تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استیکی دیت پودینگ-کیکsticky date pudding
#1
این کیکهای کوچک مانند کیکهای دیگر حالت پودری ندارن و یه حالت منسجم دارن, خیلی خیلی خوشمزه و خوشخوراک و سرشار از انرژی هستن و در عین حال روی معده سنگینی نمیکنن.

مواد لازم:
170 گرم خرما له شده
300 میلی لیتر آب جوش
یک ق چ جوش شیرین
شصت گرم کره
صد گرم شکر قهوه ای
دو عدد تخم مرغ
یک ق چ اسانس وانیل
170 گرم آرد

فر را روی 180 سانتی گراد گرم میکنیم, قالب های کوچک کیک(قالب سیلیکونی خیلی خوب میشه برای این کیک) و یا قالب مافین را چرب و آرد پاشی میکنیم(اگر از قالب مافین استفاده میکنید اصلا از کاغذ مافین استفاده نکنید)
خرما و آب جوش و جوش شیرین رو توی مخلوط کن میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم
کره و شکر را آنقدر میزنیم تا رنگش روشن شود و کمی پف کند
تخم مرغ ها را یکی یکی به کره و شکر اضافه میکنیم و بعد از هر اضافه کردن کاملا مخلوط میکنیم
وانیل را اضافه کرده و سرعت هم زن را کم میکنیم و آرد را اضافه میکنیم
در نهایت مخلوط خرما را ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم.
قالب ها را تا سه چهارم پر کرده و برای بیست تا بیست و پنج دقیقه در فر میپزیم تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاید.


این کیکها عمدتا گرم سرو میشن و روشون سس تافی میریزن

سس تافی

مواد لازم:
75 گرم کره
125 گرم شکر قهوه ای
دو سوم لیوان خامه

همه مواد را برای پنج الی هفت دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند و تشکیل سس بدهند!

به همین راحتی!


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک خرما(sticky date cake) sarashpaz-sepideh 2 1,512 ۳۱-۰۶-۱۳۹۲, ۰۳:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: آیلین2