تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 2.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استیک مرغ با سس پرتقال وانبه
#1
مواد اولیه :

•سینه مرغ چهار عدد
•پیاز یک عدد
•زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
•آبلیمو یک قاشق مرباخوری
•نشاسته ذرت و سرکه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
•انبه و آب پرتقال از هر کدام دو پیمانه
•نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال شده، آبلیمو، کمی روغن زیتون و نمک مزه‌دار کرده ودر یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه‌مرغ را کمی بکوبید.

تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.

آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کرده و با نمک و سرکه حرارت دهید. سپس انبه‌ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

استیک را با این سس سرو نمایید.

مجله شماره 52 صفحه 13

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی از ارومیه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }