تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 2.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استیک مرغ با سس انار
#1
مواد اولیه :
•سینه مرغ چهار عدد
•پیاز یک عدد
•زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
•آبلیمو یک قاشق مرباخوری
•نشاسته ذرت‌ یک قاشق غذاخوری
•رب انار نصف پیمانه
•آب انار یک پیمانه
•سس سویا دو قاشق غذاخوری
•نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم






استیک مرغ با سس انار

طرز تهیه:

سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آبلیمو وکمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید.

سپس از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید. برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته وآب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انارمخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود.

استیک را با این سس سرو کنید.

مجله شماره 54 صفحه 16

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }