خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اســــــپاگتی زیتون و گوجه در سس کره ای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
اســــــپاگتی زیتون و گوجه در سس کره ای
[تصویر:  20131021123752_Untitled.jpg]

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مقدار سرو:برای 4 نفر

مــــــــواد لازم

[تصویر:  20131021123844_2.jpg]

ماکارونی رشته ای : 1 بسته
گوجه متوسط : 6 عدد
ریحان تازه : مقداری
کره بدون نمک : 4 ق غ
گوجه گیلاسی : 1 پ
سیر : 3 حبه
زیتون : 15 عدد
روغن زیتون : 3 ق غ
پنیر پارمزان : اختیاری و به مقدار لازم
فلفل قرمز : 1/2 ق چ
نمک و فلفل : به مقدار لازم


طــــــــرز تهیه

فر را بر روی 350درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
یک قابلمه بزرگ را آب کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا به جوش آید.بعد از اینکه به جوش آمد ماکارونی ها را بریزید و آبکش کنید و بگذارید کنار.
4 تا از گوجه های سایز متوسط را از وسط به دو نیم و بعد هر قسمت را نصف کنید.
روی سینی فر یا قالب مناسب کاغذ روغنی بکشید و با 1 ق غ روغن زیتون سطح قالب یا سینی فر را با چرتکه چرب کنید و گوجه هایی که خرد کردید را روی آن بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شوند.

[تصویر:  20131021125321_3.jpg]

در این مدت،گوجه گیلاسی ها و زیتون ها را از وسط به دو نیم برش دهید و کنار بگزارید.
[تصویر:  20131021130613_4.jpg]
ریحان ها را نیز خرد کنید
[تصویر:  20131021130754_5.jpg]
سیر ها را نیز خرد کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ ،روغن زیتون و 2 ق غ کره بریزید و بروی حرارت متوسط قرار دهید.سیر،فلفل قرمز،نمک و فلفل را هم اضافه کنید.گوجه های کبابی شده در فر را توی ماهی تابه بریزید و به مواد اضافه کنید.
گوجه گیلاسی ها و زیتون و 2 ق غ کره را به مواد اضافه کنید.
حرارت را کمتر کنید و بگزارید 5 دقیقه بپزند.
ماکارونی هایی که آبکش کرده بودید را به ماهی تابه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.


[تصویر:  20131021130855_6.jpg]

حالا اسپاگتی آماده است.اسپاگتی را در بشقاب سرو کنید و با ریحان تازه و پنیر پارمزان تزیین میکنید.

نوش جان
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۹-۷-۱۳۹۲, ۰۱:۳۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, aminegar, vidia, ghazi9420, Linda, Atefe joon, *ماهک*, niloofar00, McQueen, ایران دخت, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد