خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اردور انجیر و پنیر

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
اردور انجیر و پنیر
[تصویر:  20121014200023_.jpg]


مواد لازم:
انجیر 10 عدد
1/3 فنجان شکر قهوه ای
1/4 فنجان آب
نمک خیلی کم
1/2 پیمانه گردو یا بادام خرد شده
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1 قالب پنیر سفید


طرز تهیه:
ساقه های انجیر ها را ببرید و به تکه های کوچکتری تقسیم کنید.
شکر قهوه ای و آب را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا شکر خوب حل شود و حباب بزند.سپس انجیر های خرد شده را به آن اضافه کرده و بگذارید حدود 10 دقیقه پخته شود.
در همین حین آجیل خرد شده را در تابه ای تفت دهید تا تست شود.و به ظرف انجیر اضافه کنید.هنگامی که مواد به غلظت مورد نظر رسید از حرارت بردارید و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید.اجازه دهیدمواد خنک شود.
پنیر ها را به شکل دلخواه برش بزنید و از مواد آماده شده روی پنیر ها بریزید.
در صورت دلخواه میتوانید پنیر را روی حرارت کمی گرم کنید و مواد را روی آن بریزید و سرو کنید.



[تصویر:  20121013141859_1.jpg]
ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ عصر، توسط negin.s.)
۲۳-۷-۱۳۹۱, ۰۹:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
انجیر پر شده با پنیر
[تصویر:  20121108090106_10.jpg]

مواد لازم:
12 عدد انجیر (بزرگ و بنفش)
75 گرم پنیر خامه ای
¼ فنجان گردو خرد شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ فنجان عسل



[تصویر:  20121108090022_6.jpg]

طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
به کمک چاقو سر انجیر را ببرید و داخل آنرا خالی و با پنیر خامه ای پر کنید ،گردو های خرد شده را در تابه کمی تفت دهید ، سپس در کاسه ای ریخته و با نمک مخلوط کنید.
عسل را گرم کرده تا کمی رقیق شود
روی پنیر ها را عسل بریزید سپس گردو بپاشید و دوباره با عسل پوشش دهید ،سپس مدت 10-12 دقیقه در فر بگذارید تا انجیر ها نرم و پخته شود.



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۸-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اردور خیار با پنیر خامه ای sara jon joni 5 2,114 ۲۵-۷-۱۳۹۵ ۰۵:۲۶ عصر
آخرین ارسال: رها نبوی
  اردور با پنیر خامه ای sima 2 940 ۸-۳-۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ صبح
آخرین ارسال: مهرناز مامانی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد