خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اجازه اقامت در گرجستان

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1800


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
اجازه اقامت در گرجستان
بسیاری از دوستان در مورد شرایط گرفتن اجازه اقامت در گرجستان پرسشهایی را مطرح میکنند، بهمین خاطر در این پست توضیحاتی را در این مورد آورده ام:

- هر شخصی که با گذرنامه ایرانی وارد کشور گرجستان شود تا ۴۵ روز بدون نیاز به ویزا میتواند در این کشور اقامت داشته باشد.

- اگر بیش از ۴۵ روز بخواهید در گرجستان اقامت داشته باشید، میتوانید درخواست ویزا یا روادید کنید. ویزای ۹۰ روزه گرجستان بدون نیاز به ارائه هیچ مدرکی صادر می شود.

- مانند اغلب کشورهای جهان اگر بستگان درجه یک شما، مانند همسر، والدین یا فرزندان زیر هجده سالتان شهروند گرجستان باشند، شما هم میتوانید درخواست اجازه اقامت در این کشور را داشته باشید.

- اگر در یکی از موسسات آموزشی گرجستان ثبت نام نمایید، میتوانید برای مدت گذراندن دوره تحصیلی درخواست اقامت نمایید.

- اگر در یک شرکت گرجی استخدام شوید، چنانچه قرارداد همکاری با شرکت مربوط داشته باشید و میزان دستمزد شما مشخص باشد، میتوانید درخواست اقامت از این کشور را داشته باشید.

- چنانچه در گرجستان کسب و کار یا شرکتی را به ثبت برسانید ممکن است به شما اجازه اقامت در این کشور داده شود. اجازه اقامت در این مورد میتواند برای مدت یکسال تا ۵ سال باشد. اگر شرکت تازه تاسیس باشد، باید یک حساب بانکی در گرجستان افتتاح کنید، و به ازای هر سال تقاضای اقامت لااقل ۳۰۰۰ لاری در حساب بانکی خود موجودی داشته باشید. بعنوان مثال اگر برای اقامت سه ساله تقاضا میدهید باید لااقل ۹ هزار لاری در حساب خود موجودی داشته باشد. توجه داشته باشید که در اولین تقاضا ممکن است با صدور کارت اقامت بیش از یکسال موافقت صورت نگیرد و نیاز باشد بعد از پایان اعتبار یکساله تقاضای مجدد نمایید.

- اجازه اقامت دایم در کشور گرجستان در صورتی صادر میشود که شخض لااقل ۵ سال در این کشور زندگی کرده باشد. زمانی که برای تحصیل در گرجستان میگذرانید جزء این پنج سال به حساب نمی آید. چنانچه برای درمان بیماری و با ویزای پزشکی به این کشور سفر کرده باشید، مدت اقامت شما برای این پنج سال محاسبه نخواهد شد.

نکات فوق، مهمترین بخشهای مربوط به شرایط مهاجرت و گرفتن اقامت در کشور گرجستان محسوب میشوند. توجه داشته باشید که قوانین مهاجرت به گرجستان نیز مانند کشورهای دیگر دارای بند و تبصره و استثنائات زیادی است.
برگرفته از سایت : مهاجریست
امضای یاسی
[تصویر:  20140316174952_1017704_627334297340215_966572318_n.jpg]
۷-۱-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از یاسی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد