تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردور کدو سبز
#1
کدو هارو باریک باریک بصورت نواری ببرین
یه من نمک فلفل سیاه وزردچوبه بزنین و توی تابه رژیمی(تابه گریل)رو یه کم با قلمو چرب کنین و بچینین توش
یه کم که پخت و نرم شد ار تابه خارجش کنین
توش رو با پنیر و ریحون تازه پر کنین و رولش کنین
به همین آسونی به همین خوشمزگیYum2

[عکس: 20120523180336_212724782368601009K2DjATx4c.jpg]

[عکس: 20120523180410_232357661994730640ut4MPA4Jc.jpg]

اینم بدون ریحون
[عکس: 20120523180813_111323422008858716mZxQfP0Oc.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

مواد لازم:
کدو سبز نازک برش داده شده و گریل شده
گردو
جعفری و گشنیز تازه
چند حبه سیر
پنیر چدار رنده شده
کلم برکسل بخار پز و خرد شده


روش تهیه:
همه مواد بجز کدو هارو توی میکسر بریزین و خمیر حاصل رو روی کدوهای گریل شده پهن و سپس رول کنین


[عکس: 20130506124716_340d194e1ba1ca68ddcb795203544297.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اردور کدو سبز با قارچ

[عکس: 20160715153555_rps_.jpg]

مواد لازم برای۴ نفر
قارچ ۶ عدد
کدو سبز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
گرد غوره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا كدوسبزها را شسته و پوستشان را كمی بتراشید تا خارهای سطحی گرفته شود و یا در صورت تمایل پوست بگیرید.آنها را از وسط به دو نیم كرده و در مقداری روغن كمی تفت دهید ولی نیاز به سرخ شدن نیست.
۲- قارج را شسته و خشك كنید و با ضخامت زیاد اسلایس كرده و در مقداری روغن و آبلیمو كمی سرخ كنید.فلفل دلمه ای را نیز خرد كرده و كمی در روغن تفت دهید تا سبك شود.
۳- سینی فر را چرب كرده و كدوسبز را روی آن قرار دهید و روی كدو سبز مقداری گرد غوره بریزید و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را قرار داده و رویش پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
۴- ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود سپس اردور را سرو کنید.

سایر نکات
اردور پیش غذایی است كه از نظر مواد اولیه شباهت زیادی به غذای اصلی دارد و معمولا در میهمانی و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.
در صورت تمایل به جای گرد غوره از گرد لیمو یا رب نارنج استفاده كنید.
بهتر است كدو را بعد از سرخ كردن چند دقیقه داخل مقداری آبغوره یا آبلیمو بخوابانید و بعد طبخ كنید.
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }