خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

استیک با سس قارچ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #1
استیک با سس قارچ
مواد لازم برای سبزیجات دورچین:

سیب زمینی .......................... 250 گرم

کدو حلوایی ............................ 250 گرم

روغن زیتون ............................. 2 قاشق غذاخوری

سیر له شده ............................ 1 حبه

پودر اورگانو (پونه ی کوهی) ........ 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل تازه

سبزیجات دورچین:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد (350 درجه ی فارنهایت) گرم نمایید. سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس به مدت 3 دقیقه درون قابلمه ی حاوی آب جوش و نمک بریزید. پس از 3 دقیقه، سیب زمینی ها را آبکش کنید و کاملا" خشک کنید. کدوحلوایی را نیز پوست کنده و مکعبی به اندازه ی سیب زمینی ها خرد نمایید. در کاسه ای سیب زمینی های خشک شده را همراه با کدوحلوایی، سیر له شده، روغن زیتون، اورگانو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط سبزیجات را درون سینی فر به طور یکنواخت پخش کرده و حداقل به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا ترد و طلایی شوند. این نوع سبزیجات به عنوان دورچین برای هر نوع غذا و گوشت قرمز یا مرغ و بوقلمون و .... بسیار مناسب و خوش طعمه...... در این فاصله سس قارچ را آماده نمایید.

مواد لازم برای سس قارچ:

قارچ .................................. 250 گرم

کره .................................... 40 گرم

آبلیمو ................................. 1 قاشق چایخوری

سیر له شده ........................ 2 تا 3 حبه

فلفل تازه ............................. 1 قاشق چایخوری

آب گوشت (عصاره ی گوشت)... 2 قاشق غذاخوری

خامه کم چرب ....................... 1/3 پیمانه

پنیر خامه ای ........................ 20 گرم (اختیاری)

در فاصله ای که سبزیجات در فر می باشند سس قارچ را به این صورت آماده نمایید. ابتدا قارچها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس ورقه ورقه کنید. در ماهی تابه ای نیمی از کره را حرارت داده تا ذوب شود با حرارت بالا ولی دقت کنید نسوزد. سپس قارچ ها را افزوده و کمی آبلیمو بزنید. سپس قارچ هارا تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. از روی حرارت کنار قرار داده و گرم نگه دارید.

حرارت را کم کرده و بقیه ی کره را در همان ماهی تابه حرارت داده و سیر له شده را به همراه فلفل تازه حرارت دهید. دقت کنید سیر زود می سوزد. زیر 1 دقیقه حرارت دهید. آب گوشت را اضافه کنید و حرارت دهید. خامه را هم بیفزایید و حرارت را کم کنید و هم بزنید حدود 2 تا 5 دقیقه تا سس شما غلیظ شود. خامه نباید بجوشد. (چنانچه تمایل دارید سس شما سفید بماند آب گوشت را اضافه نکنید). در صورتی که بخواهید پنیر خامه ای هم اضافه کنید آن را با خامه مخلوط و یکنواخت کنید بدون حرارت دادن و سپس به سس اضافه کنید و حرارت دهید تا سس شما غلیظ شود. نمک و فلفل بزنید تا طعم دلخواه حاصل شود. قارچ ها را با این سس مخلوط کنید. در این فاصله استیک ها را آماده نمایید.

پخت استیک:

فیله ی استیک با برش دلخواه ........... 2 عدد

روغن گیاهی کانولا ......................... 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

ماهیتابه ی چدنی را روی حرارت بالا قرار دهید. ماهی تابه ی شما نباید زیاد نازک باشد زیرا اطراف فیله ها می سوزد و درونشان خام باقی می ماند. فیله ی استیک خود را برش دلخواه زده یا آماده با برش دلخواه تهیه کنید. (فیله ای که من تهیه کردم Porter House Steak بود که ترد تر و نرم تر هست به نظر من. فیله ی اسکاتلندی Scotch Fillet هم خوبه ولی رگ و ریشه بیشتر داره و من این رو ترجیح می دم. باز هم سلیقه ای.) فیله ها را با کاغذ آشپزخانه خشک کرده و مابین فویل پلاستیکی قرار داده و با بیفتک کوب روی آن بکوبید تا کمی صاف شود. دقت کنید زیاد نکوبید تا نازک شود. شنیتسل نمی خواهید تهیه کنید. فقط کمی صاف و یکدست شود. دو طرف فیله ها را نمک و فلفل زده و با روغن حسابی دوطرف آنها را چرب کنید. فیله ها را درون ماهی تابه سرخ کنید. هر طرف را 5 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا زمانی که با چاقو وسط فیله ها فرو کرده و آب قرمز رنگ خارج نشد. (استیک با روش های مختلفی طبخ می شه و بسته به سلیقه ی افراد داره برخی استیک را خام Raw، برخی پخت متوسط (نیم پز)Medium و برخی نیز کاملا" پختهWell-Done می خواهند. در روش های خام و نیم پز آب قرمز رنگ از استیک خارج می شود که نشاندهنده ی خام بودن آن است. اکثر ایرانیان استیک کاملا" پخته ترجیح می دهند). برای پخت کامل هر طرف را 5 تا 8 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید. دقت کنید استیک ها نسوزد. پس از آن هر فیله را درون فویل آلومینیوم به مدت 10 دقیقه بپیچید. خیلی مهم است که پس از پخت استیک، آن را درون فویل قرار دهید زیرا از خروج آب درون آن و خشکی فیله ها جلوگیری می کند و با حرارت و آب درون استیک ادامه ی مرحله ی پخت انجام می شود.

بشقاب یا ظرف سرو مورد نظر را از قبل گرم کنید. سبزیجات را همراه با کمی کاهو قرار دهید و سپس فیله استیک را همراه با سس قارچ روی آن اضافه کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۶-۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ عصر، توسط negin.s.)
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: استیک با سس قارچ و فلفل تازه همراه با سبزیجات
[تصویر:  97773.JPG]

مواد لازم :
مارینه :
روغن زیتون نصف لیوان
پیاز 2 عدد
ریحان خشک 2 ق غ

سس :

قارچ 250 گرم

اب نصف لیمو

پیاز 2 عدد

خامه 100 گرم

نمک 2 ق چ

فلفل سیاه

بیفتک :

4 تکه گوشت


طرز تهیه :

پیاز رو رنده میکنیم . ریحان و روغن زیتون رو اضافه میکنیم .

[تصویر:  97772.JPG]

مواد بالا رو هم زده و گوشت ها رو اضافه میکنیم .

[تصویر:  97771.JPG]

مواد مارینه رو به خوبی با گوشتها مخلوط کرده و به مدت 2 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه .

[تصویر:  97770.JPG]


بعد از 2 ساعت از یخچال دراورده و مواد چسبیده بهشون رو تمیز میکنیم و تو ماهی تابه یا متقل میپزیمشون .
اولین طرف گوشت رو 4 دقیقه و طرف دومش روو 3 دقیقه سرخ میکنیم . گوشت باید نرم و ابدار بمونه .

[تصویر:  97769.JPG]

پیاز و قارچ رو شسته و خرد میکنیم . قارچ خرد شده رو خیلی کم تو مخلوط اب و ابلیمو میخوابونیم .( اب نصف لیمو و 1 لیتر اب ) تا رنگشون سیاه نشه .ماهی تابه رو داغ میکنیم و روغن مایع رو توش ریخته و داغ میکنیم . قارچ رو اضافه کرده و با حرارت زیاد سوته میکنیم . قارچ رو برمیداریم .

[تصویر:  97768.JPG]

و تو همون ماهی تابه پیاز ها رو سرخ میکنیم .

[تصویر:  97767.JPG]

زمانی که پیاز پخت قارچ رو اضافه و دو دقیقه دیگه با هم تفت میدیم . نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم .بعد خامه رو اضافه کرده و هم میزنیم . همین که خامه کاملا تو ماهی تابه ذوب شد از روی حرارت برمیداریمش .

[تصویر:  97766.JPG]

[تصویر:  97765.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۳۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, نازنین فاطمه, 162, negin.s
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #3
استیک قارچ
مواد لازم:

گوشت راسته 500 گرم

قارچ 500 گرم

رب گوجه فرنگی 1 ق س

نمک .فلفل.روغن به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت راسته را لایه لایه برش بزنید طوری که پهن و نازک باشد کمی نمک و فلفل به دوطرف ان بمالید و در روغن سرخ کنید قارچ را حلقه حلقه کرده و در روغن تفت دهید رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و نصف لیوان اب حل کرده و روی قارچ بریزید تا چند جوش بزند سپس استیک هارا در دیس چیده و سس قارچ را روی ان اضافه کنید

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[تصویر:  20130917175637_Madeira-Mushroom-Steak-Skil.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۲۶-۶-۱۳۹۲, ۰۴:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, homa4290, مهرناز مامانی, McQueen



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد