تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسفناج پلو با ماهی
#1
[عکس: 20141222192759_SAM_2406.JPG]


مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
ماهی 400 گرم
برگ اسفناج 300 گرم
پیاز چهارگوش ریز خرد شده 1 لیوان
سیر ریز رنده شده 5 حبه
زرد چوبه 1 ق چ
آرد 3 ق س
زعفران دم کرده 1 ق س
روغن مایع 2-3 ق س
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


-برنج را شسته و 3-4 ساعت خیس کنید.
-ماهی را شسته و خشک کنید و دو طرف انرا نمک و فلفل قرمز بزنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید
-برگ های اسفناج را شسته و خشک کنید و ریز خرد کنید
-پیاز را با 2 قاشق روغن در حد طلایی شدن سرخ کنید.سیر را اضافه کنید و تفت دهید.سپس برگ های اسفناج را اضافه کنید به همراه نمک و فلفل و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
-داخل قابلمه ای آب را جوش اورده و زردچوبه و برنج را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد و ابکش کنید.
-کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را بگذارید سپس لایه لایه برنج و مایه اسفناجی را بریزید.لایه اخر برنج باشد.
-زعفران دم کرده را روی یک قسمت از برنج بریزید
-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از 5 دقیقه روغن داغ اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم دم بکشد.
-ماهی ها را در ارد غلطانده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.Yum2Yum2

دستور از: خانم سمیرا جنت دوست
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
#2
5374
[عکس: 20150126175709_SAM_2638.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
#3
[عکس: 20160418165424_IMG_20160215_204007_wm.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }