امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادویه کاری
#1
این ادویه کاری هست که منو مامان همیشه استفاده میکنیم
ببخشید قوطیش کثیفه آخه خیلی وقته گرفتم،داره تموم میشهhih
ما فقط وقتی مرغ میپزیم یه قاشق مرباخوری ازین ادویه بهش میزنیم خیلی خیلی خوشمزه میشهYum2

[عکس: 20120312141412_12032012897.jpg]
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
پاسخ }
#2
(۱۰-۰۳-۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ ب.ظ)zig.rat نوشته:  ادويه كاري رو خودمون جطوري ميتونيم درست كنيم؟

مواد لازم:
دارچین،زرد چوبه،فلفل قرمز،جوز هندی ،پودر سیر،زنجبیل،بهار نارنج،نمک،سیاه دانه ،تخم گشنیز،شوید،زیره سیاه،ریشه ی جوز،لیمو عمانی،میخک،،هل
طرز تهیه :
از هر کدام به اندازه یک سر تهیه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
اماااااااا ماده اصلی ادویه کاری خودبرگ خشک کاری است که متاسفانه درایران فقط وفقط درچابهارمیتونی پیداکنی
پاسخ }
#3
طرز تهیه ادویه کاری از مجله هنر آشپزی شماره 81:

مواد لازم:

تخم گشنیز 4 ق س
تخم خردل 2 ق چ
دانه رازیانه 1 ق چ
قلم دارچین 2 سانتی متر
میخک 1 ق چ
دانه هل سبز 1 ق س
تخم شنبلیله 2 ق چ
دانه فلفل سیاه 1 ق چ
زیره سبز 3 ق س ساییده
جوز هندی 2 ق چ ساییده
زنجبیل 2 ق چ ساییده
فلفل قرمز 2 ق چ ساییده
زردچوبه 1 ق س ساییده

طرز تهیه:
تخم گشنیز،تخم خردل،دانه رازیانه،قلم دارچین،میخک،دانه هل،تخم شنبلیله و دانه فلفل سیاه را در یک تابه خشک کمی تفت بدین تا عطرش آزاد بشه
دقت کنین رنگش تغییر نکنه
بعد همه ادیه هارو با هم آسیاب کنین و با سایر ادویه ها مخلوط و در ظرف در بسته نگه داری کنین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
ادویه کاری با ادویه بندری متفاوته؟؟اگه فرق میکنه میشه دستور ادویه بندریو بزارین!
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم تهیه ادویه بندری 
 زنجبیل خشک       4 تکه متوسط
زردچوبه                      6 قاشق سوپخوری
دارچین                 6 چوب متوسط
دانه فلفل سیاه           6 قاشق سوپخوری
میخک                  8 عدد
هل سبز                     2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز            14 عدد
فلفل پاپریکا                 2 قاشق سوپخوری
جوز هندی            4 عدد
تخم گشنیز                 2 قاشق سوپخوری
زیره سیاه             4 قاشق سوپخوری
 

 
زنجبیل و فلفل قرمز باید خشک شده باشند
 
[عکس: Spice-2.jpg]
 
طرز تهیه ادویه بندری :
 
دارچین ، هل ، گشنیز ، پاریکا ، دانه فلفل سیاه ، زردچوبه و زیره ، فلفل قرمز و زنجبیل خشک شده ، میخک را در یک تابه بزرگ بریزید و 1 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام برسد
 
ادویه ها را از روی حرارت بردارید و سریعا آنها را آسیاب کنید تا از گرما نیفتند. آسیاب باید به قدری باشد که ادویه ها پودر شده و یکدست شوند
 
ادویه آسیاب شده را الک کنید تا دانه های اضافی و درشت آن گرفته شود
 
جوزهای هندی را با رنده ریز رنده کنید و به ادویه بیفزایید
 
در شیشه دربسته و در جای تاریک و خشک نگهداری و تا نهایتا 6 ماه مصرف کنید
 
اگر ادویه ها را نمی شناسید به تصاویر زیر دقت کنید
پاسخ }