تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلایس عسلی
#1
مواد لازم:
کره نرم 125 گرم
شکر 80 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد 200گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:
بادام خام با پوست 80 گرم
گردو خرد شده 120 گرم
فندق خام 70 گرم(خرد شده)
عسل 240 گرم
خامه صبحانه 2قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای 70 گرم
کره 90 گرم


[عکس: 20120811145136_1.jpg]


طرز تهیه:
قالب 20 در 30 سانتی متری را چرب کرده با کاغذ روغنی بپوشانید بطوریکه کاغذ روغنی از قالب بلند تر باشد.
کره نرم و شکر رابا دور متوسط همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید در آخر آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خمیر شود.
مواد را داخل قالب پرس کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد بمدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کمی دور های خمیر طلایی شود.سپس از فر خارج کرده و خنک کنید.
برای آماده کردن رویه عسل ،کره ،و شکر قهوه ای را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر و کره حل شود و مواد بجوش آید.حدود 2 دقیقه اجازه دهید تا مواد بجوشد سپس خامه را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
مواد را از روی شعله برداشته و مغزهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده وبلافاصله روی خمیر پخته شده ریخته و مجددا بمدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.


[عکس: 20120811145204_.jpg]


پس از خارج کردن از فر، رویه حالت شل و روان دارد.قالب را کنار گذاشته تا کاملا خنک شود و مواد خودش را بگیرد،سپس برش بزنید.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }