسل جونآفرین...قوی باش...و توکلت فقط و فقط به خدا باشه... (۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ ق.ظ)بالاکس نوشته: عسل برا چی الان نمیری واسه اقدامچون یه سری تعمیرات دندونی دارم...تموم بشه بعد انشاله... ![]() ![]() ![]() ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۸ ق.ظ سحررررر ما باهم میخوابیم باهم بیدار میشیم وای سحر هووو به این باحالی دیدی تا حالا ![]() ![]() ۲۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ ق.ظ بالاکس جون اتفاقا وقتی به همسری گفتم جواب چیه گفت میتونی از رو اتیش بپری ![]() ![]() ![]() ![]() اره اخه چه ناراحت چه شاد همونی میشه که باید بشه ![]() دیروز داشتم به خودم میگفتم این بارداری رو برای خودم خیلی بزرگ کردم خب اگر الان باردار بودم بعدش چی میشه؟و.................................... خلاصه که الان بهترم ![]() مارالی اگه حوصله نداری نرو عزیزم ![]() من خودم سفره گرفتم ولی برای تولد حضرت مهدی بود مولودی بود همه خوشحال خیلی هم خوب بود ![]() دختر یعنی لبخند در هجوم گریه ها آرامش وقت بی قراری های مدام عاشقانه ای هنگام غروب ، وسط میدان جنگ دختر یعنی تفسیر جمله ی ” دوستت دارم ” یعنی خدا هم زیباست، عجب نقاشی خوبی است دختر یعنی دختر ، مادر ، معصومیت تا بی نهایت … ![]() |
|