تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادویه تندوری
#1
ادویه تندوری مخلوطی از انواع مختلف ادویه می باشد که از معروف ترین و محبوب ترین ها در هند است. اولین بار شخصی بنام گوجرال که صاحب رستورانی در هند بود این ادویه را همراه با مرغ در تنور بصورت کباب تهیه کرد و بعد از آن این روش کباب کردن با ادویه در تمام رستوران ها آغاز شد.

در هند از انواع مختلف ادویه استفاده می شود که از جمله آن می توان به نمونه های مختلف فلفل قرمز اشاره کرد. در این دستور نوع فلفل قرمز و تازگی در رنگ ادویه تاثیر بسزائی دارد.

مواد لازم ادویه تندوری

پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: 1 قاشق غذاخوری
پودر هل: 4/1 قاشق چایخوری
میخک: 4/1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق مربا خوری
نمک: 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه

مرحله 1 - همه مواد لازم را با یکدیگر آسیاب کنید تا یکدست شوند. از ادویه های تازه استفاده نمائید.

مرحله 2 - ادویه تندوری آماده شده را در قوطی در دار نگهداری کنید تا هوا به آن نفود نکند. سپس در مواقع لازم از آن استفاده کنید.

نکات

همانطور که می دانید ایرانیان کمتر از رنگ خوراکی مصنوعی استفاده می کنند و ترجیح می دهند رنگ های خوراکی طبیعی را مانند زعفران، آب لبو، اسفناج و .... جایگزین آن کنند. در صورتیکه شما نیز تمایلی به استفاده از رنگ خوراکی برای تهیه مرغ تندوری ندارید، می توانید مقدار بیشتری پودر فلفل قرمز و زردچوبه بکار برده و هم چنین از زعفران نیز استفاده نمائید.

تص,یر زیر نمونه ای از مرغ تندوری می باشد که رنگ اصلی تندوری را در آن می بینید. در صورتیکه مایل باشید رنگ جوجه تندوری شما نیز اینچنین باشد، بایستی از مقداری رنگ قرمز استفاده نمائید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }