تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادویه گراماسالا
#1
سلام
چون من از ادویه خوشم میاد وبه فایده هاش ایمان دارم ادویه گراماسالا که استفاده های زیادی داره دونوعش رو که از سایت دنیای زنان گرفتم براتون میذارم:
نوع اول ادویه گراماسالا که تمام ترکیبات پایین به مقیاس آسیاب شده آن می باشد:
زیره سیاه1ق غ
زیره سبز1ق غ
فلفل سیاه1ق غ
هل سبز1ق م
گل سرخ1ق م
چوب دارچین1ق م
جوزهندی1ق م
میخک1ق م
تخم گشنیز1ق غ
پودرکاری1ق م

نوع دوم ادویه گراماسالا مخصوص هنده که دربازار هست اما خیلی گرونه:
زیره سبز3ق غ
چوب دارچین2بندانگشت
برگ بو10برگ
دانه فلفل سیاه نکوبیده2ق غ سرپر
پسته باپوست خشک شده10عدد
میخک20عدد
جوزهندی1عدد
هل سبز20عدد
تخم بادیان رومی5عدد
تمام موارد بالا را در آسیاب ریخته وباهم مخلوط و پودر میکنیم
این محصول بیشتردرغذاهای هندی استفاده میشه.
Reading
پاسخ }
#2
اینم ماسالا هست که دوست عزیزمون تو صفحه قبل توضیح دادن
اینو از هند برامون اوردن
نمیدونم اینجا هم آمادش هست یا نه، امیدوارم باشه چون طعمی که به غذا میده عــــــالیهFlowerysmile

[عکس: 20120312142151_123.jpg]
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
پاسخ }
#3
انواع ماسالاFlowerysmile

[عکس: 20120412162213_120420121053.jpg]
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
پاسخ }
#4
این دستور ادویه گرام ماسالا رو از مجله هنر آشپزی شماره 81 گرفتم:

مواد لازم:

تخم گشنیز 2 ق س
زیره سبز 1 ق س ساییده
دانه فلفل سیاه 1 ق س
دانه زیره سیاه 2 ق چ
زنجبیل 2 ق چ ساییده
دارچین 1 ق چ
هل سبز 3 دانه
برگ بو 3 عدد
فلفل قرمز 1 ق چ

روش تهیه:
تخم گشنیز ،دانه فلفل سیاه،دانه زیره سیاه،هل سبز و برگ بو رو توی یه تابه خشک کمی تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه ولی تغییر رنگ نده
بعد همه رو با هم پودر کنین و با بقیه مواد مخلوط و در ظرف در بسته نگه داری کنین.
بهترین زمان برای مصرف ادویه های ترکیبی تا 3 ماهه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
1 (113)اینم یه دستور دیگه
طرز تهیه
۳ عدد هل سیاه یا قهوه ای
۴ عدد هل سبز
۴ قاشق چایخوری میخک پودر شده
۱۰ سانتی متر چوب دارچین که به چند تکه خرد شده
۴ قاشق چایخوری جوز هندی پودر شده
۴ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
۳ عدد برگ بو
۴ قاشق چایخوری رازیانه

ابتدا هل سبز و قهوه ای رو له کنین و دونه های هل رو در بیارین.ماهیتابه رو روی حرات ملایم بذارین و دارچین ، دونه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی تفت بدین. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بر دارین و پودر جوز هندی رو اضافه کنین و هم بزنین. همه مواد رو پس از سرد شدن به کمک ماشین آسیاب پودر کنین . ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه بریزین اینجوری می تونین تا یکسال هم ازش استفاده کنین و از طعمش لذت ببرین :-)
[عکس: 20130213084306_320905_249100301778945_6294131_n.jpg]
[عکس: 20130213084334_185294_249100371778938_763023_n.jpg]
[عکس: 20130213084357_307055_249100458445596_8213222_n.jpg]
پاسخ }
#6
این دستور امروز تو روزنامه دیدم گفتم بذارم تو خانوم گل Flowerysmile

مواد لازم :
زیره 40 گرم
رازیانه 10 گرم
پودر زنجبیل 10 گرم
دانه فلفل سیاه 20 گرم
تخم گشنیز 25 گرم
زردچوبه 35 گرم
جوز هندی 2 عدد
دارچین 20 گرم
هل سبز 10عدد
هل سیاه 10 عدد
میخک وبرگ بو هر کدام10 گرم

این ترکیبات ادویه گرماسالاست. همه را باهم مخلوط کنیدوبه صورت پودر در بیارید .هنگام پخت غذا بهتراست ادویه را تفت بدین تا عطر وطعم بهتری به غذا بده .این ادویه برای تمام غذاهای گوشتی استفاده میشه.
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#7
ادویه ماسالا من ...اول همه مواد اولیه رو به قول معروف بو دادم یعنی بدون روغن تفت دادم تا عطرش بلند بشه و بعد سرد شدن اسیاب کردم

[عکس: 20160203203905_Photo5066.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }