تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.81 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسفناج ترسی(تره اسفناج)
#1
اسفناج......................................1کیلو
لپه...........................................1 پیمانه
تخم مرغ ..................................2عدد
پیاز ..........................................2عدد متوسط
رب انار.........................................1 قاشق غذا خوری
کره .........................................100 گرم
روغن............................................به مقدار لازم
فلفل ،زردچوبه و نمک...................... به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتدا لپه را با کمی آب می پزیم تا آب آن تبخیر شود سپس رب آنار و کره را به آن اضافه کرده و کنار میگذاریم.
در ظرفی دیگر پیاز را تفت میدهیم و فلفل ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم. بعد اسفناج خرد شده را می پزیم تا آب آن کاملا بخار شود سپس اسفناج پخته شده را به پیاز اضافه می کنیم تا کمی تفت ببیند. آنگاه لپه ها را اضافه می کنیم پس از چند دقیقه که روی شعله ملایم قرار گرفت دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر هم زده و به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد از چند دقیقه که تخم مرغ ها خوب گرفت غذا را از روی شعله برداشته و در بشقاب سرو می کنیم .
در ضمن برای تزیین می توانید از زعفران آب گرفته شده استفاده کنید.
[عکس: 20120530081205_untitled.JPG]
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
پاسخ }