تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 2.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلایس نارگیلی
#1
مواد لازم:
کره مارگارین 90 گرم
پودر قند 110 گرم(یک چهارم پیمانه)
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد 180 گرم(یک و یک چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری



موا رویه شیرینی:
مارمالاد دلخواه به میزان دلخواه
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 75 گرم(یک دوم پیمانه)
پودر نارگیل 120 گرم

[عکس: 20120813095026_.jpg]


طرز تهیه:
ابتدا یک قالب 20 در 30 را کاملا چرب کرده و کنار بگذارید
فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم نماید.
کره و پودر قند را با همزت برقی زده تا کاملا پفکی شودسپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وزمانی که مخلوط شد آرد و بیکینگ پودر را بریزید (مواد حالت چسبنده دارد)
مواد را با غلطک یا دست کف سینی پهن کنید سپس روی مواد را با مارمالاد به ضخامت یک میلیمتر پوشش دهید بعد مواد رویه را آماده کرده و روی شیرینی بریزید و به مدت 40 دقیقه در طبقه اول فر تا زمانیکه روی شیرینی کمی طلایی شود قرار دهید،بعد از فر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش دهید.

طرز تهیه رویه:
تخم مرغها را کمی با چنگال بزنید بد پودر قند را اضافه سپس پودر نارگیل را اضافه نمایید.در آخر برای تزیین شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده وبا قیف روی شیرینی خطوط نا منظم ایجاد کنید.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20130507142417_070220145092.jpg]


مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
4/3 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری پودر هل
4/3 پیمانه روغن مایع
1.5 پیمانه پودر نارگیل
1.5 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

مواد شربت:
1 پیمانه شکر
1 پیمانه آب
1 قاشق سوپخوری گلوکز

اول آرد رو با بیکینگ پودر 3 بار الک میکنیم
قالب 25*25 رو چرب میکنیم
مواد شربت رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم تا آروم شکر حل بشه بعد یکم بیشتر میکنیم 1 قاشق ابلیمو یا گلوکز میریزیم و کمی جوشید حدود 5،6 دقیقه خاموشش میکنیم تا سرد بشه
باید غلظتش کمتر از آب مربا بشه
فر رو روی 170 درجه میذاریم
تخم مرغ رو با شکر حسابی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه حدوددا 2 دقیقه کافیه
روغن مایع و هل رو اضافه میکنیم و بازم حدود 2 دقیقه میزنیم
پودر نارگیل رو به مواد اضافه میکنیم و دوباره 2 دقیقه میزنیم و در آخر ارد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم میریزیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
این اسلایس موادش از کیک غلیظتره! میریزیمش توی قالب و روشو صاف میکنیم و میذاریم توی فربرای 20 دقیقه تا بپزه
از فر که آوردیم بیرون تا هنوز داغه شربت رو روش میدیم و میذاریم 5 تا 6 ساعت توی محیط بمونه و شربتش به خوردش بره!
آخر کار برای برش اسلایسا 1 ساعت میذاریم تو فریزر که تمیزبتونیم برش بدی

منبع:شبکه جام جم
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#3
با دستور اول
واقعا خوشمزه ست ... Yum2

[عکس: 20140527195126_DSC_0193.jpg]

[عکس: 20140527195046_DSC_0203.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }