تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از چه محصولی چه استفاده ای کنیم؟
#1
سلام دوستان...
بعضی وقتا یه سری محصولات غذایی رو خریداری می کنیم یا اینکه برامون سوغاتی میارن که ما نمی دونیم چه جوری باید مصرفشون کنیم.
بیاین توی این تاپیک اگر سوالی راجع به طرز مصرف یه محصولی داریم از هم بپرسیم و اونایی که بلدن و تجربه دارن هم کمک کنن .......Flowerysmile
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#2
خودم شروع می کنم...
من چندتا قوطی شیر عسل بدستم رسیده دکترم هم برای چاقی بهم توصیه کرده شیر عسل مصرف کنم اما مشکل اینجاست که من از طعم شیر عسل خالی متنفرم.کیک شیر عسل رو هم توی انجمن دیدم ولی من می خوام یه روش راحت و خوشمزه برای مصرف شیر عسل بهم بگید.
راحت بگم اصلا نمی دونم شیر عسل رو چه جوری می خورنlaflaf
هرکس مصرف می کنه بهم کمک کنه لطفاDreamyeyesf
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#3
سلام میتونی شیر عسل رو با پودر نارگیل قاطی کنی( اندازه دقیقشو نمیدونم من چشمی این کارو میکنم فقط به اندازه باشن که شل نباشن)از خمیری که بدست میاد به اندازه گردو تو کف دست گردش میکنیم و به شکلی که خیلی چسبنده نباشن و یکی دو ساعت میذاریم تو فریزر همین. بعدش میتونی با چایی میل کنی خیلی هم خوشمزه میشه البته اگه هم شیرینیجات دوست داشته باشی و همینکه میونت با پودر نارگیل خوب باشه
پاسخ }
#4
عزیزم میتونی چای و قهوه رو با اضافه کردن شیر عسل بخوریFlowerysmile خیلیم طمعش چای و قهوه خوب میشه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
میتونی باهاش دولسه دلچه درست کنی و برای کیک ازش استفاده کنی
خیلی خیلی خوش طعمه

روش تهیه ش رو اینجا توضیح دادم:
http://www.khanoomgol.com/Thread-تالار-طلایی-کیک-ساموآ
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
سلام عزیزم میتونی یه مقدار بیسکوویت (من از پتی بور استفاده میکنم) پودر کنی بعد قوطی
( فلزی) شیر عسلو که یه کم جوشوندی تا غلیظ بشه رو کم کم به بیسکوویت اضافه میکنی تا مثل خمیر بشه گلوله های متوسطی از خمیر برمیداری گلوله میکنی و اگه دوست داشتی تو پودر پسته میغلطونی بعدشم میذاری تو یخچال خنک بشه بعدشم نوش جونتون میکنینFlowerysmile
پاسخ }
#7
ممنون ایده هاتون عالی بود...
من تلفیقی از ایده ی ناناز و سیب سبز رو استفاده کردم و با چای خوردم...خیلی خوب شد.شیر عسل رو با سرلاک(به جای بیسکوییت) قاطی کردم و خمیر رو داخل پودر نارگیل غلطوندم....با چای خیلی خوب شد...
توی قهوه هم ریختم یه ق چ به گفته ی نوسای عزیز اونم طعم خوبی داشت...
حالا کیک گیسو رو هم درست می کنم ببینم چه جوریه
Yum2Yum2Yum2
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#8
(۲۶-۰۵-۱۳۹۱, ۰۷:۵۷ ب.ظ)900459017 نوشته:  
(۲۶-۰۵-۱۳۹۱, ۰۶:۲۳ ب.ظ)Galaxy نوشته:  میتونی باهاش دولسه دلچه درست کنی و برای کیک ازش استفاده کنی
خیلی خیلی خوش طعمه

روش تهیه ش رو اینجا توضیح دادم:
http://www.khanoomgol.com/Thread-تالار-طلایی-کیک-ساموآ
گیسو جون این لینک مشکل داره می زنه موضوع مورد نظر وجود نداردDunnof

غزال جان لینک مربوط به بخش طلایی میشه عزیزم که استثنا اینجا میذارمشFlowerysmile




[عکس: 20120727111236_samoa4.jpg]


این کیک رو از دست ندین
یه کم درست کردنش دنگ و فنگ داره ولی به زحمتش می ارزه

مواد لازم برای خمیر 1:

1 قالب 100 گرمی کره، نرم
1 فنجان شکر قهوه ای تیره
2 عدد تخم مرغ
3/4 فنجان آرد قنادی
3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 فنجان شیر


مواد لازم برای خمیر 2:

1 فنجان شکر
3/4 پیمانه + 2 ق غ آرد قنادی
1/2 پیمانه + 2 ق غ کاکائو پودر
3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 تخم مرغ
1/4 فنجان روغن
1/2 نمک قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان آب جوش
1/2 فنجان شیر


برای رویه خامه ای کیک:

1 قوطی شیر تغلیظ شده شیرین(شیر عسلی)
1/2 فنجان پودر شکر
کمی وانیل
2 50 گرم کره، نرم
1/2قاشق چایخوری نمک
1 فنجان پودر نارگیل درشت یا خلال نارگیل

برای روی خامه:
1 و 1/2 فنجان پودر نارگیل درشت یا خلال نارگیل
1/2 فنجان شکلات چیپسی


روش آماده سازی سس دولسه دلچه(dulce de leche):

قبل از اینکه کیک رو آماده کنین احتیاط به سس کاراملی شیرعسل دارین به اسم دولسه دلچه(dulce de leche)

برای این سس قوطی شیر عسلتون رو توی آرام پز که پر از آب کردین به مدت 7 تا 10 ساعت بذارین بپزه
یا اینکه روی اجاق داخل یه قابلمه رو پر آب کنین طوری که روی قوطی رو بپوشونه و قوطی کاملا توی آب باشه و به مدت 4 ساعت بجوشه
توی این مدت باید چک کنین که سر قوطی از آب نزنه بیرون
بعدش هم باید صبر کنین قوطی خنک بشه بعد درش رو باز کنین که سس فوران نکنه

شیر عسل کاراملی شده برای رویه کیک و لابلای کیک هست و بینهایت خوشمزهYum2

[عکس: 20120727104408_samoa2.jpg]


برای آماده سازی کیک:

قبل از هرچیز فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین

قبل از شروع توجه داشته باشین که این یه کیک مرمری هست و باید هر خمیر رو جدا درست کنین
همزمان نحوه آماده سازی هردو خمیر رو میگم دقت کنین:

برای هر دو خمیر در ظرفهای جداگانه کره(یا روغن) و شکر رو بزنین تا کاملا سبک بشه
بعد تخم مرغهارو بریزین و خوب هم بزنین تا حالت کرمی پیدا کنه
شیر و وانیل رو اضافه کنین(اگه در مواد موجوده)
مواد خشک رو جدا با هم الک کنین و آرام و به دفعات به مواد اضافه و هم بزنین تا ترکیبتون یکنواخت بشه

((البته برای قسمت کاکائویی میتونین پودر کاکائو رو با کمی آبجوش حل کنین و قبل از آرد به مواد اضافه کنین))

قالب مورد نظرتون رو خوب با کره گریس کاری و بعد آردپاشی کنین

برای اینکه کیک دو رنگ داشته باشیم هر بار کمی از خمیر سفید و بعد کمی خمیر کاکائویی میریزیم تا آخر و میتونی با قاشق چایخوری یه هم کوچولو از بالا به پایین بزنین تا رگه هاش بیشتر بشه

بعد دوبار قالب رو روی کابینت بکوبید تا اگه حباب هوای بزرگی داخل مواد محبوس شده بیاد بیرون

[عکس: 20120727110308_samoacake1.jpg]

کیک رو حدود یک ساعت داخل طبقه وسط فر قرار بدین و تقریبا در انتهای زمان پخت (45 دقیقه)با خلال دندون چک کنین اگه پخته بود کیک رو خارج کنین و بذارین کاملا روی پایه خنک بشه

برای آماده سازی روی کیک:

تا کیک خنک بشه ،خلال نارگیل رو توی ماهی تابه بدون روغن تفت بدین تا طلایی تیره بشه و بعد اجازه بدین کاملا خنک بشه
(اگه میوه نارگیل داشتین میتونین با رنده درشت رنده کنین و خشک کنین)

[عکس: 20120727110926_samoa3.jpg]


شیر تغلیظ شده، کره، پودر شکر، وانیل و نمک رو به مدت 3 دقیقه با همزن بزنین بعد 1 فنجان نارگیل تست شده اضافه کنین و به مدت یک ساعت بذارین استراحت کنه تا طعمها با هم ترکیب بشن

بعد از این مدت سس رو روی کیک بریزین و کل سطح کیک رو باهاش بپوشونین

باقی نارگیل تست شده رو روی سس بریزین و شکلات چیپسی هارو به روش بن ماری ذوب کنین و روی کیک برای تزیین نریزین میتونین از سس شکلات هم استفاده کنین


نوش جان
این کیک بخاط سس فوق العاده ش شاید بینظیر ترین کیکی باشه که تابحال پختین پس حتما یکبار امتحانش کنینFlowerysmile


[عکس: 20120727111257_samoa6.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
از کرم کنجد چه استفاده ای میشه کرد؟البته بجز اینکه همراه تست برای صبحونه بخوریمhih
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#10
عزیزم اینم میزان دقیق توپ شیرعسلی و نارگیل:

مواد لازم برای تهیه 18 عدد توپ نارگیلی متوسط:
پودر نارگیل ............................... 250 گرم
شیرعسلی .............................. 1 قوطی 375 گرمی
پودر پسته ................................ 1 قاشق غذاخوری
پودر هل (هل کوبیده) ............... 1 قاشق چایخوری
وانیل شکری ........................... 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده، پودر کاکائو ...... هر کدام 1 قاشق غذاخوری
رنگ مجاز خوراکی دلخواه........... چند قطره
نحوه تهیه:
1- مقداری از پودر نارگیل را برای تزیین روی مواد نگه دارید (تقریبا" 2 قاشق غذاخوری). سپس کلیه ی مواد را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه حدود 5 دقیقه حرارت دهید با حرارت ملایم. به خوبی مواد را هم بزنید دقت کنید که مواد به خصوص پودر نارگیل ته نگیرد. زیاد نیاز به حرارت دادن هم نیست در حدی که مواد کامل مخلوط شوند. سپس از روی حرارت کنار قرار دهید تا خنک شود.

- زمانی که مواد خنک شد، به اندازه گردو و یا کوچکتر در دستتان گرد کنید. سپس کاسه های کوچکی شامل زعفران دم کرده خنک شده، پودر کاکائو مخلوط شده با 1 قاشق غذاخوری آب جوش و رنگ های مجاز خوراکی تهیه کنید. توپ های آماده را در رنگ مورد نظر بغلطانید تا رنگ دلخواه شما حاصل شود سپس روی آن از پودر نارگیل که جدا قرار داده بودید بپاشید تا سراسر توپ آغشته به پودر نارگیل شود. به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و در ظرف مورد نظر بچینید. با این میزان حدود 18 تا 20 عدد توپ رنگی متوسط به دست می آید. شما می توانید حتی کوچکتر هم گرد کنید تا میزان کالری در هر سرو نیز کاهش یابد.
به همین سادگی ...... به همین خوشمزگی


نکته: برای اینکه مواد هنگام گرد کردن به دستتان نچسبد، یک کاسه حاوی آب سرد کنار دست خود قرار دهید و هرازگاهی که دستتان چسبناک شد، دستتان را در آن فرو ببرید. (دقت کنید که هنگام گرد کردن دستتان تمیز باشد یا از دستکش پلاستیکی استفاده کنید).
پاسخ }