خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.81 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسفناج ترسی(تره اسفناج)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت : سرسبزترین جای ایران
ارسال: #1
اسفناج ترسی(تره اسفناج)
اسفناج......................................1کیلو
لپه...........................................1 پیمانه
تخم مرغ ..................................2عدد
پیاز ..........................................2عدد متوسط
رب انار.........................................1 قاشق غذا خوری
کره .........................................100 گرم
روغن............................................به مقدار لازم
فلفل ،زردچوبه و نمک...................... به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتدا لپه را با کمی آب می پزیم تا آب آن تبخیر شود سپس رب آنار و کره را به آن اضافه کرده و کنار میگذاریم.
در ظرفی دیگر پیاز را تفت میدهیم و فلفل ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم. بعد اسفناج خرد شده را می پزیم تا آب آن کاملا بخار شود سپس اسفناج پخته شده را به پیاز اضافه می کنیم تا کمی تفت ببیند. آنگاه لپه ها را اضافه می کنیم پس از چند دقیقه که روی شعله ملایم قرار گرفت دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر هم زده و به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد از چند دقیقه که تخم مرغ ها خوب گرفت غذا را از روی شعله برداشته و در بشقاب سرو می کنیم .
در ضمن برای تزیین می توانید از زعفران آب گرفته شده استفاده کنید.
[عکس: 20120530081205_untitled.JPG]
30-05-2012, 09:42 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد