400 گرم برنج
1 ليوان گوجه فرنگي رنده شده
200 گرم گوشت چرخ كرده
3ـ2 قاشق غذاخوري پيازداغ
1 قاشق غذاخوري رب گوجه
1 عدد متوسط سيب زميني خرد شده
به ميزان لازم نمك و فلفل
50 گرم كره يا روغن
3ـ5/2 ليوان آب
سيب زميني را شسته و ريز خرد مي كنيم.
گوجه فرنگي رنده شده را با آب، سيب زميني و نمك و روغن و برنج در ظرف گودي ريخته و مي گذاريم مواد در آب يكساعت بماند تا كمي خيس بخورد.
گوشت چرخ كرده را با پيازداغ در ظرف مسطحي مخلوط كرده و به مدت 2 دقيقه قدرت 100% بدون درپوش در مايكروويو قرار مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي و كمي زعفران را با ليوان آب جوش مخلوط كرده و به گوشت اضافه مي كنيم مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 3-2 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم.
ظرف برنج را به مدت 20ـ16 دقيقه قدرت 100% بدون درپوش در دستگاه قرار مي دهيم تا آب برنج خشك شود در اين فاصله غذا را 1 الي 2 بار هم مي زنيم سپس مايه گوشت را با برنج مخلوط كرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 15ـ13 دقيقه قدرت 60%حرارت مي دهيم تا برنج دم بكشد.
1 ليوان گوجه فرنگي رنده شده
200 گرم گوشت چرخ كرده
3ـ2 قاشق غذاخوري پيازداغ
1 قاشق غذاخوري رب گوجه
1 عدد متوسط سيب زميني خرد شده
به ميزان لازم نمك و فلفل
50 گرم كره يا روغن
3ـ5/2 ليوان آب
سيب زميني را شسته و ريز خرد مي كنيم.
گوجه فرنگي رنده شده را با آب، سيب زميني و نمك و روغن و برنج در ظرف گودي ريخته و مي گذاريم مواد در آب يكساعت بماند تا كمي خيس بخورد.
گوشت چرخ كرده را با پيازداغ در ظرف مسطحي مخلوط كرده و به مدت 2 دقيقه قدرت 100% بدون درپوش در مايكروويو قرار مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي و كمي زعفران را با ليوان آب جوش مخلوط كرده و به گوشت اضافه مي كنيم مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 3-2 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم.
ظرف برنج را به مدت 20ـ16 دقيقه قدرت 100% بدون درپوش در دستگاه قرار مي دهيم تا آب برنج خشك شود در اين فاصله غذا را 1 الي 2 بار هم مي زنيم سپس مايه گوشت را با برنج مخلوط كرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 15ـ13 دقيقه قدرت 60%حرارت مي دهيم تا برنج دم بكشد.