تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردور بادنجان
#1
Ksmiletris 

مواد لازم
بادنجان چهار عدد
سير رنده‌شده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پيمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفيد يك پيمانه
كره 50 گرم
جعفري خرد‌شده دو قاشق سوپخوري
نمك وفلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

اول بادنجان‌ها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ مي‌‌كنيم و كنار مي‌‌گذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت مي‌‌دهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط مي‌‌كنيم كمي توي بادنجان‌ها را خالي كرده از اين مواد درون بادنجان ريخته و با پشت قاشق صاف مي‌‌كنيم.
در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقه‌هاي گوجه‌فرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.
منبع:آشپزی.
پاسخ }
#2
بادمجان با قارچ و گوشت


مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

بادمجان 5 عدد
فيله گوشت گوساله 200 گرم
قارچ ورقه شده 250 گرم
پياز 1 عدد
فلفل كبابي سبز 1 عدد
فيله گوجه‌فرنگي 5 عدد
نمك و فلفل به دلخواه
آب به ميزان لازم
فويل به اندازه لازم
مواد لازم براي سس سفيد:
آرد 2 قاشق سوپخوري
شير 1 ليوان
نمك و فلفل به دلخواه
كره 20 گرم
پنير گوداي رنده شده 4/3 پيمانه

طرز تهيه:

بادمجان‌ها را به شكلي كه سروته آن صدمه نبيند، راه راه پوست بكنيد. سپس شكم آنها را چاك بدهيد و نيم ساعت در آب و نمك بگذاريد تا تلخي و سياهي آن گرفته شود. سپس آنها را در آبكش بريزيد و كمي آب سرد روي آن بريزيد و اجازه دهيد آب آن برود.سپس بادمجان ها را در روغن سرخ كنيد. فيله‌هاي گوشت گوساله را به صورت بيف استروگانف (ميله اي) برش بزنيد و كاملاً در روغن تفت دهيد.فيله گوجه‌فرنگي، فلفل سبزكبابي و پياز را به صورت نگيني خرد كنيد. سپس پياز را تفت دهيد تا حدي كه شفاف و نرم شود، بعد قارچ شسته و ورقه شده را بيفزاييد و كمي تفت دهيد؛ پس از آن فيله گوجه‌فرنگي و فلفل را نيز اضافه كنيد و تمام مواد را با هم تفت دهيد. سپس مواد را از روي حرارت برداريد و نمك، فلفل و گوشت سرخ شده را به آن اضافه كنيد. بعد درون شكم بادمجان‌هاي سرخ شده را با مواد پر كنيد.در يك ظرف كمي آب بريزيد و بادمجان هاي پر شده را در آن بچينيد. سپس روي ظرف را با فويل بپوشانيد و 20 دقيقه در فر آن را بپزيد. ظرف را از فر خارج كنيد و فويل را از روي آن برداريد. كمي سس سفيد و بعد پنير روي آن بريزيد و دوباره آن را 10 تا 15 دقيقه ديگر در فر با در باز بگذاريد تا سس و پنير به خورد مواد برود.
سپس ظرف را از فر خارج كنيد و غذا را در ظرف موردنظر بكشيد و آن را با نان سرو كنيد. دقت كنيد طعم اين غذا بايد كمي تند باشد.

طرز تهيه سس:

ابتدا كره را آب كنيد و آرد را كمي در آن تفت دهيد. سپس شير، نمك و فلفل را بيفزاييد و در آخر، پنير گودا را اضافه كنيد.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: gbJtp3.png]
پاسخ }