خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسراری درباره چاقوی آشپزخانه که میتواند به شما آسیب وارد کند!!

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
68
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 38


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
اسراری درباره چاقوی آشپزخانه که میتواند به شما آسیب وارد کند!!


-

1. جنس و نوع تخته مهم است؟

مسلما جنس تخته خورد کردن مهم است. چوب، بامبو و پلاستیک نسبت به تختههای ساخته شده از مواد کامپوزیت برای چاقوی شما بهتر است. تختههای محکم تر مانند شیشهای(طلقی)، فلزی، سنگی و سرامیکی میتوانند چاقوی شما را به سرعت خراب کنند.


2. چاقو تیزکن ضروری است؟

نه این طور نیست که استفاده مرتب از چاقوتیزکن، چاقوی شما را به صورت مناسبی تیز کند. تیزکردن چاقو باید بعد از 5 تا 10 برش انجام شود. تیزکردن درست میتواند لبه قدیمی را برداشته و تیغه چاقو را به شکل مناسبی شکل دهد. همچنین لازم است 1 تا 2 بار در سال چاقوی آشپزخانه را توسط یک چاقوتیزکن تیز کنید.


3. آیا شستن چاقو در سینک آشپزخانه درست است؟

هرگز. در سینک آشپزخانه چیزهایی هستند که قرار دادن چاقو در آن میتواند به آنها آسیب بزند، مثلا اگر فردی متوجه وجود چاقو در سینک نباشد ممکن است چاقو آسیب جدی به فرد وارد کند، همچنین چاقو میتواند به پلاستیک ماشین ظرفشویی نیز آسیب وارد کند.


4. چاقوی گران قیمت بهتر از چاقوی ارزان است؟

خیر، بلکه معیار بهتر بودن چاقو تیز بودن آن است. حتی اگر چاقوی خوب و گران قیمتی داشته باشید اما از آن به خوبی نگهداری نکنید، به موقع و به طور مناسب آن را تیز نکنید ، در واقع احتمال آسیب رساندن به آن و خود را افزایش دادهاید.
13-06-2012, 11:42 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد